ДІЇ СОРАТНИКА МЕДВЕДЧУКА ТА НОВИНСЬКОГО – ОЛЕКСАНДРА ОРЛОВА БУДУТЬ РОЗСЛІДУВАТИСЬ В РАМКАХ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ

Кількість переглядів 1563

За скаргою депутата Таїровської селищної ради Володимира Синіговца та журналіста Романа Варшанідзе, суд зобов’язав зареєструвати кримінальне провадження відносно дій, давнього соратника зрадників України Віктора Медведчука та Вадима Новиноського – першого номеру забороненої партії «опзж», діючого секретаря Таїровської селищної ради Олександра Орлова.

05 березня 2024 року слідчий суддя Приморського районного суду міста Одеси Осіік Д. В. заслухавши доводи слідчого Управління Служби безпеки в Одеській області Філіпова М. Д., прокурора Одеської обласної прокуратури Непоради В. М. та скаржників дійшов висновку, що заяву від 16 лютого 2024 року Володимира Синіговца та Романа Варшанідзе необхідно зареєструвати до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати досудове слідство.

Сподіваємось, що досудове слідство уважно розгляне всі дії Орлова Олександра Віталійовича, які мають ознаки державної зради. Орлов О. В. давний прихильник зрадників України Віктора Медведчука та Вадима Новинського

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

17 thoughts on “ДІЇ СОРАТНИКА МЕДВЕДЧУКА ТА НОВИНСЬКОГО – ОЛЕКСАНДРА ОРЛОВА БУДУТЬ РОЗСЛІДУВАТИСЬ В РАМКАХ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ

  1. Роман, а навіщо ви закрили коментарі в статті про Одеський РТЦК та СП?
    Люди хотіли цим недовійськовим можливо побажати…

      1. А шо там з тим невійськовим пенсіонером, який сам себе готував до вчинення вбивства і якого Хєрус запроторив до СІЗО на 2 місяці до початку березня?

  2. Романе просимо звернути увагу не незаконне самовільне будівництво по вулиці Миру біля піцерії на дровах, сусіди кажуть що це депутат Газіян для Савельєвій будує комерційний обьект щоб вона не заважала його підприємницькій діяльності та не відміняла його незаконні тимчасові споруди, у селищній раді не видавалися дозвільні документи на будівництво, просимо висвітліть чому знову все депутатам, для вас це буде дуже цікавий репортаж. Віримо у вашу підтримку.

  3. Ой бля Варшанидзе подал в суд на чьи-то беззакония))) Свои посчитай там на лет 30 срока наберётся. Так интересно когда конченый вор начинает у кого-то грехи искать.

    1. Перелік ‘беззакній’ Варшанідзе в студію !
      Тільки об’єктивно …
      Бо варіанти – однабабасказала… Не цікаво…

  4. )) заздрити вміють всі,
    але якщо ще й намовляють на людей, що допомагають повернути мир, – це вже наглість.
    Олександру Орлову необхідно звернутися з Заявою до суду щодо намовляння подібними вискочками, які за чийсь рахунок роблять спроби вислуг перед собою…

    1. Орлов это шавка братьев Аврамовых. Братья Аврамовы – это Москва. Задача Орлова была сдать Одесскую область, он входит в список руководства области в случае прихода русни!

  5. чмоня (орлов з опжз)з 1 видео 100% повинно сісти на 15 рочків, як що справу передати в інший регіон України🤔

  6. Ой, как вспомню, мы европейская страна. У нас есть свобода слова. А где ж та свобода слова? Что за свободное слово сажают? Где она, эта свобода слова? Нигде. Мы не рабы. Мы не Россия. Да мы хуже России. Скатились уже. Куда не надо.

  7. Орлов это шавка братьев Аврамовых. Братья Аврамовы – это Москва. Задача Орлова была сдать Одесскую область, он входит в список руководства области в случае прихода русни!

  8. Группировка братьев Аврамовых захватила власть в Таировской и Каролино-Бугазкой громадах. Орлов и Апанасенко – это шавки этих преступников. Сегодня под свое крыло они подтянули всю бывшую команду Хасана Гаруновича. Все предали его!!! А сын предал в первую очередь!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.