ТРИ ПИТАННЯ КЕРІВНИКУ ЗАБОРОНЕНОЇ ПАРТІЇ ОЛЕКСАНДРУ ОРЛОВУ

Кількість переглядів 1582

Секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов досі тримається за своє «проросійське минуле» та дуже полюбляє брехати.

11 березня 024 року у приміщенні Таїровської селищної ради я задав три важливих питання Орлову Олександру Віталійовичу, який досі керує Овідіопольською районною організацією «Партії регіонів», яка з 21.02.2023 року заборонена судом.

Запитання Орлову О. В. (відповіді дивиться у відео сюжеті):

  • 00:18 ПИТАННЯ ПЕРЕШЕ: 22 лютого 2022 року Верховна Рада України прийняла постанову, якою засудила російську федерації з приводу її визнання окупованих територій Донецької та Луганської областей України, що стало формальної причиною початку відкритої агресії у відношенні нашої держави вже 24 лютого 2022 року. Але фракція «опзж», частиною якої ви є, адже саме від цієї політичної сили ви обрані до Таїровської селищної ради, де факто підтримала ворога нашого та не голосувала за цю постанову. ЧИ ЗАСУДЖУЄТЕ ВИ ДІЇ ФРАКЦІЇ «ОПЗЖ» 22.02.2022 РОКУ В ВЕРХОВНІЙ РАДІ ЗАГАЛОМ ТА ДІЇ МИКОЛИ СКОРИКА, ЯК ЧЛЕНА ТІЄЇ ФРАКЦІЇ, ЗОКРЕМА?
  • 04:33 ПИТАННЯ ДРУГЕ: 24.02.2022 року почалась ВІДКРИТА збройна агресія рф проти України, але ви продовжували залишатись керівником політичної сили ОРО Партії регіонів. 21.03.2023 року судовим рішенням ця політична сила визнана проросійською, отже ВОРОГОМ України. Не зважаючи на це ви продовжуєте очолювати цю політичну силу та не припиняєте її існування. ЧИ МОЖЕМО МИ ЗРОБИТИ ВИСНОВОК, ЩО ВИ ПРОДОВЖУЄТЕ ОСТАВАТИСЬ НА БОЦІ ВОРОГА – РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ?
  • 08:40 ПИТАННЯ ТРЕТЄ: 04 травня 2023 року ви повідомили, що до вас півмісяця назад (тобто десь у середні квітня 2023 року) підійшла людина, яка, з ваших слів, пропонувала налагодити зв’язок з Варшанідзе. БУДЬ ЛАСКА НАЗВІТЬ ЦЮ ЛЮДИНУ, АДЖЕ Я ТОЧНО ЗНАЮ, ЩО Я НІКОГО НЕ ПРОСИВ ДО ВАС ПІДХОДИТИ, АДЖЕ МЕНІ ЦІКАВО, ХТО ВАМ ЗБРЕХАВ? ЯКЩО ВИ НЕ НАЗИВАЄТЕ ЦЮ ЛЮДИНУ, Я ВВАЖАЮ, ЩО ВИ БРЕШЕТЕ.

Почувши відповіді на мої запитання, може відмітити – Олександр Орлов на незручні запитання відповідає не конкретно, тому приходиться задавати навідні запитання.

Головний мій висновок – «З ЧОРНОЇ КВІТКИ БІЛОЇ НЕ ЗРОБИШ».

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

22 thoughts on “ТРИ ПИТАННЯ КЕРІВНИКУ ЗАБОРОНЕНОЇ ПАРТІЇ ОЛЕКСАНДРУ ОРЛОВУ

  1. Вопросы которые нужно было задать и что бы ответил Александр.
    Вопрос 1: Вы бы хотели отсосать у Медведчука?
    Олександр ответ 1: Да.
    Вопрос 2: Вы бы хотели отсосать у Путина?
    Олександр ответ 2: С удовольствием.
    Вопрос 3: Почему вас ещё не расстреляли?
    Александр ответ 3: Я сосу у Хасаева.

  2. Он был брехуном, и когда в Беляевке работал, и когда в Овидиополе работал, и когда был шестёркой у Скорика. Другой вопрос, что с этого? Если не будешь брехуном не будешь занимать посты.

  3. Выгораживает Бойко,типа он принимает все решения сегодня в пользу Украины. Ещё Медведчука начни защищать.

  4. Он до сих пор руководит Овидиопольской Партией Регионов? Как это возможно? Кто в нее входит кроме него?

  5. 7:40 “Здесь запитання задаю я, а не ви”
    Варшанідзе красава так принизити Орлова

  6. Работала с этим дермом в рай администрации. Абсолютно неадекватный идиот.

  7. Романе просимо звернути увагу не незаконне самовільне будівництво по вулиці Миру біля піцерії на дровах, сусіди кажуть що це депутат Газіян для Савельєвій будує комерційний обьект щоб вона не заважала його підприємницькій діяльності та не відміняла його незаконні тимчасові споруди, у селищній раді не видавалися дозвільні документи на будівництво, просимо висвітліть чому знову все депутатам, для вас це буде дуже цікавий репортаж. Віримо у вашу підтримку.

  8. Орлов захопив владу у Таїровській селищній раді та повністтю відсторонив Тимура Хасаєва від управління громадою. За це зрадник свого батька Тимур отримує подачку у вигляді 5 тис евро щомісячно від госопдарів Орлова – братив Аврамових, які керують громадою прямо з Москви. Такої зради ще не було.

  9. а мне Александр импониоует как мужчина! Местные мужики у нас не очень, муж куколд.

  10. У нас шановни весь этот пизд*ц происходит в стране потому что с 91 года совкодрочеры так и рулят.

  11. ТО ЕСТЬ – НАС ТАМ НЕБЫЛО ! НО МЫ ТАМ БЫЛИ !! НАС ТУТ НЕТ НО МЫ ЗДЕСЬ ЕСТЬ !!! И Т О Г О — МЫ ТОГДА НЕ ГОЛОСОВАЛИ НО МЫ ПЕРЕЛЕЗЛИ В ДРУГУЮ ПАРДИЮ И МЫ ВОТ ЕСТЬ !!!! И ВИНОВАТА ТРЕТЯЯ ОСОБА ВОТ !!!!! 😮😊😅😂😂😂😂😂😢😊

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.