ПРО 6 ТИС $ ЗА ЯКІ ВЖЕ 5 РОКІВ СУДЯТЬ СУДДЮ КИРИЧЕНКО П. Л.

Кількість переглядів 1473

З 2019 року Київським районним судом міста Одеси розглядається обвинувальний акт відносно судді Овідіопольського районного суду Одеської області Кириченко П. Л., якого обвинувачують у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України (шахрайство).

Основний доказ обвинувачення – це відео файли на яких зафіксований сам момент усної угоди між Кириченко П. Л. та потерпілою Кисельовою І. А. та сама передача обумовленої суми 6’000 доларів США від Кисельової І. А. до матері Кириченко П. Л.Кириченко Маргариті Павлівни.

Під час дослідження матеріалів негласних слідчо-розшукових дій 25.02.2021 року на судовому засіданні по справі № 520/4802/19 стало відомо про таке:

  • 28 серпня 2018 року потерпіла Кисельова І. А. в Овідіополі у себе в автомобілі показала позови судді Кириченко П. Л., які її знайомі подали до Іллічівського міського суду Одеської області, але по яким виникла затримка у розгляді та по яким необхідно розглянути ці справи до кінця вересня 2018 року;
  • 28.08.2018 року Кисельова І. А. просить Кириченко П. Л. допомогти прискорити розгляд справи, адже треба якось аргументувати суму «хабаря» – 5’000 доларів США;
  • 28.08.2018 року у машині Кисельової І. А. була обговорена інша справа, але суддя Кириченко П. Л. повідомив, що там є кримінальне провадження та й сума 3 тис доларів США – це мало;
  • 28.08.2018 року з машини Кисельової І. А., суддя Кириченко П. Л. зателефонував голові Іллічівського міського суду Одеської області Семенову О. А. з метою призначити зустріч на якій, як пообіцяв потерпілої Кисельової І. А., він обговорить деталі справи за яку треба буде сплатити її клієнтам 5’000 доларів США;
  • 04.09.2018 року суддя Кириченко П. Л. знову зустрівся з потерпілою Кисельовою І. А. та повідомив, що про все домовився та необхідно 5’000 доларів США для вирішування питання її клієнтів в Іллічівському міському суді Одеської області, при цьому він натикнув, що щось треба й для нього;
  • 04.09.2018 року потерпіла Кисельова І. А. повідомляє, що вона та її клієнти готові схеми – 5’000 доларів США за вирішення справи та 1’000 доларів США для самого судді Кириченко П. Л. за його послуги;
  • 04.09.2018 року Кисельова І. А. та суддя Кириченко П. Л. домовились про передачу 6’000 доларів США матері судді –Кириченко Маргариті Павлівни;
  • 05.09.2018 року під час зустрічі у м. Одеса на вул. Академіка Вільямса, 59-в корп. 1 потерпіла Кисельова І. А. передала 6’000 доларів США матері судді Киреченко П. Л.

Ось таку схемку придумав Павло Леонтійович Кириченко та ще й втягнув у неї свою мати. Доказів передавання грошей до Іллічівського міського суду Одеської області досудовим слідством не встановлено. Саме тому, справа розглядається, як шахрайство з боку судді Овідіопольського районного суду Одеської області Кириченко П. Л., а не, як «хабар», адже сама справа за вирішення якої Кириченко отримав 6 тисяч доларів США особисто ним не розглядалась.

Чи буде Вирок суду по цієї справі? Не хочу навіть загадувати. Лише хочу зазначити, що дослідження цих відео з доказами відбулось ще лютому 2021 року – три роки тому.

Повне відео судового засідання у Київському районному суді міста Одеси від 25.02.2021 року на якому були досліджені всі ці матеріали негласних слідчо-розшукових дій:

Ще матеріали по справі:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

13 thoughts on “ПРО 6 ТИС $ ЗА ЯКІ ВЖЕ 5 РОКІВ СУДЯТЬ СУДДЮ КИРИЧЕНКО П. Л.

  1. Сколько я переносил тебе бабла вот так вот через маму, а потом єта дура Киселева наломала всю схему!

  2. і шо ти Рома на це скажеш ? як ти думаєш чесно такий суд буде судити нікітінского давидовича та інших? цей суд для таких а для нас медальку «ЗАХИСНИКУ ВІТЧИЗНИ» ПОСМЕРТНО. ось так. питання. може тому люди не хочуть ідти захищати країну бо там заді залишились такі люди???

    1. Таке враження, що якщо ми здамося, то путін принесе нам щось інше? Ти у своєму розумі? Саме тому і треба захищатися, щоб ось таке залишити позаду!

    2. А що Рома може сказати, йому теж носили сумми, не такі великі звісно,але носили,щоб цей журналюга випускав в своїх ефірах інформацію яка їм була потрібна, і Роману було наср@ти що поширює брехню ,головне що карман не пустий. А зараз почав з себе добропорядного корчити.але осел ніколи не стане конем.

  3. Після справи Дмитра Орєховв для мене особисто “Кириченко Павло Леонтійович” з честю і гідністю не асоціюється.

    Взагалі.

    Думаю, що батьки хотіли дати своїй дитині ім’я “Паdло”, але в радянському ЗАГСі такого імені у довіднику не знайшли, тому підібрали найближчий по звучанню аналог.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.