ОВІДІОПОЛЬ: БУДІВНИЦТВО БЕЗ ДОЗВІЛЬНИХ ДОКУМЕНТІВ ПО ВУЛИЦІ ПОРТОВА

Кількість переглядів 3374

Після неодноразових скарг від читачів, «Альтернатива.орг» побувала в Овідіополі на вулиці Портова де Ігор Дмитренко, власник будинку № 2 по вул. Мира, веде будівельні роботи.

Як з’ясувалось, Ігор Дмитренко бажає поділити свою земельну ділянку № 2 по вул. Мира на дві окремі та зробити прохід на другу з вул. Портова з метою зміни її статусу для комерційного використання.

При цьому, жодного погодження, дозволу чи проєкту Ігор Дмитренко не отримав.

Вважаю такий метод підходу до таких робіт абсолютно неприйнятним, тому викликав поліцію та написав заяву.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

27 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: БУДІВНИЦТВО БЕЗ ДОЗВІЛЬНИХ ДОКУМЕНТІВ ПО ВУЛИЦІ ПОРТОВА

  1. і називається це благоустрий застелить плиткой поставить столи і їжте піцу

    1. НІ. тому що якщо кожен почне строїть там де захоче то то вже не благоустрій . той відрізав кусок дальницкой дороги під ферму . той алейку біля хлібного магазина. той кусок лиману . кусок кручі. а називають це не бізнес а благоустрій для людей. я не троти бізнеса але давайте по правилам а головне по правилам для всіх.

  2. Всі звикли робить хто що хоче.Савельєва тільки конверти приймає від них та складує собі у кішеню.

  3. Мужик бизнес пытается наладить и платить за него налог в казну Овидиополя, а сявка носатая недожурналист требует от него откат. Это тебе не суховии с газиянами которые тебя закидывают деньгами чтоб ты к ним не лез, от Игоря тебе денег не видать, смирись с этим уже

    1. Ого! Ану скажи скільки він сплатив як орендодавець з оренди приміщень “Аврори” та “Єви”? Наскільки мені відомо, то НУЛЬ цілих НУЛЬ десятих гривень.
      Аж дивно якось, скажи? ))

      1. Звідки інфа, що нуль налогів?)))) Ти дивне створіння, зайди у налогову і подивись, там все по білому і всі налоги сплачуються! Навіть більше ніж ти можеш собі уявити! Ти собі видумав і видаєшь це за достовірну інформацію :))))

  4. Одне питання, якщо трава росте при дорозі то сільрада штраф виписує. за неприбрану територію і говорить,що ця земля закріплена за будівлею. Під’їзд до будинку газда сам повинен зробити Так яке тут порушення?

      1. Входную и въездную группу к себе на приватизированный участок владелец имеет право сделать так как ему удобнее будет им пользоваться, если это не мешает другим собственникам. У него был с улицы Мира, хочет сделать с улицы Портовой в чем проблема? С чего проблему делаете? Приватизировав участок владелец по умолчанию получает подъезд -подход к нему и для этого отдельное раздрешение не требуется

        1. да ми бачемо як на дальницкій вход корови собі зробили вирізали пів посадки і дозвіл не брали

  5. Романе направляємо до ДАБІ фотофіксацію порушення та лист щодо перевірки Архітектиру Овідіополя, також лист до обласної прокуратури щодо бездіяльності районної щодо цього обьекту. Треба цих армянських шавок ставити на місце, Савельєва скільки ви будете кришувати Газіянів Торосянів, вони вас тягнуть на дно! Гандьба!

  6. давайте спочатку докажем причасність савельєвой до цього а потім накажем.

  7. Коли мер і інші роблять що хотять,не думаючи про громаду,і не має такого звкону ,щоб з них запитати,то чому люди повинні у ворів запитувати ?Для одних закони ,а для діловарів -ні.?

  8. А хто командує,що біля Книжного магазину.А тепер аптека виросли кофейня армян.Чорне страшне.Хороший трафік ?І хто б це сам побудував ?

    1. один депутат захотів відкрити кав’ярню решта депутатів підтримали проголосувавши за питання яким боком савельєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.