БАТЬКИ ШКОЛИ № 5 БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО ЗМУСИЛИ ВЛАДУ ВІДСТУПИТИ

Кількість переглядів 2840

Батьки загального закладу середньої освіти № 5 м. Білгород-Дністровського
змусили владу відступити від прийняття поспішних рішень.

05 квітня 2024 року на пленарному засіданні Білгород-Дністровської міської ради серед 138 питань порядку денного та 14 додаткових питань депутатами планувалось прийняття під номерами 71 та 107:

  • Питання № 71 «Про об’єднання об’єктів нерухомого майна, нежитлових будівель комунальної власності Білгород-Дністровської міської територіальної громади»
  • Питання № 107 «Про внесення змін до статуту закладу загальної середньої освіти № 5 міста Білгород-Дністровського Одеської області (код ЄДРПОУ 20988255)».

Самих проєктів рішень нам не надали, але, на думку мешканців громади, прийняття саме цих питань порядку денного надавали змогу на місці ЗЗСО № 5 провести будівництво житлової забудови.

Всі питання порядку денного:

Додаткові питання порядку денного:

Напередодні сесії, 04 квітня, відбулась зустріч представників влади з батьками та педагогічним колективом школи № 5, на якій прийнято рішення про зняття цих питань з порядку денного та проведення загальних зборів батьків та педагогічного колективу з метою вирішення подальшої долі навчального закладу.

До речі, коли я сьогодні був біля школи, я помітив пам’ятну табличку на якій згадується, що саме у цій школі навчався десятник Правового сектору Іванов Ігор Володимирович, який загинув 02.05.2015 року, захищаючи Одесу від російської окупації.

Ну що ж, поки влада відступила, але, на мою думку, це питання будуть проштовхувати й далі. По можливості, буду спостерігати за проблемою.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
0

14 thoughts on “БАТЬКИ ШКОЛИ № 5 БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО ЗМУСИЛИ ВЛАДУ ВІДСТУПИТИ

  1. Скоріше за все, притупили пильність громадян. Зачекають деякий час, а потім тихенько знімуть з балансу та й виведуть з комунальної власності.

    1. ТІЛЬКИ ТАК. НА СЛІДУЮЧІ ЗБОРИ Я ПРИЙДУ НА ПІДТРИМКУ- ДОВЕСТИ ВІЙСЬКОВОМУ ПРОКУРОРУ У ВІДСТАВЦІ, ЩО ЙОГО ЗАЧЕКАЛИСЬ ПІД ДОНЕЦЬКОМ. ТАКИЙ. МЕР – НІКЧЕМЕН. ДОВЕДУ БОЛГАРСЬКІЙ ГРОМАДІ.

  2. В Овидиополе тоже есть два главных ВОРА Савельева и Сторц Веталик все обикралы 😢

    1. Савельєва обкрадає нашу казну !
      При чому обкрадає у законі …
      Відкати, премії, матеріальні допомоги й таке інше…
      А от що у тебе вкрав Сторц ?
      Конкретніше можна ?

  3. Сергей Недин : з памятью в тебе херо.ато ти знаєш тільки двох? зовсім недавні кириченко. давидович Підозрюваний – провідний спеціаліст Сивоконь Анатолій Іванович, НІКІТІНСЬКИЙ. пиражок. Проскуровського ітд

    1. Савельєва, Шибаєв, Савельєва, Живилко, Савельєва, Тутевич, Савельєва…
      А шо там з нашим воєнкомом ?
      Де повар, через якого бабло передавали ?

  4. Граждан – это ставленник пророссийского криминалитета.Его задача отобрать все у громады,что “плохо” лежит.

  5. Розкрадають все що можуть, стільки по селах розікрали майна, землі, беззаконня і корупція основний дивіз нашої влади.

  6. Земля под супермаркет….. кафе….гостиницу…ресторан……какое будущее будет у Украины, если дети на последнем месте.. это ваш город и власть выбираете вы …..

  7. Ніякої нової школи ніхто не побудує , все це затівають, щоб батьки втратили надію і почали переводити дітей до інших шкіл, а вони потім скажуть мало дітей і закриють її. Змінять цільове призначення і через декілько років будуть будувати щось.
    Де ви бачили, щоб у нас щось будували, вони тільки знищують то що було побудовано до них: а саме дитячі садки, бібліотеки, лікарні. Щоб не тільки не фінансувати суспільні заклади, а ще й вкрасти землю, щоб побудувати те що їм буде приносити прибуток.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.