«МАХРОВЕ» ЗАХОПЛЕННЯ ВЛАДИ У ТАЇРОВСЬКІЙ ГРОМАДІ. ЧОМУ ТИМУР ХАСАЄВ «ЗДАВСЯ БЕЗ БОЮ» ОЛЕКСАНДРУ ОРЛОВУ?

Кількість переглядів 2569

Схоже, Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв, всупереч закону, передає свої повноваження секретарю ради, «опзжешнику» та «регіоналу» Олександру Орлову, тому самому Орлову, який завжди був на стороні зрадника Віктора Медведчука та, який фінансово підтримується, тут процитую п’ятого президента України – «сукой православної» Вадимом Новинським.

Наочно це можна побачити під час проведення пленарних засідань сесій Таїровської селищної ради, ведення яких, всупереч закону, Хасаєв Т. Х. завжди передає Орлову О. В.

02 квітня 2024 року під час пленарного засідання Таїровської селищної ради депутат Данило Топольницький намагався «достукатись» до фактичного керівника громади Орлова О. В. та пропонував переробити регламент з метою приведення його у відповідність до закону.

Як бачимо, Орлов О. В. категорично цього не захотів. Його «нісенітниця» про «правки не вносимо», але «все ж вносимо», а далі не «правки, а «друге питання». На жаль, майже всі депутати продовжують підтримувати таке «махрове» захоплення влади.

Окремо лише стоїть депутат Синіговець В. І., який намагається протипоставити себе цьому Таїровському «безладу». Намагаючись отримати пояснення від Таїровського селищного голови Хасаєва Т. Х., Синіговець В. І. зробив запит. У відповіді селищний голова заперечує, що він не головує на пленарних засіданнях, посилаючись на те, що проведення сесії він передає секретарю лише у разі необхідності. Але, чомусь, така необхідність відбувається кожного засідання.

Здача влади, «опзжешнику» та «регіоналу» Олександру Орлову у Таїровській громаді продовжується. Напевно, настав час звернутись до суду та розібратись, якими нормами права користується «правознавець» Тимур Хасаєв, коли віддає отримані від народу повноваження?

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
0

19 thoughts on “«МАХРОВЕ» ЗАХОПЛЕННЯ ВЛАДИ У ТАЇРОВСЬКІЙ ГРОМАДІ. ЧОМУ ТИМУР ХАСАЄВ «ЗДАВСЯ БЕЗ БОЮ» ОЛЕКСАНДРУ ОРЛОВУ?

  1. Опустили бородатого. Это ему не рашка, тут хачиков имеют ввиду. Пусть едет в Москву, там будет блатовать.

  2. опежешників приводимо до влади і ви хочете виграти цю війну? багатіють на війні і ви реально сподіваєтесь виграти війну? ви в своєму розумі? де розстріли в воєнний час без суда і слідства? (на стадіоні)

    1. Якби були розстріли без суда і слідства, то тебе б аноніме вже давно б розстріляли, при чому анонімно…

  3. Мабуть говорити добре не вміє, низький запас слів, не володіє ораторським мистецтвом, не вміє комунікувати з людьми, малограмотний тощо…

  4. Рома .Сними репортаж о том как фуры с зерном убивают обочины.От Татарки до Черноморска все в фурах.Все в гавне мусоре и канавы метр.Куда смотрит даи?

  5. Обох геть з влади. Таіровці прокидайтесь!!! Гоніть в шию цих гнид рашистських.

  6. Зеленському потрібні голаса на виборах а ОПЖоповці це надійні виродки які все роблять проти України.

  7. В нас влада манкуртів і зрадників повна каzaпських кротів ! Своєю корупцією і зрадою Знищує Україну… Вона і є корупцією !

  8. А де Верховна рада президент? Не чують і не бачать скільки ті опзж перевертні регіонів будуть гадить Україні ганьба.

  9. Тому влада у 19 році перейшла легітивно до антимайдану!!!! І вони повинні усіх чиновників покласти антимайданівців!

  10. Якесь дивна Українська фамілія !!! Чому при владі в Україні не Українці ??? Чому на всіх державних посадах не Українці ????

  11. А що нового! Якщо сам Президент Зеленський передав повністю свої повноваження визначені Конституцією України своєму завгоспу регіоналу єрмаку!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.