ОВІДІОПОЛЬ: У ПРОВУЛКУ ПРАВДИ ГОСПОДАР ЗВІЛЬНИВ СВОЮ ВЛАСНІСТЬ ВІД СТОРОННЬОЇ ОСОБИ

Кількість переглядів 3147

14 квітня 2024 року до редакції зателефонував В’ячеслав Гуляницький, який поскаржився, що в Овідіополі в його приватному будинку проживає стороння жінка, яка не хоче звільняти його. Після його наполегливих спроб звільнити свій будинок, В’ячеслав отримав погрози від сусіда.

Ця жінка багато років проживала у цьому будинку № 8 по провулку Правди з дядьком В’ячеслава, але ж дядька два роки, як помер. З моменту його смерті тітка Ніна кожного разу відкладає дату свого виїзду, постійно видумуючи нові причини.

Цього разу, причина була – картопля, яку вона нібито посадила у городі В’ячеслава. Також, зі слів В’ячеслава, за його наполегливі спроби звільнити будинок, він отримав погрози від сусіда – Олександра, якого він знає, як «Джон».

На місце була викликана поліція та В’ячеслав написав заяву на тітку Ніну, сусіда Олександра («Джон»). Сама тітка Ніна після нетривалої розмови покинула будинок.

Сподіваємось, що ситуація вирішена, дільничний розбереться у конфліктній ситуації та у разі достатніх підстав, притягне винних до відповідальності.

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
4
Sad
Sad
0
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

30 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: У ПРОВУЛКУ ПРАВДИ ГОСПОДАР ЗВІЛЬНИВ СВОЮ ВЛАСНІСТЬ ВІД СТОРОННЬОЇ ОСОБИ

  1. Повчальне відео для дівчат, які люблять старих дідів зпочатку прописка, потім смоктати, а то будете на вулиці потім жити.

  2. Про погрози: таких не було .за сказане в мою адресу що втопе в крові я закрию очі і вуха ,що я не чув і не бачив цього сюжету ,просто хотілося побачити як мене зробили ман’яком ,люди ми маєте розум людина вирішувала своє житлове питання ,а на моє питання чому не живете в мирі отримав звинувачення в погрозах .капець .це не оправдання ,це для тих хто розумний і знає закон і не переступить його кордон.Вдячний всім хто не побачив в моїх діях монстра .яким мене описали .Сміх і гріх.Щастить Вам. Мира над головою і здоров’я.

    1. Ти підеш спитає у Славка що людина за статьєю наговорила в єфір того що небуло сказано .про калюжі крові . Так що мовчи . Всі знають хто таких скандальний сюжетних відеороликів що порушує закон кримінальний .про свої відосікі

    1. Файно описано людину “хтось “і “поставило” .Бо кожне лайно закінчується на О.Марино ви геній писанини.

  3. люди вам це нічого не на поминає “на правах сильнішого джона ” прийшов в чужу смію по інтірісоваться почему ви так живете . А тобі джоне не один х…… як люди живуть у своїй сім’ї? ще один освободитель.

    1. Очередной клоун высрал свое мнение
      Бедолага, ты та на заводе уже получил похлёбку?
      А стоп, завод закрылся и додик сидит без денег и строчит комментарии

      1. Анонім 07:50 тобою написаний ком. Заслуговував на Оскар Дебіла.А чому не державною мовою ?Чи ждеш Пиню ?

        1. Если ума нет, ко всему нужно приписывать»ждут», ох уж эти патриоты с Польши

  4. Як завжди інформація подана з одного боку , зі сторони яка проплатила виїзд Варшанідзе . Але у відео багато чого вирізано, чому коли вам почали вказувати на статті закону які права має ця жінка ,яка мешкала у цьому домі з чоловіком 15 років,вели спільне хозяйство і коли поховала його чомусь у неї не а ніяких прав. Пане журналіст поцікавитись у свого сина юриста про права цієї жінки. Чому у відео немає других свідків, а залишили тільки цього ,,Джона,, бо він захищав сусідку, а вам це було не вигідно. Може б ви розглянули це питання зі сторони закону,а не із сторони грошей.

    1. Права цієї жінки були роз’ясненні. Вона може встановити своє право на цю нерухомість, але для цього треба не картоплю саджати, а іти до суду. Якщо вона не йде, це її проблеми. На сьогодні право власності за цим хлопцем і тому там буде знаходитись саме він.
      Покази свідків потрібні суду. У момент прибуття журналістів у хлопця був головний документ – ПРАВО ВЛАСНОСТІ. Все інше – ЛІРІКА.

      1. І ще одне питання до журналюги ,люди питають до якої епеної матері сюжет про шифер .Ви по закону образили людину . І можете попасти до суду .Тому що закон забороняє без згоди того кого ви знімаєте і виставляєте в єфір на каналах соціальних мереж в своїх корисних цілях.І ви повинні знати про Закони Цивільного кодексу про відеозйомки .І там передбачена уголовна стаття.не робіть помилок в своїй роботі.Сходіть до адвоката Батурина С.Є,він вам вставить мозок в черепну коробку .Думка у людей що вам проплатили за сюжетів.Бо Ваз 07 то туман в очі людей ,а іномарочка сіренька доказ хабарів.

        1. 1. Цивільний кодекс – не передбачає кримінальної відповідальності. Кримінальна відповідальність передбачена у кримінальному кодексі.
          2. Закони треба читати до кінця. У ЦК вказано, що заборонено, але не завжди. Є виключення. Журналіст при створені репортажу – це і є виключення.
          3. Я отримує свої доходи легально та звітую перед державою та сплачую податки.

    2. А полы не помыть этой жиночке у нее дома в Белгод-Днестровском? Пусть идет к Батурину он ей поможет. Это его профиль. Правда возьмет с неё немного косарей, а потом кинет.

      1. Іванов ,а до чого твій висраний текст ротової діареї?Про Батурина рота відкриєш ,то він тобі твого язика в дупу тобі і вставить.Краще мовчи і виглядай дурнем ,бо коли пишеш чи говориш то сумніву вже не має.

    3. Іванов ,а до чого твій висраний текст ротової діареї?Про Батурина рота відкриєш ,то він тобі твого язика в дупу тобі і вставить.Краще мовчи і виглядай дурнем ,бо коли пишеш чи говориш то сумніву вже не має.

    4. а джон з якої сторони ? хто йому проплатив? що він там робить ? якщо Рома шукає сенсацій то в цьому його робота.

    5. А може ви не знаючи всіх деталей та на основі власного упередженого ставлення до журналіста робите не коректні висновки? Чи інсує лише ваша думка і “не правильна”?

    1. Власник будинку ходив до селищної Ради,відповідь дали таку:власник-ви,вішайте замки та не пускайте сторонніх людей. Все по Закону.

  5. “Хлопчина с коментарем о 09: 36 іди за руським кораблем .,читай ?уйло закони .там ще не меньше 5 претендентів на кв/метри ..а ти тут сереш сільською радою .Вони не мають права вирішувати такі питання .Так що завали свою фірточку бо лайно лізе.

    1. Вони не мають, а право власності на майно дає повне право вирішувати де та коли вішати замки. І до речі, а звідкіля взялось ще 5 претендентів?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.