«ЗА ЩО ВИ ВБИЛИ МОГО СИНА?» У ЧОРНОМОРСЬКУ РОЗПОЧАВСЯ ПРОЦЕС НАД ОБВИНУВАЧЕНИМИ У ВБИВСТВІ СТАРШОГО СЕРЖАНТА ЮРІЯ КУПРИЧА

Кількість переглядів 1518

09 квітня 2024 року в Іллічівському міському судді Одеської області розпочався судовий процес з розгляду обвинувального акту у відношенні Кирило Котляра, Володимира Ізюмського, Євгена Галушко та Дениса Башвінова, яких обвинувачують у нанесені умисних тяжких тілесних ушкоджень, вчинене групою осіб, яке спричинило смерть потерпілого – старшого сержанта Юрія Куприча.

Судове засідання розпочалось з того, що мати ЮріяЛідія Куприч звернулась до обвинувачених з запитаннями:

За що ти… ти за що його бив?
Осьо, він один… ти за що його бив?
У вас є діти, матері? Діти і матері у вас є.
За що ви вбили мого сина? Одного –  чотири?

Відповіді, на ці запитання матері, у обвинувачених не було…

Як встановлено слідством, Котляр Кирило Вікторович, Ізюмський Володимир Юрійович, Галушко Євген Анатолійович, Башвінов Денис Олександрович також військовослужбовці. На момент конфлікту, який виник уночі з 22 на 23 жовтня 2023 року, вони були у звільненні. У всіх чотирьох, коли вони знаходились у м. Чорноморськ біля магазину «ВІРЖЕ», розташованого по вул. Лазурна, 3, виник конфлікт з приводу проходження військової служби з потерпілим Юрієм Купричем.

У результаті конфлікту Юрію Купричу були спричинені тілесні ушкодження, які були небезпечними для його життя у момент їх заподіяння, від яких він помер у лікарні 02 листопада 2023 року.

09 квітня під час підготовчого судового засідання (справа № 501/1286/24), суд ухвалив – призначити судовий розгляд на підставі обвинувального акту відносно Котляра К. В., Ізюмського В. Ю., Галушка Є. А. та Башвінова Д. О. на 11:00 годину 23 квітня 2024 року.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “«ЗА ЩО ВИ ВБИЛИ МОГО СИНА?» У ЧОРНОМОРСЬКУ РОЗПОЧАВСЯ ПРОЦЕС НАД ОБВИНУВАЧЕНИМИ У ВБИВСТВІ СТАРШОГО СЕРЖАНТА ЮРІЯ КУПРИЧА

  1. Україна – це країна де закони захищають тільки багатіїв. Вбили людину і гуляють собі.

  2. Чотири бугаї вбили одного військового. По закону воєнного часу розстріл на місці без суду та слідства. Нащо цей процес судовий? Найвищу міру покарання на першому засіданні потрібно було винести. На жаль смертна кара в нашій країні відсутня. Тоді вирок повинен бути тільки один ДОВІЧНЕ УВ’ЯЗНЕННЯ.

    1. Ірина повністю з вами згоден і вже не раз тут писав якщо війна то де “по закону военного стану без суда і слідства” без відповідальності не буде порядку одного на стадіоні за крадіжку і другім буде не повадно і т д.

  3. Мало того кто им дал право одеть форму ЗСУ на суд …
    Они убили своего побратима ….
    Они имеют право носить только полосатую форму .. и не более…

  4. Така нація,і ми вже себе всюди показали ,дякую бидлоті і блатним шавкам тепер світ знає і за нас

  5. А чого вже не прив’язують до стовпа і не знімають штани та не б’ють по сраці,бо сраки багатіїв страшно бити

  6. герої хренові в чотирьох вбити одного . фу гидотні мужику вибачаюсь сцикуни .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.