ЗА НЕЯВКУ НА СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ БОКСЕРА БУЦЕНКО ОШТРАФОВАНО НА 3 ТИС. ГРН

Кількість переглядів 1763

06 травня 2024 року обвинувачений у нанесенні тілесних ушкоджень журналістам «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» боксер Буценко Микола Валерійович не з’явився у судове засідання, за що суд наклав на нього стягнення у сумі 3’028 грн. На його адвоката Терещенко Іллю Ігоровича суд порушив питання про відповідальність перед органом, що згідно з законом уповноважений притягати його до дисциплінарної відповідальності.

На передодні судового засідання 03.05.2024 року адвокат Терещенко І. І. подав клопотання про відкладення судового засідання у зв’язку перебуванням Буценко М. В. з 05.05.2024 року по 08.05.2024 року у м. Харків за сімейними обставинами. У якості доказу перебування Миколи Буценка у м. Харків, адвокат Терещенко І. І. додав посадочний документ на поїзд № 060 сполученням «Одеса – Харків» з датою та часом відправлення 05.05.2024 року о 20:58.

Засумнівавшись у реальному намірі Миколи Буценка виїхати до Харкова плацкартним вагоном, журналісти «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» прибули 05 травня о 20 години на залізничний вокзал у м. Одеса.

Наші сумніви підтвердились, Микола Буценко на потяг не сів.

06.05.2024 року на судовому засіданні було подане клопотання про визначення запобіжного заходу обвинуваченому Буценко М. В. та накладення стягнення на адвоката Терещенко І. І., який також не з’явився до суду без пояснення причин неявки.

Суд, заслухавши прокурора та потерпілого Варшанідзе Р. А. ухвалив:

Накласти на обвинуваченого Буценко М. В. грошове стягнення в сумі 3’028 грн. Стосовно адвоката Терещенко І. І. – порушити питання про його відповідальність за неявку до суду перед органом, що за законом уповноважений притягувати його до дисциплінарної відповідальності.

Наступне засідання призначене на 22.05.2024 року на 09:00.

Свою вину Микола Буценко заперечує.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “ЗА НЕЯВКУ НА СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ БОКСЕРА БУЦЕНКО ОШТРАФОВАНО НА 3 ТИС. ГРН

  1. Это боксеришка учавствовал в нападениях и отжатиях территорий и помещений. Скину вам Роман инфу чуть позже.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.