НАДЛИМАНСЬКЕ: У МАЯКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ТОРГУЮТЬ ТОВАРАМИ З рф

Кількість переглядів 2352

Мешканка с. Миколаївка Овідіопольської ТГ Тетяна ЖУК поскаржилась редакції про торгівлю товарами з російській федерації у магазині насіння у с. Надлиманське Маківської ТГ.

Тетяна ЖУК повідомила нам, що до продавщиці з магазину вже підходили та просили прибрати цей товар з полиць магазину, але власник магазину проігнорував зауваження.

Прибувши до магазину ми побачили, що товаром у магазині продовжують торгувати, але побачивши відео камеру, продавщиця злякалась та почала комусь телефонувати.

За результатом нашого відвідування, продавщиця пообіцяла прибрати увесь товар російського виробництва. Про факт такої торгівлі ми повідомим правоохоронців для контролю та відповідного реагування.

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
4
Surprise
Surprise
0

19 thoughts on “НАДЛИМАНСЬКЕ: У МАЯКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ТОРГУЮТЬ ТОВАРАМИ З рф

  1. Чому Ви користуєтесь Російським автопромом , заливаєте Російське паливо ,спілкуєтесь слово через слово російською та інше ??? До Вас самого дуже багато питань!

    1. Якщо до мене у тебе є запитання – ЗАДАВАЙ. Тут все мої контакти:
      https://alternatyva.org/nashi-kontakty/
      Товар, який продається у магазині у с. Надлиманське попав на територію України з порушенням Постанови КМУ № 1147 від 30.12.2015 року.
      А все, що ти перелічив у своєму коментарі – це просто маячня.

  2. Ничего удивительного!!!!! В Надлиманском большинство такие – ждут путина

  3. Муж этой предпринимательницы постоянно ездит в москву. Не думаю,что только за вот этими семенами.Нужно их проверить!!!

  4. Та пол Овидиополя завалено товарами с рашы, он газиян даже не стесняется ими торговать, людям надо выживать вот и торгуют чем могут иначе эта власть выживет тебя

  5. А вас не смущает что в Овидиополе как ехать к консервному заводу стоит магазин Zлата с символикой “Z” первый раз в Овидиополе, проезжал мимо зашел купить воды так когда спросил про букву мне продавщица так и сказала, что Одесса и область отойдет россии и Зеленский не ее президент есть диктофонная запись ее слов. Первый раз у вас был и с таким столкнулся, фото магазина тоже сделал на всякий

  6. Та їм байдуже! Пока в їх хату не прилетить ракета, вони не почухаються! Хоча хто знає, може вони ждуни

  7. Ситуація павуків в банці, готові з’їсти один одного. Повне віддзеркалення рашки-доноси, травля та всіляка маячня. Пів країни ходе з рашистькими призвищами, їсть із посуду придбаного в рашці, спать на Тираспільській постелі, має родичів з оркостану. ВСЯ ця хрень відійде згодом, відділимося, але ж до того часу треба дожити щоб не вбити один одного.

  8. ЦИБУЛЬСЬКА СВІТЛАНА ВАСИЛІВНА
    67812, Одеська обл., Одеській р-н,
    с. Надлиманське, Маяківська ТГ
    вул. Б. ХМЕЛЬНИЦЬКОГО, 147
    Телефон: 099-558-1366

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.