ОБВИНУВАЛЬНИЙ АКТ ДЕПУТАТА «СЛУГИ НАРОДУ» ВОЛОДИМИРА ЛІТВІНЧУКА ПРИЙНЯТИЙ СУДОМ. ДО ЧОГО ТУТ «ХАБАРНИК» ПРОСКУРОВСЬКИЙ?

Кількість переглядів 1797

02 травня 2024 року Овідіопольський районний суд Одеської області на підготовчому судовому засіданні прийняв до розгляду обвинувальний акт відносно керівника «Овідіопольської лікарні» Володимира Літвінчука, який є чиним депутатом Овідіопольської селищної ради від політичної партії «Слуга народу».

Перед засіданням я поспілкувався з адвокатом обвинуваченого – Савенковим Олександром Сергійовичем, який пообіцяв виправдовуваний Вирок по цій справі (подробиці дивиться у відео сюжеті).

Варто вказати, що Савенков О. С. обіцяв виправдовуваний Вирок і по депутату Овідіопольської селищної ради Володимиру Проскуровському. Виправдувального Вироку не було, а Володимир Проскурорвський фактично визнав свою вину, проте звернувся до суду з проханням закрити справу за строками давності. Суд справу закрив, але Проскуровський В. П. назавжди тепер залишається хабарником. Про справу Проскуровського В. П. тут:

Справу Володимира Літвінчука почнуть розглядати по суті 09 травня 2024 року о 10:15. Справі привласнений № 509/2219/24. Головуючий по справі – суддя Панасенко Євгеній Миколайович.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

25 thoughts on “ОБВИНУВАЛЬНИЙ АКТ ДЕПУТАТА «СЛУГИ НАРОДУ» ВОЛОДИМИРА ЛІТВІНЧУКА ПРИЙНЯТИЙ СУДОМ. ДО ЧОГО ТУТ «ХАБАРНИК» ПРОСКУРОВСЬКИЙ?

        1. Обов’язково. Відразу після вироку підемо до ЗСУ. Сьогодні Верховна рада прийняла відповідний закон. Відразу на “НОЛЬ”. Загинемо смертю хоробрих. Савельєва побудує нам пам’ятник у центрі селища. Це буде гарна композиція: Літвінчук, Нікітінський та Проскуровський з калашами у руках йдуть в атаку. Головне, щоб Юрка не підняв триколор та не повернув ствол проти нас.

        2. Савенков буде санітаром. Загинет з нами тримаучі у руках наші фалоси в момент їх пришивання. Цей пам’ятник буде народним!

  1. Литвинчук всего-навсего врач он не хозяйственник проверять сметы должны сметном отделе юристы у разных поставщиков на один и тот же товар могут быть разные цены Так что не так всё однозначно

    1. Головне запитання тут таке:
      Навіщо було сплачувати 1,9 млн грн за котли, які вже рік (!!!) працювали у лікарні?
      Котли були вже встановлені, працювали. Яким чином за них вирішили сплатити гроші через 1 рік, як за нові?

  2. ну як вам нравиться вже рома внушає нам не завищену та відкатну ціну. а лише запізнена оплата. зараз з явиться лист що котли рік працювали по гарантії і діло закриють . але ж ми знаємо для того щоб зробити дома фунікульор на лиман треба красти не тільки гроши а і двигун з лікарняного ліфта.

  3. ось так нас роблять долбодятлами. цього теж пальчиком полають. дивись вова скільки ниточці не витись…… були люди покруче тебе і твоїх знайомств і закінчили дуже плохо.

  4. Ахахаха, вже справу зливають, рік стояли, не заплатили і так далі. На які гроші басейни, мерседеси і т.д. А кабінети у сімейних лікарів як бомжатня якась задрипана.

    1. Лікарня не приспособлена до надавання допомоги після прильотів.В ріанімаціі немає нічого.За що ж така ЗП дороге наше начальство.?

  5. Судья купленный Литвинчуком, На деньги Газияна Армена. Так вышло, что за молчание надо платить, Литвенчук будет молчать как партизан (не зря суд назначен именно на 9 мая, на день Победы) потому как Литвинчуку придётся несколько часов побыть партизаном. Ни кого ни сдать никого не выдать. Савельева как голова и Газияна как председатель бюджетной комиссии строго настрого приказали Литвинчуку молчать. А судья тоже человек и тоже до денег жаден поэтому всё и решится).

    1. Це він в судді може мовчати. Перед журналістами доведеться говорити, або надавати відповіді на Інформаційні запити.
      Редакція чекає текст Обвинувального акту, щоб сформолювати запитання до нашого керівника лікарні.

  6. Вже і не цікаво, бо не справедливо все одно! Іде, посміхається, що йому той мільйон, він вкрав набагато більше! Той мільйон йому погоди не зробить. А над людьми знову посміються!

    1. давайте виберемо його головою може як жіночий лікар він щось там і розуміє але як кіривник а тім паче державник м’яко кажучи не кудишній.

      1. Ну, да, в одному місці у жінок хай би копашився, но за це мільйони не платять, а так хочеться бабла по більше, тим паче на халяву!

  7. ЯК справи з кримінальними абортами ?Це коли дитині 8 місяців. ?І її хімічно спалюють живцем в утробі матері.А згодом виймають обгорівші трупи.Дивіться фільм ..Право вибору..Роману- обов.язково.Буде багато запитань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.