ОБВИНУВАЧЕНІ БЛОКУЮТЬ СУДОВИЙ РОЗГЛЯД ВБИВСТВА СЕРЖАНТА КУПРИЧА

Кількість переглядів 2371

11 червня 2024 року особи обвинувачені у вбивстві сержанта Юрія КУПРИЧА знову зірвали судове засідання. Прокуратура зайняла незрозумілу позицію, яка більш нагадує позицію адвокатів обвинувачених та не сприяє нормальному розгляду справи.

Останній раз обвинувачені у повному складі на судовому засіданні були ще 09 квітня. Цього разу з’явились двоє з чотирьох – Кирило Котляр та Євген Галушко. Володимир Ізюмський та Денис Башвинов знову продовжують імітувати виконання бойових завдань.

Суддя Етері Тордія знову мала якісь незрозумілі зауваження до журналістів та знову призначила закрите судове засідання тим самим приховав від громади виступ командирів обвинувачених, які повинні були пояснити відсутність своїх підлеглих на судовому засіданні, за яких вони брали зобов’язання.

Батьки вбитого Юрія Куприча обуренні таким ставленням до правосуддя, як з боку обвинувачених так й з боку прокурора, який не докладає необхідних зусиль для доставлення всіх учасників процесу до залу судового засідання. Мати вбитого Юрія Куприча зверталась до прокурора:

«Це мій син, якого вбили, який жити хотів, а його вбили…»

Після засідання мати Юрія Куприча констатувала:

«Правосуддя не може привести до суду чотирьох вбивць, які вбили нашого сина…».

За результатами засідання, на двох обвинувачених, які не з’явились на судове засідання, а саме на Ізюмського Володимира Юрійовича та на Башвинова Денис Олександровича, а також на командирів, які брали особисте зобов’язання щодо обвинувачених накладене адміністративне стягнення у вигляді штрафу у сумі 3’080 грн.

Наступне засідання заплановане на 04 липня 2024 року.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

10 thoughts on “ОБВИНУВАЧЕНІ БЛОКУЮТЬ СУДОВИЙ РОЗГЛЯД ВБИВСТВА СЕРЖАНТА КУПРИЧА

  1. Видайте їх людям. Ми самі знаємо що треба зробити. Хай їхні батьки зазнають втрати.

  2. Романе шкода що ви оприлюднили матеріал через п’ять днів. Але я залишу один коментар с інформацією яка може бути корисна. Так двоє підозрюваних які не з’явилися не знаходяться на фронті. Суддя до речі про це знає. Ізюмський Володимир (Ізюм або Володя Лисий в деяких колах) знаходиться в Одесі та допомагає ТЦК знаходити добровольців на вулицях, він трішки й@бнутий тому в нього є методи переконання для “добровільно силового” заключення контракту. Башвинов знаходиться в Чорноморську, він любить пиячити і в нього теж є якісь справи с ТЦК (я про них чесно не в курсі та воно мені і не потрібно). Башвинов добре знає суддю Тордію Етері тому за те що він не ходить йому нічого не буде. А Лисого покриває одеське ТЦК. Якби оприлюднили раніше то можливо б навіть вам зателефонував і розповів би, а так просто залишу коментар. І так вбивцям нічого не буде. Башвинов сам про це казав. Вони чекають поки все втихне потім зроблять статтю самооборону і, бо вони представники ЗСУ (тобто в них гарна біографія та характеристика) їх відпустять.
    Для тих хто захоче відстежити коментар він буде з Гонконгу(ось такі програми є) а для нормальних людей привіт з Чорноморську.

  3. Життя людини в УКРАЇНА стало коштувати НУЛЬ. Вбив і нічого тобі не буде. Ось така правда життя. Закони більше не діють, конституції вже не існує.

  4. Они в ТЦК работают.Лысый постоянно людей пресует.Какой нафиг фронт.Никто их не посадит.Жаль родителей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.