ЧОРНОМОРСЬК: ПІДОЗРЮВАНИХ У СМЕРТІ ВІЙСЬКОВОГО ВІДПУСТИЛИ З-ПІД ВАРТИ

Кількість переглядів 3400

05 грудня 2023 року колегія Одеського апеляційного суду остаточно визначила запобіжний захід Кирилу Котляру та Володимиру Ізюмському, яких обґрунтовано підозрюють в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть старшого сержанта Юрія Куприча.

Як встановлено слідством, Котляр Кирило Вікторович та Ізюмський Володимир Юрійович також військовослужбовці та у момент конфлікту 23 жовтня були у звільненні. Приблизно о 23:30 знаходились біля магазину «ВІРЖЕ», який розташований за адресою: м. Чорноморськ, вул. Лазурна, 3, де у них виник конфлікт з приводу проходження військової служби з Юрієм Купричем.

Не огранившись одним ударом, після якого Юрій Куприч впав на землю на правий бік та опинився в безпорадному стані, Кирило Котляр та Володимир Ізюмський продовжили свій злочинний умисел, направлений на умисне заподіяння тілесних ушкоджень Юрію Купричу та почали завдавати йому численні удари руками та ногами по голові та тулубу.

У результаті чого Юрію Купричу були спричинені тілесні ушкодження, які були небезпечними для його життя у момент їх заподіяння, у вигляді важкої спіральної травми, переломів С5, С6 позвонків, забою шийного відділу спинного мозку, тетрапарез, з якими він був доставлено до лікарні.

За вказаною подією, 25 жовтня внесені відомості до ЄРДР за № 12023162160000771 за ч. 2 ст. 121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

25 жовтня старшина 2-ї статті Кирило Котляр та матрос Володимир Ізюмський самі приїхали до поліції та визнали свою провинну. 27 жовтня слідчий суддя Іллічівського міського суду Одеської області, за клопотанням прокурора, по справі № 501/4469/23 обрав їм запобіжний захід у вигляді особистої поруки, які були покладені на п’ятьох командирів військової частини різного рівня де вони проходять службу.

На жаль, вранці 02 листопада Юрій Куприч від отриманих ушкоджень помер у лікарні. Напередодні, 01 листопада, йому виповнилося 52 роки.

05 грудня колегія Одеського апеляційного суду погодилась з рішенням першої інстанції та залишила запобіжний захід у вигляді особистої поруки.

Триває слідство, проводяться експертизи. Строк завершення досудового розслідування 25 грудня.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
3
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

9 thoughts on “ЧОРНОМОРСЬК: ПІДОЗРЮВАНИХ У СМЕРТІ ВІЙСЬКОВОГО ВІДПУСТИЛИ З-ПІД ВАРТИ

    1. Украл буханку хлеба сел в тюрягу а 5 лет. Убил человека и тебя выпустили из суда еще и извинились

  1. Бійка почалася,бо потерпілий вимагав купити йому пиво,бо нібито він ,,Захісник”,і йому всі винні
    У той вечір у кафе ,,Видихай” він себе там поводив як свиння та жлоб
    І доволі дивно, 24го жовтня його збирались виписати з лікарні,тобто він був у притомності і ходив,а на нічь 25го йому стало гірше
    І чому він не хотів писати заяву та сказав поліції що не має претензій?
    Бійка у них сталася не через військовий спір,один із товарищей під час бійки сказав що потерпілий сдавав точки ЗСУ кацапам і в його телефоні були знайдені підтвердження тому,нажаль телефон десь дівся після приїзду поліції,знайшли всі особисті речі окрім телефону
    Треба навести довідки,як жив і служив потерпілий.

    1. Все по красоте.Мораль.Пиво убивает .Это одна банда наводчиков в главе с тренером который украл протом потерял а потом опять …. телефон.Судье респект.Это Овидиополь детка…..Жаль смайлов нет.

    2. Как удобно. Обвинить человека, убить, а потом потерять доказательства и с невинными глазами говорить: поверьте нам, мы правы, мы честные!!
      Они должны сидеть и не в окопах, а на нарах!!

    3. Ты убил человека инвалида, у которого даже шея не поворачивалась. И он с этим в первый день пошел на войну. Какие наводки, фраер, тебя выпустили, ходи всю жизнь оборачивайся и думай. Ты убийца

  2. Это чистое убийство! И не только эти двое должны понести наказание, а вся их преступная группировка!!

  3. Да не суетитесь вы. Их-же не отпустили вообще! Это-же не рецидивисты. Я знаю два случая когда в драке были нанесены удары приведшие к смерти. Это не тоже самое, что прийти с ножом и зарезать. Я их не оправдываю, но я так-же не думаю, что они куда-то сбегут. Если бы это не был военно служащий то их-бы тоже отпустили. Суть в том, что это не тот случай где обязательно до суда, -держать под замком. Вы думаете они сейчас будут гулять и забивать кого-то до смерти? Их посадят не переживайте. И вообще такое ещё будет и будет, во всём Мире!

  4. Родини бувають різні. В цій родині всі люблять і поважають один одного.
    Юра має інвалідність і все одно йде на війну… Може піти і все одно залишається…
    Родина – головне! У молодшої сестри ювілей і Юра приїздить у відпустку привітати рідну людину з днем народження. І по суті в цей самий день ці виродки вбивають Юру.
    Як? Як тепер родині жити? Суцільні випробування і пекучий біль. Кожен день. Тим паче, що така несправедливість з вироками «і там , і тут»…
    Найстрашніше батькам, які втратили любимого сина 💔🖤!!!
    Як??? Як командири беруть цих тварин на поруки??? У вас немає сестер? Батьків? Дітей? Чому ви приймаєте участь у цій гидоті? А як же честь і совість офіцери?
    Все це і жахливо і гидко одночасно!
    Як матері і батьку жити знаючи, що твою дитину жорстоко вбили, а покарання нема?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.