СПРАВА СМЕРТІ СЕРЖАНТА КУПРИЧА: ДВА ОБВИНУВАЧЕНИХ ЗМІНЮЮТЬ АДВОКАТА

Кількість переглядів 568

02 серпня 2024 року двоє обвинувачених по справі смерті сержанта Юрія КУПРИЧА фактично зірвали чергове судове засідання з розгляду обвинувачення у відношенні Кирила КОТЛЯРА за ч. 2 ст. 121 ККУ, Володимира ІЗЮМСЬКОГО за ч. 2 ст. 121 ККУ, Денис БАШВІНОВА за ч. 2 ст. 12 1 ККУ та Євгена ГАЛУШКО за ч. 1 ст. 28 ч. 1 ст. 122.

На судовому засіданні всі несподівано дізнались, що обвинувачені БАШВІНОВ Д. О. та ІЗЮМСЬКИЙ В. Ю. подали клопотання про відкладення розгляду у зв’язку з розірванням напередодні засідання угоди з адвокатом.

При цьому, при спілкуванні з судом адвокат продовжував консультувати Володимира ІЗЮМСЬКОГО у момент коли Володимир Юрійович не міг відповісти на запитання судді (дивиться відео сюжет). Все це нагадує якусь гру з метою затягування справи.

Справу відкладено на 11 годину 15.08.2024 року. Суд попередив обвинувачених, що у разі відсутності адвокатів на наступному судовому засіданні їм буде призначено безоплатного адвоката за рахунок держави.

Після засідання я спробував дізнатись, чому адвокат продовжував консультувати Володимира ІЗЮМСЬКОГО при спілкуванні з судом навіть після розірвання угоди? Відповіді можна дізнатись у відео сюжеті.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “СПРАВА СМЕРТІ СЕРЖАНТА КУПРИЧА: ДВА ОБВИНУВАЧЕНИХ ЗМІНЮЮТЬ АДВОКАТА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.