«ЛІКИ» ДЛЯ БУРАВЛЬОВА ТА «ВІДПОВІДЬ» ДЛЯ ЯРОЦЬКОЇ ВІД ОХЕНДОВСЬКОГО. ЦВК ВИМУШЕНА ВМІШАТИСЬ У ВИБОРЧИЙ ПРОЦЕС В ТАЇРОВСЬКУ ОТГ

Кількість переглядів 315

08 лютого 2018 року своєю Постановою №19 Центральна виборча комісія зобов’язала Таїровську селищну виборчу комісію до 12 лютого 2018 року встановити підсумки голосування та результати виборів депутатів в одномандатних виборчих округах № 21, 22, 24 і 25 та прийняти рішення про реєстрацію Хасаєва Тимура Хасановича Таїровським селищним головою Овідіопольського району Одеської області.

Постанова №19 ґрунтується на постановах Одеського апеляційного адміністративного суду по адміністративним справам №815/259/18, №815/336/18, №815/355/17, №815/412/18 та №815/375/18.

Ця постанова – це ПОВНЕ ФІАСКО голови Таїровської СВК Буравльова О.І. та голови Овідіопольської РВК Яроцької І.В.

«Циркові трюки» Буравльова Олега Івановича з «температурою 39°» та Яроцької Ірини Вікторівни з «Роман Варшанидзе Ты отвечаешь за свои слова?» закінчились «ЛІКАМИ-ВІДПОВІДДЮ» голови ЦВК Охендовського Михайло Володимировича.

Центральна виборча комісія показала: не треба ніякого виконавчого провадження для виконання рішення суду колегіальними органами, які прийняли присягу перед УКРАЇНСЬКИМ НАРОДОМ.

Тому що, беручи на себе повноваження члена виборчої комісії та усвідомлюючи високу відповідальність перед Українським народом, ВСІ ЧЛЕНИ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ, включаючи, і Олега Івановича Буравльова, і Ірину Вікторівну Яроцьку ПРИСЯГЛИ додержуватися Конституції та законів України, чесно і сумлінно виконувати свої обов’язки, виходячи з принципів верховенства права, законності, об’єктивності та неупередженості, а саме головне, ВОНИ ПРИСЯГЛИ забезпечити реалізацію і захист виборчих прав громадян України, якими безпосереднє є виборці Таїровської об’єднаної територіальної громади.

Ось так, і Центральна виборча комісія бачить, що рішення суду не виконуються і в ПРИСЯЗІ все чітко прописано, але слідчий відділ Овідіопольського відділу поліції досі не бачить порушення виборчих прав мешканців Таїровської ОТГ.

Напевно тому, цей безлад з виборчим процесом і продовжується – відсутність невідворотності покарання сприяє посиленню впевненості в своїй безкарності.

Сподіваюсь, що постанова ЦВК хоча б зупинить наш «розшук» голови Таїровської СВК Буравльова О.І., запущений, звичайно заради приколу, в соціальній мережі FACEBOOK і його «температура» прийде до норми з метою виконання ПРИСЯГИ, яку він взяв перед НАРОДОМ УКРАЇНИ.

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “«ЛІКИ» ДЛЯ БУРАВЛЬОВА ТА «ВІДПОВІДЬ» ДЛЯ ЯРОЦЬКОЇ ВІД ОХЕНДОВСЬКОГО. ЦВК ВИМУШЕНА ВМІШАТИСЬ У ВИБОРЧИЙ ПРОЦЕС В ТАЇРОВСЬКУ ОТГ

Comments are closed.