З МІСЦЯ, ДЕ НАРОДЖУЮТЬСЯ ПАРФУМИ ФРАНЦІЇ

Кількість переглядів 543

Після статті „ФРАНЦУЗЬКА КОМПАНІЯ «ТРУЇТЬ» ЖИТТЯ КАЛАГЛІЙЦІВ?“ ми побували у директора ТОВ «ІСТАРОМА» Ігоря Миколайовича Гошва, який з радістю погодився відповісти на будь-які питання.

Спочатку від редакції АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ приносимо вибачення за слово „ТРУЮТЬ“. Нікого тут не ТУРЮТЬ!!! Це 100%. Однак по черзі:

  • По-перше Ігоря Гошву дуже здивувала наша стаття та пост Тетяни Мазур, де вказувалось, що підприємство, яке він очолює приносе якісь неподобства місцевому населенню. Жодної скарги за майже п’ятнадцятирічну роботу підприємство не отримувало, ані від населення, ані від влади!!!
  • По-друге Ігор Гошва, як керівник підприємства, завжди готовий вислухати та відреагувати на будь-яке зауваження та у разі обґрунтованої скарги, все виправити та привести у відповідний стан.
  • По-трете, ТОВ «ІСТАРОМА» – це підприємство з іноземними власниками, які діють тільки в межах законодавства та не допустять будь-якого порушення законодавства. На підприємстві кожні півроку проходить обов’язковий аудит з метою роботи у відповідності до всіх норм та стандартів, прийнятих в Україні, тому що іноземні власники чудово розуміють, що сама надійна «КРЫША» – це ЗАКОН!

Ми особисто, я та Андрій Хлопчик переконались – ніякого задушливого запаху, ані на підприємстві, ані навколо нього немає. І навіть знаходячись біля первинної сировини, запах, який походить від шавлії, не викликає ніяких погіршень здоров’я.

Вказане же у пості Тетяни Мазур місце зберігання, орендується підприємством по договору, за сплачується необхідна орендна плата.

Крім спілкування стосовно сировини, яку підприємство використовує на своєму виробництві, Ігор Гошва розповів, що на ТОВ «СТАРОМА» постійно працюють 31 особа з офіційним оформленням та виплатою заробітної плані „по-білому“ без використання будь-яких „конвертів“. А в сезон, підприємство добирає ще 19-20 працівників, теж тільки на офіційної основі.

Об’єм податків, яке підприємство сплачує до бюджету складає 1,5 – 2 млн. гривень на рік. Практично 100% своє продукції, а це КОНКРЕТ ШАЛФЕЮ МУСКАТНОГО, СКОАРЕОЛ, МАСЛО ЕФІРНЕ з ШАЛФЕЮ та МАСЛО ЕФІРНЕ з КОРІАНДРУ, йде на експорт до Європи за що в Україну надходить валютна виручка.

І саме головне: до складу багатьох парфумів виробництва Франції входить частинка продукції ТОВ «ІСТАРОМА», а це означає, що коли ми купуємо продукцію CHANEL, або припустимо, YVES SAINT LAURENT то в них є частина з Калаглії Овідіопольського району Одеської області. І це дуже приємно.

В загалі, ТОВ «ІСТАРОМА» відкрито для спілкування і готове обговорювати будь-яку проблему з ким завгодно, кого це стосується.

АЛЕ! Підприємство не готово працювати по схемі „у конверті“. Якщо необхідно участь товариства у проектах поліпшення інфраструктури села, то така участь буде лише за умови наявності відповідного кошторису та відповідної участі в проекті інших зацікавлених сторін.

Йдучи з підприємства я спіймав себе на думці, що нам потрібно більше таких, які працюють без „у конверті“ і тоді у нас все буде добре з бюджетами наших населених пунктів.

Але крапку в цієї справі ставити зарано. Якщо, зі слів Тетяни Мазур, були якісь скарги на ім’я Калаглійського сільського голови Ігоря Валентиновича Шибаєва, то ми ще обов’язково наддамо і йому слово з цього питання.

З місця, де народжуються парфуми Франції
журналісти Роман Варшанідзе та Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

16 thoughts on “З МІСЦЯ, ДЕ НАРОДЖУЮТЬСЯ ПАРФУМИ ФРАНЦІЇ

  1. В ТОВ ,,Істарома,, все в порядку, а село Калаглія все в сміттєзвалищах. Т.Мазур треба було звернути увагу в першу чергу на бур*яни навколо клубу а потім на бур*яни за сільською радою.Сільський голова ніколи не ставить на сесіях питання про санітарний стан села.

  2. Так и есть ,возле клуба , бардак, елементаоно скосить траву не могут , когда им ?все в интригах!п @дота ленивая!

  3. За сельсоветом полная антисанитария, будете снимите, пусть люди посмотрят, ганьба просто.

  4. Хорошая статья!! А на счет Мазур Т.- Таня Таня, такая видная дама,ЭХ:-) а такой херней занимаешся(

  5. Зловоние “кодла шибаевского” слышно за километр. Хотели наехать на Гошву, но не вышло. Теперь зимой снег будут лопатами кидать по всему селу, а не ждать помощи от местных предпринимателей. А если справедливость всё таки восторжествует – то к зиме некоторые из этого “кодла” уже и баланду будут смаковать.

  6. Оксана ты просто в точку сказала. Уже не Чумак не Истарома помогать селу небудут,а этой своре на нас ” насрать” они думают как нас обдурить и карманы набить.

  7. Надо ещё спросить Сергея который живёт на улице.Шевченко зачем он окна в доме культуры бил для чего?

    1. Опять хочет взять весь клуб за 1 грн. в год в аренду, наверное ))) вот и заострил внимание на нём. Вот так плати налоги в сельский совет, а какой-то серГей будет бить стёкла, которые второй гей – Шибаев, потом будет обратно устанавливать за счёт бюджетных денег. Пользы от этого вообще нет, но геям главное сам процесс. Глиномесы, хр*новы.

  8. Помогать однозначно будем, люди здесь не причём!!!Работаем и все будет ?!

    1. Человечность и здравый разум местных предпринимателей не даёт козням Шибаева сказаться на всём селе! Терпения Вам и выдержки в общении с этим “сельсоветовским кодлом”.

  9. Спасибо вам Большое Д.Ф. Вы большой молодец!!.Я немогу понять чего добивается Шибаев и Бога небоится!(все вернётся бумерангом)

  10. Мазур Т. В жизни все не нравится, вечно ноющий писака в интернете, диванный борец непонятно с чем….

  11. та ладно че они возмущаются, там в калаглии от силы 3 калеки и 4 пенсионера живут

  12. @ бут тебя 3 калеки и 4 пенсионера каждый день, поетому ты такую херню и городишь

  13. Аноним если ты считаешь себя калекой мы калаглийцы тебя поздравляем! Мы себя такими не считаем. У нас калеки те кто ходит и собирает подписи чтобы не присоединятся к Овидиополю,вот они точно больные на голову.село само просто пропадет.Шибаев все организации не сможет содержать

Comments are closed.