ЩЕ РАЗ ПРО ШКІЛЬНІ ПАРТИ: ПО НАШІЙ СКАРЗІ РОЗПОЧАТО СЛУЖБОВЕ РОЗСЛІДУВАННЯ. В ПОЛІЦІЇ Є КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ

Кількість переглядів 244

28 січня 2018 року АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ, громадська організація НЕЗЛАМНА ПОЗИЦІЯ з родителями учнів перших класів Овідіопольської школи-гімназії побували в Овідіопольської районної державної адміністрації для з’ясування питання стосовно закупівлі шкільних меблів для учнів перших класів Овідіопольського району. Нам вдалось поспілкуватись з представником управління освіти, культури, молоді та спорту Ткаченко О.В., який підписав первинний договір та з виконуючим обов’язків голови Овідіопольської РДА Ільченко І.О.

Розмова з Олександром Ткаченко не вийшла, він свою вину не визнає, вважає що він зробив все по закону і посилається на розпочате службове розслідування, яке, на его думку виявить винних в придбанні меблів, які не відповідають державним санітарним нормам.

Виконуючий обов’язки голови адміністрації Ігор Ільченко появився на робочому місці близько 10:50 і відразу прийняв нас. Наша розмова пройшла упродовж 20 хвилин за результатами якою ми можемо констатувати:

  • Влада визнає свою помилку, але посилається на попереднє керівництво, як району, а саме на колишнього голову Левчука Володимира Володимировича так і управління освіти, а саме на Григораш Катерину Валеріївну. Сама їх Ігор Олександрович вважає винуватими у порушеннях проведення тендеру, яке призвело до придбання невідповідної меблі.
  • За нашою скаргою від 21.01.2019 року по розпорядженню №15/а-2019 від 24.01.2019 року розпочате службове розслідування щодо проведення процедури закупівлі шкільних меблів у відповідності до норм чинного законодавства.
  • Є якесь кримінальне провадження в Овідіопольському відділі поліції в рамках якого вже вилучені всі документи по цьому тендеру для проведення відповідного розслідування. Що в рамках цього розслідування вже вдалось встановити, поки не відомо. Домовились спитати у керівника поліції на найближчої сесії районної ради.
  • Директора шкіл не завжди надають достовірну інформацію щодо стану учбового процесу з ні зовсім відомих причин. Ільченко І.О. поставив задачу всім директорам шкіл надати реальну оцінку стану освітнього процесу у тому числі і по ситуації з меблями.

Більш детально розмову з Ільченко Ігорем Олександровичем з його доводами та нашими зауваженнями дивиться у нашому 20 хвилинному відео сюжеті.

Будемо далі слідкувати за розвитком подій. Наша позиція – шкільні парти та стільці треба замінити.

Роман Варшанідзе, Анастасія Варшанідзе, Матненко Тетяна
та Андрій Хлопчик з Овідіопольської РДА
АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ
ГО «НЕЗЛАМНА ПОЗИЦІЯ»

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ЩЕ РАЗ ПРО ШКІЛЬНІ ПАРТИ: ПО НАШІЙ СКАРЗІ РОЗПОЧАТО СЛУЖБОВЕ РОЗСЛІДУВАННЯ. В ПОЛІЦІЇ Є КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ

  1. Всё как будто бы выглядит чинно и благородно, но а где был при подготовке условий тендера заместитель отвечающий за образование? Не верю словам Ильченко, никакого результата не будет. Замнут как всегда.

Comments are closed.