ГРОМАДА СЕЛА КАЛАГЛІЯ ПРОГОЛОСУВАЛА ЗА ОВІДІОПОЛЬ

Кількість переглядів 1054

Мешканці села Калаглія на громадських обговореннях, які відбулись 22 березня 2019 року біля будинку сільської ради, абсолютною більшістю голосів проголосували за об’єднання у Овідіопольську селищну об’єднану громаду разом з селом Миколаївка з адміністративним центром в смт Овідіополь. Лише п’ятеро з присутніх проголосували «ПРОТИ», інші були «ЗА».

На обговоренні були присутні мешканці села Калаглія, депутати та спеціалісти Калаглійської сільської ради, відсторонений від обов’язків Калаглійського сільського голови Шибаєв І.В., голова Миколаївської сільської ради Зубик М.В., голова Овідіопольської селищної ради Л.І. Савельєва, депутати та спеціалісти Овідіопольської селищної ради, члени ГО «Дія та Довіра» і ГО «Незламна позиція».

Після зборів мешканець села Калаглія Петро Петрович Пахомов дав «ляпуса» перед усім селом колишньому директору КП «Калаглія» Сергію Карпенко, якій зібрав гроші за спожиту воду абонентами села та не перерахував їх на рахунки «Інфоксводоканалу».

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

12 thoughts on “ГРОМАДА СЕЛА КАЛАГЛІЯ ПРОГОЛОСУВАЛА ЗА ОВІДІОПОЛЬ

  1. А відколи це ляпАс став ляпУсом??

  2. Калаглійці вкотре проголосували за об*єднання з Овідіополем, а тепер ,знаючи Шибаєва і його подруг, будемо чекати які палки в колеса вони знову будуть ставити. Учень 5-го класу, якщо не лінь, перевір мої помилки.

  3. Интересно , вот написано ” пятеро проголосовало против ” ,а сколько проголосовало за ? А то исходя из фотографий если убрать работников самого сельского совета ,то других людей там всего несколько десятков ,не более )) А вообще замечаю ,что чем дольше длиться вся эта история с объединением ,то все меньше и меньше людей этим интересуется . Люди устали и многим уже даже все равно что там будет .

  4. Важливо зрозуміти, що Калаглія вже давно проголосувала за об*єднання з Овідіополем. А 22 березня у нас були слухання, тому що наші добрі сусіди з с.Миколаївка виявили бажання приєднатися до майбутньої громади. Якими б ми були людьми,якби проголосували проти.

  5. Дай Боже.шоб це все закінчилось. Будемо надіятись що це останій екшен:-)

  6. журналюга явно проплаченый козачек), 5-против,а вот сколько за? не говорит и ге говорит сколько людей было зарегестрировано,главное дым в глаза абсолютным большенством), и так зареганых было 115….., прогодосовавших за 78…..против 5….,и если учесть что считала Лилек то за будет еще меньше …не несисе бред товарищ журналюга

  7. Несчастный считака Аноним, в счетной комиссии было 3 человека и записывала все Валентина Васильевна и голосовали за громаду с Николаевкой, а без Николаевки – документы уже давно в Одессе. Калаглия хоть так,хоть так-все равно с Овидиополем. Желаю всем добра.

  8. Цікаві пропозиції Шибаєва !!! Ха ха

    Давайте будемо самі керувати ! – то по-перше вже Шибаєв накерував ! Як Ви собі бачите одне село семо по собі??? Як утримувати дитсадок, клуб який не працює, вода ? І т д. 300 тисяч за рік він виділив на садік !!! Вааау !!!
    А ще Шибаєв запропонував громаду з центром у Калаглії !!! Ха ха
    Він взагалі при своєму розумі ? Можливо людина потребує лікування ?
    У Калаглії є швидка, пожарка, поліція, суд, банки чи може ще які елементи інфраструктури ???
    І взагалі, він Закони хоча раз сам читав ???
    У законі про добровільне об’єднання громадян чітко вказано, що об’єднання мають бути навколо центрів з інфраструктурою … А центр у Калаглійсткій сільраді це вже занадто!
    Питання з водою тягнеться вже скільки років ???
    Якщо Овідіопольське комунальне господарство купить ще один екскаватор та одну-дві машини, то зможе от бслуговувати і Калаглію і Миколаївку, а самі по собі ні Миколаївка ні Калаглія техніку купити та головне обслуговувати не зможуть !!!

  9. Шибаев и Зубик боятся за свои насиженные места. Зарплата, то, сё, другое, статус. Теперь придется с этим прощаться. Правильно Шибаев сказал, что многие решения их будут отменены, ведь куча решений принято незаконно!!! А за эти решения уже взяты ?. Как за это ответить? Зубик имеет земли оформленные с нарушениями вот и против объединения.
    Пусть готовятся отвечать

Comments are closed.