СПРАВУ ПО ВБИВСТВУ В ОВІДІОПОЛІ МАТЕРІ ТРЬОХ ДІТЕЙ ПЕРЕДАНО ДО СУДУ

Кількість переглядів 366

04 квітня 2019 року розпочнеться підготовче засідання по справі за звинуваченням Юрія Міндова, який обвинувачується у вчиненні умисного вбивства власної доньки Надії Буїмової, 1983 р.н.

Хочемо виразити вдячність нашим слідчим органам та прокуратурі за швидкий розгляд справи на стадії досудового слідства. Сподіваємось, що слідство має достатньо доказів, які ґрунтуються на беззаперечних фактах і громадськість дочекається справедливого вироку «звіру», якій позбавив трьох дітей їх матері.

Нагадаємо, що Юрій Міндов, будучи особою, яка раніше вчинила умисне вбивство, перебуваючи на перехресті вулиць Суворова та Соборної в смт. Овідіополь Овідіопольського району Одеської області, на ґрунті раптово виниклого конфлікту, з метою позбавлення життя своєї доньки потерпілої Надії Буїмової, з якою у нього склались неприязні відносини, в ході сварки, за допомогою ножа наніс потерпілій не менше 11 ударів в область грудної клітини, спини та кінцівок, спричинивши колото-різані поранення несумісних із життям, від яких Надія померла на місці вчинення злочину.

Автоматизованою системою документообігу суддів визначено головуючого суддю по даній справі – Кочко В.К. Розгляд справи призначено на 04 квітня 2019 року о 16.00 годині.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №509/1451/19.

Роман Варшанідзе

АЛЬТРЕНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “СПРАВУ ПО ВБИВСТВУ В ОВІДІОПОЛІ МАТЕРІ ТРЬОХ ДІТЕЙ ПЕРЕДАНО ДО СУДУ

Comments are closed.