СПРАВА ВБИВЦІ ВЛАСНОЇ ДОНЬКИ ПРИЙНЯТО СУДОМ ДО РОЗГЛЯДУ

Кількість переглядів 338

04 квітня 2019 року Овідіопольським районним судом Одеської області розпочалось слухання обвинувального акту по обвинуваченню громадина Юрія федоровича Міндова, який підозрюються в умисному вбивстві власної доньки, матері трьох дітей Надії Буімової за що передбачена кримінальна відповідальність згідно п.13 ч.2 ст.115 КК України.

Подробиці про події того дня: В ОВИДИОПОЛЕ УБИЙСТВО. УБИТАЯ МАТЬ ТРОИХ ДЕТЕЙ… ДОПОЛНЕНО.

Перед початком засідання газета «Альтернатива.орг» звернулась до суду з проханням надати можливість проводити відео запис відкритого судового процесу на стаціонарну відео техніку. Прокурор та адвокат не заперечували. Обвинувачений виступив проти відео зйомки. Суд на місці ухвалив надати дозвіл на проведення відео зйомки.

Далі в процесі судового засіданні встановлено:

  • обвинувальний акт за обвинуваченням Міндова Ю.Ф. надійшов до суду від Іллічівської місцевої прокуратури Одеської області;
  • справа підсудна суду, і немає перешкод для її призначення до розгляду, а також відсутні підстави для прийняття рішення, передбаченого п.п.1-4 ч.3 ст.314 КПК України;
  • обвинувальний акт складено з дотриманням вимог кримінально-процесуального кодексу України;
  • строк тримання під вартою обвинуваченого Юрія Міндова спливає 09.04.2019 року. Закінчити судовий розгляд кримінального провадження до цього часу неможливо;
  • в судовому засіданні прокурор заявив клопотання про продовження строку тримання під вартою щодо обвинуваченого Юрія Міндова. Обвинувачений та його захисник заперечували проти задоволення клопотання.
  • потерпілий Буімов Олександр Іванович у судове засідання не з’явився, однак надав заяву про слухання справи у його відсутності.

В результаті проведеного засідання колегія суддів ухвалила продовжити строк тримання під вартою обвинуваченому Міндову Ю.Ф. в Одеському СІЗО до 04 червня 2019 року. Сам Юрій Федорович відмовився від розгляду справи з присяжними.

Розгляд справи по суті призначено на 08 травня 2019 року о 15.00 годині у складі трьох професійних судів: Кочко В.К. (головуючий), Бочаров А.І., Козирський Є.С.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 509/1451/19.

По матеріалам: прес-служба Овідіопольського районного суду Одеської області

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0