ДЕПУТАТУ ВІХТЄВОЇ НЕ ДАЛИ «ПІДЗАРОБИТИ» НА ЗЕМЛІ ГРОМАДИ. ДОПОВНЕНО

Кількість переглядів 766

Депутат Овідіопольської селищної ради по виборчому округу №17 Світлана Віхтєва намагалась отримати земельну ділянку в своєму округу, яка запланована у майбутньому під будівництво багатоквартирного будинку.

Про це на сесії Овідіопольської селищної ради повідомив депутат Юрій Бакалов, який звинуватив Світлану Дмитрівну в отриманні земельної ділянки для родички за голосування «як треба»:

„…Мене не було один раз на земельній комісії, прихожу… є контакт“

Юрій Дмитрович надав копію заяви від 21 травня 2019 року, яку надала в селищну раду мешканка смт. Овідіополь Семенко Стефанида Степанівна (мати Світлани Віхтєвої), про надання дозволу на розробку проекту землеустрою з метою отримання земельної ділянки в приватну власність орієнтовної площі 0,10 га для будівництва житлового будинку.

Ділянка знаходиться в смт. Овідіополь по вул. Т.Шевченка напроти будинку №138-е.

Під час суперечки, за Віхтєву С.Д. заступилася депутат Заєць В.В., яка повідомила, що депутат теж людина і має право на отримання земельної ділянки.

Депутат Фесюк Г.В. нагадав, що в попередню каденцію депутат Бакалов Ю.Д. сам намагався отримати земельну ділянку для рідного брата під школу боксу. Як повідомив Геннадій Володимирович, земельна ділянка була виділена, проте ніякої школи боксу немає. На запитання Юрія Букалова, де ця ділянка і яка у неї адреса, депутат Геннадій Фесюк нічого не відповів.

Заява Семенко С.С. не сесії не розглядалась. У зв’язку з підняттям галасу з цього питання, 04 червня Стефанида Степанівна написала заяву про залишення її заяви без розгляду.

Встає запитання:

  • Якщо у нас вже ж таки є вільні земельні ділянки, чому останні роки всім мешканцям, у тому числі і учасникам АТО постійно надавали відмови?
  • Чи це «хитрий» план?

У зв’язку з тим, що ця ділянка по генплану може бути запланована під будівництво багатоквартирного будинку, то у разі такої потреби ділянку під будівництво доведеться викупати у приватної особи, а не у громади!

Так наші депутати та селищна рада закладають «цеглинки» під майбутнє збагачення. Впевнений, що Овідіопольський селищний голова Савельєва Л.І. «в темі» цієї схеми.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

20 thoughts on “ДЕПУТАТУ ВІХТЄВОЇ НЕ ДАЛИ «ПІДЗАРОБИТИ» НА ЗЕМЛІ ГРОМАДИ. ДОПОВНЕНО

  1. Вихтева тупая баба и почту до этого довела!!!

  2. На старости лет баба хочешь строиться?

  3. Крадуть землю та незаконно збагачуються – виродки. Видра недорозвинений, йому треба в лікарню, що там вже гіперзалуп побудував?

  4. А ви бачили розумне обличчя депутата Сторца, ві взагалі не розуміє де він знаходиться, він хоть читати може? і де інщі депутати?

  5. Дожилися, аж соромно дивитися на цей цирк…. Баби базарні!

  6. Сколько смотрю, и наблюдаю за за седаниями с поссовета, и впервые услышал!!! что, депутат Заец! !! речь толкнула!!! И то не в тему ((( Таковые)) и нужны для Л. И.))) Фесюк ересь несёт, остальные как в непонимании …..рулят там человек 6-7, Выдра-популист, ну а главный “герой”сюжета Бокалов-обделённый благами и вниманием, по старой привычке играет просто борца с несправедливостью. …

  7. Ми самі обрали цих пройдисвітів, хапуг та крадіїв.

  8. Особисто дякую депутату Бакалову, що підняв це питання. Дійсно, схема ідеальна – безкоштовно передамо у приватну власність, а потім продамо інвестору. Гроші в кишенях чиновників і депутатів, громада без грошей!

  9. лол ей бы не землю а машину новую получить а то ездит на ржавом битом ведре на которое пол жизни копила

  10. А Вихтева не нажрется никак. Всё ищет где бы чего нахаляву раздобыть. Пусть среди кассиров своих сначала порядок наведет. Ни стыда ни совести, воруют деньги, оплаченные людьми за коммунальные услуги, а эта глазками только хлопает и неможетьбытькает. Ни за что не поверю, что она не в доле.Один раз уже засветились в киевских новостях по поводу краж, видимо мало, надо еще пару раз

  11. Блин Николаевка подумайте куда вы идете в это гавно

  12. Вихтева не только на этом зарабатывает. Под ее руководством почтальены берут деньги за письма с уведомлением и подписывают на конверте что никого нет дома с целью невручения письма. Я лично ругалась на почте с Вихтеевой по этому поводу. После этого инцидента на следующий день письмо было вручено и уведомление я получила. Получатель ТИЛЕМЗУГЕР Е. проживающий по К.Маркса. СЕРГЕЕВА В.В.

  13. какой с Вихтевой председатель бюджетной комиссии??? она же дуб дубом!!!

  14. А когда АТОшники получат землю они что не люди а значит депутаты люди да блять вас всех садить и садить

  15. Очень интересный “европейский”экспонат здесь Авраменко, не знает что кому первому вылизывать.

  16. А лутше Светка не земли греби,а папе хлеб купи и яйца Митьке болгару,а то в мусарниках роеться на Гагарина и у людей в сараях яйца ворует.Позорище…

  17. Атошники в Калаглие землю не могут получить уже 5 лет. А Заяц Вера прыг-скок и под Новый год с участком в той же Калаглии.

  18. А ну а ну, про Веру Заяц. А можно адресок участочка.. Бокалов молодец!!! А остальніе “Слуги жителей пос’лка”, сидят и молчат. А как же!! И себе хочется что то рвануть за каденцию. Мечтают, планируют и расчитывают урвать. Совесть не обязательна. Главное по закону. Позор Вихтевой и всем остальным!!!!

  19. куда не глянь везде земли депутатов, вот откройте список сколько и кого земли наших депутатов

Comments are closed.