«ГРА ПРЕСТОЛІВ» ПО-ТАЇРОВСЬКИ ДОСЯГАЄ СВОГО НАПРУЖЕННЯ. В ХІД ПІШЛИ КУЛАКИ…

Кількість переглядів 877

29 вересня 2019 року, депутат Овідіопольської районної ради Матюшенко Кристина Анатоліївна не витримав співбесіди з т.в.о. голови Таїровської селищної ради Рудовим Сергієм Валентиновичем «пустила в хід кулаки». Благо поблизу знаходився офіцер поліції, який не дав закінчити її «брудну справу» до кінця.

А почалось все зі збору жителів Таїровської громади перед будинком Сергія Рудова в селі Лиманка по вул. Нова.

Півгодинне знаходження натовпу у кількості 25-30 чоловік мала наступні наслідки»:

  • пофарбовані ворота гаражу;
  • розфарбоване асфальтне покриття перед будинком;
  • перелякані сусіди.

«Загадковий» Віталій Дмитрович з ЖМ «Радужний» бажав цілодобового особистого прийому Рудовим С.В., наполягаючи, що так вимагає законодавство. Основні вимоги Віталія зводились до загальних фраз:

“…Мошенники, подделали документы, захватили власть, хотят землю делить…”

Члена Національного супротиву Андрія Грушитського дуже цікавило:

“…Как человек, который находится 13 лет в депутатском кресле, декларирует пенсию, как единственный доход. Как у него может оказаться 2 машины, вот такой вот дом чудесный на 1700 грн. в месяц, как с каждой его депутатской каденции у него появляются участки новые, откуда у него деньги на молодую жену на покупку ей машины…”

На уточнення у чому конкретно вони хочуть розібратись у особистому житті, чи у доходах Сергія Валентиновича, член Національного супротиву уточнив, що у доходах.

Після приїзду на місце самого т.в.о. голови Рудова С.В. всі намагались висловити свої побажання Сергію Валентиновичу стосовно питань порядку денного сесії, стосовно його думки з приводу тарифів тощо:

“На каком основании вы будите собирать комиссию по проверке тарифов на «Радужном»?.. Почему вы не хотите вынести на решение вопрос об отмене предыдущего решения исполкома о повышении тарифов?” – наполягала Кристина Матюшенко.

Спілкування проходило на підвищених тонах і в деякий момент здавалось, що все буде спокійно і Рудов С.В. навіть пообіцяв, що питання відміни рішення виконкому по тарифам він винесе на розгляд депутатам, як, несподівано все закінчилось насильством з боку депутат районної ради Кристини Матюшенко.

Вважаючи, що її образили Кристина Анатоліївна здійснила різкий удар в груди т.в.о. голови Рудову С.В. Після цього з боку Кристини у бік своїх опонентів почали сипатись образи:

“…Подонок продажний… Охерели вообще… Уроды моральные… Проститутки… Мудак”.

Стосовно застосованого насильства до Сергія Валентиновича, Кристина Анатоліївна пообіцяла наступного разу додати:

“…Это первая пощёчина… в следующий раз дам по морде…”

За результатами подій Рудовим С.В. написана заява до поліції з метою відкриття кримінального провадження щодо насильства з боку районного депутата над селищним, опитані свідки та проведений огляд місця події.

Під час проведення цих дій поліцією, Матющенко К.А. покликала всіх своїх однодумців та увалилась, надав обіцянку наступного разу прийти до інших депутатів, які, на її думку, винні у негараздах селищної ради.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “«ГРА ПРЕСТОЛІВ» ПО-ТАЇРОВСЬКИ ДОСЯГАЄ СВОГО НАПРУЖЕННЯ. В ХІД ПІШЛИ КУЛАКИ…

  1. Она всегда была языкатой бабой. Говорят, муж её за это поколачивал.

  2. Нам в Великодолинском тоже не помешала бы такая Кристина чтобы отметелить воров в коммунальном и поселковом, а то от полиции и прокуров толку нету.

    1. Можем вам ее отдать недорого. Правда после денег Обертуна можете ее не потянуть, она уже привыкла к сладким пирогам…

  3. Да как хитро роман сам себе пищит коменты и создает картину что он не при делах .

  4. как бы там ни было но женщине не пристойно так себя вести да еще и депутату, если не сдержанная то в общественности нет места таким

  5. Уважаемые от воздержания мы давно сидим в глубокой жене.

  6. Отрабатывает подружаня на пятёрочку. Аврамовы должны быть довольны.

  7. Они с Марущакой по ходу догонят своих кукловодов по размеру.

Comments are closed.