“ПАТРІОТИ” З ЕНЕРГЕТИЧНОЇ МИТНИЦІ ДФС “ВИМАГАЮТЬ” 8 МЛРД.ГРН. від ГОЛОВИ «НАФТОГАЗ УКРАЇНА»

Кількість переглядів 308

Енергетична митниця Державної фіскальної служби України наклала штрафи загальною сумою 8,3 млрд. грн. на голову «Нафтогаз Україна» Коболева Андрія Володимировича.

Підстава, зазначена в тексті постанови, “не забезпечив можливість подання додаткової митної декларації з повним пакетом товаросупроводжуючих документів”.

Реальна причина – відмова «Нафтогаз Україна» оформлювати та оплачувати природний газ, який ВАТ «Газпром» контрабандно постачав на тимчасово окуповані території Донецької та Луганських областей. Це і є основною причиною неможливості надати весь пакет документів, оскільки «Нафтогаз Україна» не буде платити за газ, який не замовляв і не споживав, але на якому наполягає ВАТ «Газпром».

Андрій Коболєв написав у Facebook:

“А ось і привітання з перемогою в Стокгольмі, яке я сьогодні отримав від Державної фіскальної служби України: два персональні штрафи на суму 7 та 1,3 млрд. грн.

Тобто я (як фізична особа) повинен сплатити 8,3 млрд. грн «не пізніше п‘ятнадцяти днів».

Я не жаліюсь, я просто хочу, щоб всі розуміли, з якими «патріотами» нам тут доводиться мати справу :)”

Вчора Президент Порошенко називав перемогу «Нафтогаз Україна» над ВАТ «Газпром» історичної – а сьогодні українська митниця наклала “історичний” рекордний штраф на Коболєва за виконання службових обов’язків.

Ігор Піковський голова енергетичної таможні ДФС України

Рішення пана Піковського це диверсія проти України, сподіваємось, що до кінця дня він перестане бути главою енергетичної митниці.

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0