В ОВІДІОПОЛІ ПРИПИНЕНО ДІЯЛЬНІСТЬ НЕЗАКОННОЇ ТОЧКИ ТОРГІВЛІ ПІРОТЕХНІКОЮ

Кількість переглядів 809

27 грудня 2019 року в смт. Овідіополь по вул. Вертелецького біля будинку №1 знову була помічена торгова точка з продажу товарів піротехнічного призначення. Торгував все той же Вадим, якого ми помітили ще 25 грудня під час нашої перевірки торгових точок по вул. Театральна.

Нажаль, Верцінський Вадим Юрійович так і не зрозумів, що боротьба з незаконною торгівлею це серйозно і вирішив знову випробувати долю.

Цього разу ми не дали йому зібрати предмети торгівлі, а викликали поліцію та надалі можливість нашому дільничному оформити протокол та вилучити всю піротехніку.

Сподіваємось, що це буде «уроком» для всіх хто так і не зрозумів: незаконної торгівлі в Овідіополі більше не буде. Всі хто хоче торгувати мають можливість орендувати торгові точки та приміщення на ринку та в інших об’єктах, спеціально обладнаних для цього.

Будемо і надалі співпрацювати з поліцією та допомагати притягувати порушників до відповідальності з метою отримання рівних умов бізнесу всіма суб’єктами підприємницької діяльності.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
4
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

19 thoughts on “В ОВІДІОПОЛІ ПРИПИНЕНО ДІЯЛЬНІСТЬ НЕЗАКОННОЇ ТОЧКИ ТОРГІВЛІ ПІРОТЕХНІКОЮ

  1. Угу, напугали бабу х*ем
    То есть, вы на полном серьезе считаете, что вот так за один раз справились с этой проблемой? Да как бы ни так. Сегодня вы ено согнали, завтра он будет стоять в другом месте. Или вы теперь будете патрулировать рынок каждый день и каждый час?

  2. Так, з торгівленю в центрі Овідіополя розібралися. Залишилося розібратися з
    торгівлею літом тут:
    Кадастровий номер:
    5123755100:02:003:0941
    Тип власності: Приватна власність
    Цільове призначення: 01.03 Для ведення особистого селянського господарства для ведення особистого селянського господарства
    Площа: 0.58 га

  3. Даже кадастровый знает😆Вот она,гадкая человеческая натура.Насолить кому-то чужими руками.Фу…

    1. Ну івналдіа з пітардами прогнали, а вірменів з базаром і торгілею…. Ні?

  4. Остановитесь! Я хочу успеть петард хоть купить!

  5. Роман здраствуйте,при всём уваженнии к Вам да вы парня поймали за незаконость а ответьте на рынке те кто торгуют у них всё законно и касовые апараты есть и лицензии на продукты ,особено рыбу торгуют с сан.станции бумаги,почему их ни кто не притягивает к ответствености,елки без стикеров ,а вы только к беззащитным ципляетесь

    1. Потому что не беззащитные могут и по морде дать. Страшно же

    2. Торгуют петардами не такие уж и беззащитньіе

  6. Честно, гордость за это дело берет?
    Расскажи про взятки Булавченко, воровство Чегодарь, Хасаева, зачем ты инвалида трогаешь?

    1. Дима не нервничай. Твоя крыша Мусорская протекает. Не тому платишь лох

  7. Официально заявляю, что всеми точками торговли петардами заведует Дмитрий Коломийчук из УООР. Он всегда платил мусорам и использовал пацанов. Теперь что-то пошло не так. Дима не всегда коту масленица!!!

  8. А то что рядом пиццу продают для детей и были случаи отравления. Это по вашему законно. Почему молчите, Роман, только не говорите что Вы не знали.

  9. А давайте и дальше сидеть на диване и тыкать пальцем Роману куда ему бежать – где какие нарушения. И скулить, что все плохо и везде бардак.

  10. сегодня
    28.12.2019
    Торговали прямо на центральном входе в базар …
    Ха ха ! прьіпьінено !!!

  11. Это человеко подобие – романа цель не порядок а выживание он так зарабатывает на кусок хлеба за счет слабых . для серьезных дел жим жим.

  12. А что за гражданский автомобиль забирал улики???? Почему за ето он не сказал???

Comments are closed.