У ХІД ПІШЛА «ВАЖКА АРТИЛЕРІЯ»: ЄРМОЛАТІН ПОЧАВ СВІЙ ЗАХИСТ ШИБАЄВА ТА ТУТЕВИЧА

Кількість переглядів 866

16 січня 2020 року Малиновський районний суд міста Одеси ЗНОВУ мав намір продовжити дослідження доказів по справі за звинувачення Калаглійського сільського голови Шибаєва І.В. і ПЕНСІОНЕРА з Овідіополя Тутевича О.А.

Але знову на засіданні обмежились розглядом клопотань. Таких було декілька з боку сторони захисти і одне з боку сторони обвинувачення.

Головне: адвокат Єрмолатін В.І. подав клопотання про… закриття кримінального провадження (!!!). За його думкою: всі негласні слідчо-розшукові дії біли проведені з порушенням законодавства, жодний доказ, який був зібраний під негласного прослуховування та негласних відеозаписів на його думку не повинен досліджуватись судом. Своє клопотання Віктор Іванович зачитував більше ніж півгодини.

Прокурор подав клопотання про продовження відсторонення від посади Калаглійського сільського голови Шибаєва І.В.

Головуючий по справі суддя Старіков О.О. відмов у задоволенні клопотань захисту, у тому числі і про закриття кримінального провадження, і про визнання доказів неприпустимими. Проте клопотання прокурора про продовження терміну відсторонення від посади Шибаєва І.В. задовольнив. Калаглійський сільській голова відсторонений ще на два місяця.

Наступне засідання заплановане на 05 лютого 2020 року на 15 годину.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
3
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “У ХІД ПІШЛА «ВАЖКА АРТИЛЕРІЯ»: ЄРМОЛАТІН ПОЧАВ СВІЙ ЗАХИСТ ШИБАЄВА ТА ТУТЕВИЧА

  1. Молодец Виктор Иванович! Четко выполняет установку Василия Александровича – Шибаева за решётку! И Тутевич рядом отдохнёт. Оба годиаков так по 5. К осени проведем в места не столь отдаленные…

  2. Старый ган@он, бесчестный, гнусный тип, продажная шкура… Еб@л Граба по началу, а потом сос@ть начал у него и Команды… позорник

  3. ЛУКЬЯН СВАЛИЛ ГОТОВИТЬСЯ К ЗАСЕДАНИЮ СУДА ПО Гончарову из КП Великодолинское которуму помог вместе с Грабом и безмозглыми депутатами обворовать каждую семью в том числе старушек, инвалидов, малообеспеченных и многодетных. Конечно 4 миллиона это лишь незначительная часть того что было незаконно обобрано, а сколько украдено денег из бюджета только они знают. Готовьтесь сволочи скоро придёт время возмездия.

Comments are closed.