МЕШКАНЕЦЬ ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОГО ЩЕ З ДВОМА ЧОЛОВІКАМИ ПОГРАБУВАЛИ КВАРТИРУ В ОДЕСІ

Кількість переглядів 1232

Підібравши ключ до вхідних дверей квартири на Гагаринськму плато у м. Одеса, троє чоловіків проникли до помешкання 46-річної жінки та винесли сейф з грошима і коштовностями на загальну суму біля 1 млн.грн. Серед підозрюваних у скоєні злочину – мешканець смт. Великодолинське Берія Паата Олександрович.

За інформацією від Національної поліції, після звернення потерпілої, співробітники Шевченківського ВП, по гарячих слідах, в ході реалізації комплексу оперативно-розшукових заходів встановили, що до злочину причетні 27-ми, 36-ти та 45-річний вихідці з країн Кавказького регіону.

В автомобілі Mercedes, на якому правопорушники втекли з місця події, поліцейські вилучили частину майна заявниці, відмички до замків та інші речові докази їхньої протиправної діяльності.

Після затримання, в домі №8 по вул. Радісна в смт. Великодолинське, в якому постійно проживає Берія П.О., був проведений обшук.

По інформації сайту «Рупор Одессы», ФОП Берія П.О. орендує магазин «ОЛІМП» по вул. Станційна (Мізікевича),72-б у депутата Великодолинської селищної ради Гончарова С.В. де займається реалізацією продовольчих товарів та лікеро-горілчаних і тютюнових виробів.

Підполковник поліції, начальник Шевченківського відділення поліції Приморського ВП в м. Одесі ГУНП в Одеській області Володимир Тітомир повідомив, що слідчі вже оголосили затриманим про підозру за ч.5 ст.185 Кримінального кодексу України.

Приморським районним судом міста Одеси всім трьом особам обрана міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внести заставу у сумі 630 тис.грн. кожному.

За крадіжку в особливо великих розмірах підозрюваним загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
5

24 thoughts on “МЕШКАНЕЦЬ ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОГО ЩЕ З ДВОМА ЧОЛОВІКАМИ ПОГРАБУВАЛИ КВАРТИРУ В ОДЕСІ

  1. Вроде приличная семья. И сам Паата мне всегда казался хорошим человеком.

    1. мразь он. вместе с Гончаровым воровал соляру с поездов и товар из вагонов. но всегда откупался…

  2. Грузины Максима Го не берут больше на дело – на бабу сильно стал похож, а грузины с такой сракой только одно могут сделать… а раньше работали сообща… Макс наводчиком работает сейчас, ни в форточку ни в двери не влазит

  3. То что эта тварь Гончаров работает на подвозе ворюг – домушников и наводчиком все давно знают, даже поганые минтяры. Они жрут с его грязных костылей. Этот мудило наводило даже на тех с кем поддерживал дружбу.

  4. Более подлого и воровитого, чем Максим Гончаров не найти. Не водите с ним никаких отношений, мошенничество у него в крови

  5. Да ПААТА доигрался . А сколько ещё воров, кидалов, торговцев наркотой бродит по Б.Долине? Когда начнёт работать полиция?

    1. полиция сидит у них на откатах….

  6. Мент поганый Лемешев первый кто олизывает грабли Гончаровых и Граба.

  7. Лена, быстрее всего проклятой можешь быть ты. Ты случайно не та которая живёт за счёт ворованного у людей? Прежде чем назвать комментаторов сплетниками укажи что здесь написано не правда. Кого из указанных шакалов ты можешь оправдать?

  8. дайте информацию о его поддельниках

    1. ты за себя отвечай, а здесь люди пишут о преступниках, о ворах, мошенниках и т.д., если бы ты Лена, столкнулась с противоправными действиями в отношении себя, твое мнение быстро бы изменилось. А этого преступника взяли на краже с вещдоками, заметь ни в библиотеке ни в музее, а в частной квартире…..

  9. Співчуваю тобі Лєна тому що відчувається, що ти калічка на всю голову.

  10. все дело времени, скоро сплетут лапти КП и Максимку уже некому будет откупать…..

  11. сегодня обворовали Великодолинскую 1-ю школу. наверное Паата, пора его сажать….))))

    1. Та не, это наверное Гончаров. С Грабом и Лемешевым. Это же очевидно!

      1. КРАСАВА !!! теперь эту инфу нужно закинуть Авакову и Зе, и дело раскрыто, и орден можно получить…)))

        1. просто больше некому. судя по коментам, Граб с Гончаровым – наибольшее вселенское зло, поэтому ответ на вопрос “кто?” напрашивается сам… если углубиться в комментарии предыдущих статей, то вывод один – страшнее и опаснее людей не найти….

          1. можно, но мы здесь живем, а эти тут работают, вот и интересно…., а в других регионах, нам все равно

  12. Выпустили уже его? Когда он будет на свободе?

Comments are closed.