ЗЛОВЖИВАННЯ ПРИ БУДІВНИЦТВІ ВІЙСЬКОВИХ ГУРТОЖИТКІВ У ЧОРНОМОРСЬКОМУ

Кількість переглядів 480

22 січня 2020 року я побував на прямому ефірі в студії UA: ОДЕСА на передачі «ТЕМА ДНЯ». З Олегом Байдалюком обговорили проблему зловживання при будівництві гуртожитків у Чорноморському Лиманського району Одеської області.

Після наших репортажів про «злив» грандіозного проекту Міністерства оборони України по будівництву військових містечок для 23 тисяч військовослужбовців по всій України пройшов вже майже рік. Хто не пам’ятає, можна перечитати та передивитись тут:

Як виявилось за рік роботи не набагато просунулися. Бездіяльність військової прокуратури Південного регіону у нагляді за додержанням посадовими особами Південного територіального квартирно-експлуатаційного управління в сфері бюджетного законодавства призвело до чисельних порушень і відповідно до ряду кримінальних злочинів.

Тільки за період 2018-2019 року військовою прокуратурою Південного регіону зареєстровано 17 кримінальних проваджень по тяжким корупційними статтями, які поки що не мають судової перспективи.

На даний момент жодна кримінальна виробництво не направлено до суду!

Як ми збираймось будувати Нову Українську Армію? Чи зверне нове керівництво держави на цю проблематику? Чи «відрубають» врешті решт вже «руки» всім цих «Литвинюкам» та «Конюховим»?

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
3
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ЗЛОВЖИВАННЯ ПРИ БУДІВНИЦТВІ ВІЙСЬКОВИХ ГУРТОЖИТКІВ У ЧОРНОМОРСЬКОМУ

  1. что за херню выпишите. Литвинюкне работает уже больше года, вам заказали статью, а вы даже не проверяете информацию…..

Comments are closed.