«КИДОК ПО-ПРИМОРСЬКИ» ЧАСТИНА 2. СЛІДЧИЙ І ПРОКУРОР БЛОКУЮТЬ ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ ВЛАСНИКУ

Кількість переглядів 715

Історія з аміачною селітрою та депутатом Приморської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області Мільчевим Васильом Івановичем продовжується. Навіть після судового засідання де суд відмовив слідчому в арешті цієї селітри, правоохоронці Білгород-Дністровського району в особі слідчого Маслова та прокурора Деменко не приймають рішення про повернення майна власнику.

Слідчий Маслов взагалі нічого пояснити не може, а прокурор Деменко повідомив, що скористається триденним строком, який йому надає ст.220 КПК України для розгляду клопотання про повернення товару.

Триденний строк розгляду клопотання закінчився 07 лютого 2020 року, але навіть сьогодні, 09 лютого аміачна селітра залишається на складі депутата Мільчева В.І., а власник продовжує втрачати кошти на переїзди з Черкас до Білгород-Дністровського, не враховуючи на ризики втрати частини товару через погодні умови.

05 лютого 2020 року на електронну адресу редакції надійшов лист від Ользі Мільчевої, дружини депутата Василя Мільчева з pdf-файлом в якому вона, або він, або ще хтось намагається пояснити ситуацію з іншого боку. Проте лист був без підпису та зворотної адреси. У зв’язку з цим ми його поки не публікуємо до того моменту коли з редакцією зв’яжеться, або сам Василь Мільчев, або його дружина Ольга Мільчева. необхідні дані з засобами зв’язку були надіслані у відповідь на лист ще 06 лютого. Станом на сьогодення з редакцією ніхто не зв’язався.

Сподіваємось, що завтра в понеділок 10 лютого у прокурора Деменко і слідчого Маслова прокинеться совість і вони почнуть виконувати закон та повернуть товар власнику.

Також, редакції стало відомо, що на адресу водія, який привіз 16.01.2020 року аміачну селітру від ТОВ «ОЛЛ-АГРО» в с. Приморське, Білгород-Дністровського району, вже поступають погрози з вимогою відмовитись від своїх показів з метою отримати можливість слідчому затягнути процес повернення товару власнику. За нашою інформацією, водій відмовився реагувати на погрози.

Подробиці ситуації у первинному матеріалі:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “«КИДОК ПО-ПРИМОРСЬКИ» ЧАСТИНА 2. СЛІДЧИЙ І ПРОКУРОР БЛОКУЮТЬ ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ ВЛАСНИКУ

  1. В ДБР пишите, там таких пиз@осов быстро на место поставят, твари в погонах паршивые

  2. Фотка Следока на заставке четкая, по этим губам только писюном елозить…

    1. А ты ,педик,что и кому хорошего в этой жизни сделал?

Comments are closed.