«КИДОК ПО-ПРИМОРСЬКИ» – НЕДОБРОСОВІСНІ ПОКУПЦІ З БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ

Кількість переглядів 431

Представники депутата Приморської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області Мільчева Василя Івановича, зловживаючи довірою постачальника, замовили товар за умови оплату після доставки на місце. Але коли автомашина з вантажем прибула на місце в с. Приморське, Білгород-Дністровського району, її завели на територію фермерського комплексу, який належить ФОП Мільчеву В.І., і у примусовому порядку розвантажили, не розрахувавшись з постачальником: ТОВ «ОЛЛ-АГРО».

До редакції звернувся директор ТОВ «ОЛЛ-АГРО» (код 41122310) Капля В.М., який повідомив:

15.01.2020 року було завантажене авто аміачною селітрою на складі ТОВ «Полеагро», за умови розрахунку 20.01.2020 року. Хазяйство мало розрахуватися по факту доставки вантажу. Уже 16.01.2020 авто було уже в Одеській області. Авто завели на територію фермерського комплексу, як потім дізналися, ФОП Мільчев В.І. Після цього почали відбуватися незрозумілі речі. Сергій, людина що замовила товар на СТОВ ЗОРЯ, як він назвав хазяйство за адресою с. Приморське, Білгород-Дністровського району, Одеської області, не давав чіткої відповіді по питанню оплати, то черга в банку, то затримка в роботі каси. Через деякий час після його слів про оплату товару, Сергій відмовився надати чек на оплату, пославшись на відсутність будь-яких месенджерів. Я одразу зрозумів, що це аферисти. Я дізнався від водія номер людини що зустрічала авто. Після дзвінку їй, я дізнався, що кошти були оплачені невідомим людям, по значно нижчій ціні. Після цього я повідомив про це водія і надав наказу нікого не пускати до авто, до мого приїзду на ранок, та поліції яку ми мали визвати для розбору ситуації. Але о 21:00 мене набрав водій і повідомив, що авто без його дозволу та мого відома почали розвантажувати невідомі люди. Після цього я одразу виїхав на с. Приморське. І вже 21.01.2020 року немає ніяких дій зі сторони поліції, щоб повернути мені викрадений товар. І думаю, що це через те, що власником ФОП Мільчев В.І. є в минулому депутат Мільчев Василь Іванович. Прошу всіх допомогти, та надати розголосу цій події”.

По вказаному факту Владислав Капля зробив заяву, яка 18.01.2020 року була зареєстрована в ЄРДР №12020160240000107 з правовою кваліфікацією ч.2 ст.190 КК України «Заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем».

Для довідки: ФОП Мільчев Василь Іванович: відповідно до декларації за 2018 рік – депутат Приморської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області. Здійснює діяльність за адресою: 67792, Одеська обл., Білгород-Дністровський район, село Приморське, ВУЛ.ВЕРХНЯ, будинок 6, телефон +380-67-910-3356, жінка Мільчева Ольга Миколаївна секретар той самої Приморської сільської ради.

Триває досудове розслідування. Товар на складі у ФОП Мільчева В.І., гроші сплачені невідомої особі.

Будьте уважні та не довіряйте незнайомим «підприємцям».

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0