ПІДПАЛ МАШИНИ ДЕМ’ЯНА ГАНУЛА. ДУМКИ ТА ВІДЕО

Кількість переглядів 463

Як вже повідомлялось, вночі з 02 на 03 квітня 2020 року громадському діячу міста Одеса Дем’яну Ганулу спалили автомобіль.

Зараз з’явилось відео самого моменту підпалу, яке виклав сам Дем’ян. Наразі поліція розшукую двох невідомих, яких підозрюють у підпалі. Достеменно відомо, що машина загорілась від пристрою, який був розміщений на переднє праве колесо та який був приведений у дію за допомогою дистанційного пристрою.

Думки самого постраждала з приводу події він виклав у себе в соціальній мережі:

Підсумки.
Я думав що ближче до вечора емоції спадуть, але по факту все навпаки. Цілий день я думав та аналізував хто міг організувати підпал мого авто?
Версії з нещодавніми юніпаркерами, чи наліпкою сталіна – відкидаємо. Адже тут явно присутні гроші на організацію цього дійства, у алкашів з поскоту їх немає, а представники офісу не встигли б за 12 годин все організувати.
Далі я помічаю охоронну структуру «Зевс», яка нещодавно перешкоджала мені пройти на забудову набережної. Тоді я написав про це, судячи з моєї інформації це дуже обурило власників охоронки. Я ще вказував що вони погано паркують авто, що заставляє задуматися.
Ще фактично нагадав про себе голодок – колишній мусор. Який після звільнення з органів, займається кришуванням точок контрабанди цигарок з рф. Але він це робить під прикриттям «патріотизму». Мені це не подобається, і ми заставляли поліцію вилучати товар. Як варіант він може бути причетним.
Наступний кого я підозрюю це, труханов і ко, адже перед майбутніми місцевими виборами потрібно закрити рота тим хто в опозиції. А як відомо Гена з 90х, ці методи дуже знайомі йому.
І останній хто може бути на мою думку це – шарій. Він чи не один з ідеологічних ворогів, хто міг піти на таке. Плюс він в своєму свіжому ролику, натякав на помсту за його брудні банери.
В будь якому випадку організатор дуже впевнений що йому нічого не буде, в центрі міста в час коли посилення патрулів максимальне, та купа камер, замовити підпал авто. Це потрібно мати гарні зв’язки аби все спустити на гальмах.
На поліцію багато сподівань немає, тому що вони могли зачищати сліди для злочинців. В сьогоднішніх реаліях структури МВС.
Як там не було б, ця ситуація додала мені сил аби йти далі, та боротися проти місцевого свавілля. Залишаю за собою право на самозахист, доведеться носити щось заборонене, бо поліція не дбає про безпеку(
Усім гарного вечора, бережіть себе…

Сподіваємось, що поліція проведе ретельно розслідування та встановить винних осіб.

Ще матеріали по темі:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ПІДПАЛ МАШИНИ ДЕМ’ЯНА ГАНУЛА. ДУМКИ ТА ВІДЕО

Comments are closed.