СТОСОВНО ДОДАТКОВИХ ВИПЛАТ МЕДПРАЦІВНИКАМ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

Кількість переглядів 421

Останнім часом багато разів підіймаються питання виплат медичним працівникам надбавок за роботу під час пандемії коронавірусу. З метою дізнатись про ситуацію з такими доплатами в Овідіопольському районі ми зв’язались з директором КНП «Овідіопольська центральна районна лікарня» Солтиком Сергієм Михайловичем.

По інформації від Сергія Михайловича, гроші на рахунках Овідіопольської ЦРЛ для таких виплат є. Але наразі відсутня чітка інструкція про те, як таки виплати здійснювати та за що? За який момент: за контакт з хворим? За прибуття хворого до відділення? Або всім поголовно, якщо хворий поступив у лікарню?

Є інструкція з 2003 року про виплати при контакті з ВІЧ- інфікованими і її можливо застосовувати у таких випадках, проте, у зв’язку з тим, що в Овідіопольської лікарні був лише один випадок перебування хворого з коронавірусом і цей випадок був нетривалий, лише півтори доби, таки доплати будуть незначними.

Враховуючі той факт, що навіть при відсутності хворих лікарі зараз несуть підвищене навантаження при роботі, по рекомендації голови Овідіопольської райдержадміністрації Ігоря Ільченко 15 травня 2020 року на пленарному засіданні сесії Овідіопольської районної ради буде розглянуто питання стосовно прийняття програми про стимулювання робітників медичної сфери.

Після прийняття цієї програми в травні 2020 року медпрацівники КНП «Овідіопольська центральна районна лікарня» обов’язково отримують преміальні.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “СТОСОВНО ДОДАТКОВИХ ВИПЛАТ МЕДПРАЦІВНИКАМ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

  1. Деньги нужно выплачивать всем! И контактёрам, и тем кто не контактирует! Зеленский же не сказал, кому из мед работников повысят, а кому нет! Четких уточнений нет, и с чего вдруг Ильченко этот решил, что ему решать! Врачи и работники больницы и так копейки получают, и нечего тут обсуждать на всяких съездах КПСС! Попахивает разграблением денег!

    1. Я думаю в Овидиопольском районе так и бедет. Подождем конечно сессию и узнаем подробности самой программы

  2. Мне больше интересно, куда делся больной коронавирусом после полутора суток пребывания в больнице? Ходит по магазинам и продолжает контактировать с окружающими?

  3. Главное,что деньги пока есть!!и выплаты мед работники получают по рекомендации Ильченка и за подписью Солтыка.ну да,они не знают ,как не прсчитаться!!за то,небось, себе накинули за”напряженность” все 100%,хоть и не прописаны такие%,шутка ли, на территории больницы больной с коронавирусом?инфекционное отделение рядом с админ корпусом,прямой контакт!!!!

  4. Знаем мы эти премиальные, 1000 дали,а 800 сняли на КРУ

Comments are closed.