ЧИЇ 2 СОТКИ? СПРАВУ МАЛИНОВСЬКОГО ТА ГИДИРИМА ПРОДОВЖУЄ РОЗГЛЯДАТИ СУД

Кількість переглядів 630

14 липня 2020 року Овідіопольський районний суд продовжив розгляд справи №509/5390/18 за позовом Гидирим Наталії Вікторівни до Малиновського Олександра Ігнатовича до про усунення перешкод в користуванні земельною ділянкою шляхом знесення паркану та повернення частини земельної ділянки.

На засідання з’явилися батька НаталіїВіктор Гидирим з представником, Олександр Малиновський зі своїм представником та після довгої перерви представник Овідіопольського селищної ради, як третя особа Наталія Кузьменко.

На засіданні розглянуто було декілька клопотань.

Клопотання позивача:

Представник позивача Гидирим Н.В. повідомив:

  • 04.07.2019 року вони заявляли клопотання про виклик свідків, але це клопотання було залишено без розгляду у зв’язку з не сплатою судового збору;
  • 13.03.2020 року представник позивача знову подав таке клопотання та вже сплатив судовий збір. Проте суд не задовольнив та не відхилив, а залишив відкритим;
  • Також 13.03.2020 року судом були залучені до справи документи: копія будівельного паспорту Гидирим Віктора Григоровича, копія рішення виконкому селищної ради №142 від 27.07.2000 року щодо зміни номеру будинків, копія з державного земельного кадастру про інформацію про земельну ділянку Гидирим В.Г. по вул. Суворова,11 в смт Овідіопль.

На підставі вищевикладеного, керуючись ч.3 ст.214 ЦПК України позивач вирішив висловити незадоволений діями головуючого по справі на засідання від 13.03.2020 року та тому бажає свої заперечення занести до протоколу судового засідання і про їх прийняття прохає суд постановити ухвалу.

Клопотання відповідача:

Представник відповідача Малиновського О.І. заявив клопотання про проведення судово-технічної експертизи з метою дізнатись:

  • Яка фактична плаща ділянки по вул. Суворова,11-а
  • Чи відповідає будівельному паспорту від 03.11.1981 року земельна ділянка по вул. Суворова,11
  • Іскри,2
  • Чи відповідає даним земельно-кадастрової документації плоаща земельної ділянки по пров. Іскра,2
  • Яким чином відновити межу в землекористуванні між ділянками по вул. Іскра,2 та по вул. Суворова,11-а?
  • На момент проведення експертизи провадження по справі зупинити.

Клопотання третьої особи:

Представник третьої особи Наталія Кузьменко, яка не приймала участі в останніх двох засіданнях, забажала відкласти розгляд справи з метою ознайомлення з матеріалами справи у зв’язку з не надходженням на їх адресу відзиву по справі. Однак суд відхилив таке клопотання.

Більш детально про розгляд клопотань дивиться у відео сюжеті. Наступне засідання заплановане на 20 серпня 2020 року на 11 годину.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0