«КАРАГОЛЬ» ТА ДОМЕЦЬКИЙ ЗНОВУ ПОСВАРИЛИСЯ ЧЕРЕЗ ЯРМАРКИ

Кількість переглядів 2873

21 січня 2021 року на першому засіданні виконкому Овідіопольської селищної ради знову посварились з приводу питання проведення виставок-ярмарок голубів, декоративної птиці та домашньої живності в смт Овідіополь у 2021 році.

З такими заявами звернулись до селищної ради громадська організація «КМР «КАРАГОЛЬ» та фізична особа-підприємець Домецький С.І.

ГО «КМР «КАРАГОЛЬ» намагалось отримати дозвіл на проведення шість виставок-ярмарок:

Дата проведенняЧас проведенняМісце проведення
13.02.2021 року06:00 – 15:00площа Овідія
10.04.2021 року06:00 – 15:00площа Овідія
05.06.2021 року06:00 – 15:00площа Овідія
28.08.2021 року06:00 – 15:00площа Овідія
23.10.2021 року06:00 – 15:00площа Овідія
11.12.2021 року06:00 – 15:00площа Овідія

ФОП Домецький С.І. намагався отримати дозвіл на проведення двох виставок-ярмарок:

Дата проведенняЧас проведенняМісце проведення
12.06.2021 року06:00 – 15:00площа Овідія
18.12.2021 року06:00 – 15:00площа Овідія

У результаті голосування, члени виконкому погодили ГО «КМР «КАРАГОЛЬ» дати та час й вони будуть проводити виставки-ярмарки, а ФОП Домецькому С.І. не погодили.

Заступник селищного голови Білоциценко В.Г. зазначив, що таки дії створюють несприятливі та дискримінаційні умови діяльності ФОП Домецькому С.І. порівняно з його конкурентами, що є порушенням вимог ст. 15 закону України «Про захист економічної конкуренції». Але, члени виконкому не дослухались до нього.

Нагадаю, що 20 грудня 2019 року вже була суперечка з цього приводу між громадською організацією «КМР «КАРАГОЛЬ» та фізичною особою-підприємцем Домецьким С.І. того разу члени виконкому надали дозвіл двом суб’єктам, але 24 грудня 2019 року, на сесії 52 сесії Овідіопольської селищної ради це рішення було скасовано.

Деталі процесу обговорення та всі суперечки з цього питання дивиться у відео сюжеті.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

24 thoughts on “«КАРАГОЛЬ» ТА ДОМЕЦЬКИЙ ЗНОВУ ПОСВАРИЛИСЯ ЧЕРЕЗ ЯРМАРКИ

  1. А зачем так делается, пускай тот и тот делают выставки, зачем одному не разрешают, а другому можно люди этого не понимают вас

    1. Он не в состоянии их делать , продавать бутерброды и пр. Да ,а выставка более сложный в организации процесс , речь идёт о не добросовестной конкуренции. К примеру , в местах где проводит ярмарки Домецкий , клуб Караголь не проводит никаких мероприятий.

  2. Может Домецкому нужно пососать хрен (растение такое)?

    1. За свои слова отвечать нужно! А то можно и без языка остаться

  3. Позорище ! Нужно обращаться в департамент и менять ув. Совельеву .

    1. Теперь обратитесь в дурдом. Там таких любят.

  4. Допоки не будуть за собою прибирати срач, вважаю їхнє проведення взагалі недоцільним.
    Чому прибирання завжди дістається двірникам КП?

    1. Тому що це робота кп или нет? У нас не так много мероприятий проводятся и ети под вопросом , будем сдержанее и терпимее к окружающим , кроме амбиций и пустых заявлений уже почти ничего не осталось. Просто територия

  5. А скільки налогів за виставку піде в казну громади? Чи все нашару?

  6. Якщо органи самоврядування провадять свою діяльність в межах та у спосіб, передбачений Конституцією та Законами України, то члени виконкому мабуть вважають себе БОГАМИ. Звісно що є виключення. Але це поодинокий випадок. Як в раді, так і у виконкомі дуже мало фахівців, які спроможні вивчати законодавчу базу. Отже це комусь вигідно. Персональний склад виконкому пропонує голова ради. Затверджується більшістю складу ради. От і виходить, що вигідна така картинка в першу чергу голові ради та тій більшості, яка підтримує забаганки голови. Дуже схоже на феодалізм або путінізм. ПРОСТО ГАПЛИК. Ось нам приклад вже не прихованої корупції. Цього разу депутати не скасують рішення виконкому 100%.

  7. А що це за краснея у рожевїй кофтинці була присутня ?
    Це дочка лисенка ?

  8. А що це за красуня у рожевїй кофтинці була присутня ?
    Це дочка лисенка ?

  9. Клоуны решают ” глобальные” вопросы. Сборище бездельников как в депутатском корпусе так и в исполкоме. Первые лица ОТГ пора уже начать чем то полезным заняться.

    1. Клоун это ты а что ты сделал для громады а интересно ,перечисли пожалуйста свои подвиги а я думаю их нихрена нет.

  10. Лілька кажуть геть здуріла , думає що вона цариця. ТРЕБА здавати в дурдом.

  11. Мне понятно желание новоиспеченных старост остаться на своих должностях после испытательного срока. Но а где же делась справедливость и честность остальных? Бокаловы, Бочаровы и т.д. Вы позор ОТГ. Теперь вы члены ОПГ.

  12. Треба , щоб Лисенко проводив виставки на території свого підприємства ! Місця там вистачає !!!Чегодарь йому поможе !

  13. Савельева сильно натянула на голову корону а она ей не по размеру ,вот и пережало мозги ,хотя откуда у нянечки мозги !!!!!! Почему новый детсад не работает ????????

  14. Надо купить новую машину для головы ОТГ ,в старой новая корона упирается в потолок ,вот вам такой и ЭФЕКТ.

  15. Пусть Савельева высунет свою голову на улицу и так ездит ,на улице плюс и избиратели ОЦЕНЯТ …….

  16. Ні, краще Бокалова на Ваш розсуд???? Тоді вже , навідь дурдом НЕ ДОПОМОЖЕ !!! Бо бюджет Громади буде знаходиться у сейфі, а сейф у хаті Бокалова! Хто буде проти, всіх за грати, це ми вже сьогодні бачимо, як Пан Бокалов бореться з законослухняними підприємцями, що проти класти гроші у карман Депутату.

  17. Савельева поставила Бокалова головой майновой комисси ,наверное опиралась на его огромный опыт по руководству рынком на кругу. А то ,что он писать не умеет и с трудом читает по бумажке это для нашей головы не важно .Жену его пристроила в исполком -которая интеллектом тоже не блещет ,то какая разница где будет лежать бюджет громады…………..

Comments are closed.