«ПЕРШІ ЛАСТІВКИ»: ПІДПРИЄМЦІ «ЛІТНЬОГО РИНКУ» ПОЧАЛИ ОФОРМЛЮВАТИ ДОЗВІЛЬНІ ДОКУМЕНТИ

Кількість переглядів 2713

21 січня 2021 року на першому засіданні виконавчого комітету Овідіопольської селищної ради були розглянути заяви двох фізичних осіб-підприємців щодо отримання дозволу на розміщення тимчасових споруд для впровадження підприємницької діяльності в смт Овідіополь по вул. Євгена Колісниченка (літній ринок).

Заяви подалі ФОП Тишинська М.П. та ФОП Кротенко Г.С.

Обговорення цього питання було доволі гарячим, але не між членами виконкому. Більш всіх виступав депутат Юрій Бакалов, який вважає це місце своїм. Головний аргумент Юрія Дмитровича – він має паспорти прив’язки на всі торгові місця, які підписані у травні 2020 року та мають строк дії до травня 2021 року.

Я, як журналіст та особа яка займалась цим питанням, повідомив членам виконкому, що ще 03.08.2020 року в.о. головного архітектора району Л. Пащенко повідомляв ФОП Бакалова Ю.Д. про те, що всі його паспорти прив’язки, які надавали йому дозвіл на торгівлю на цьому так званому «літньому ринку», були анульовані. Також я демонстрував лист Овідіопольської РДА з цього приводу, де в.о. голови Овідіопольської РДА Ільченко І.О. інформував редакцію про це.

Переконати Бакалова Ю.Д. документами було не можливо, він наполягав на своєму та вимагав зняти це питання з порядку денного. Але це не допомогло: 9 членів виконкому підтримали рішення про надання дозволу ФОП Тишинський М.П. та ФОП Кротенко Г.С. на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.

Наступний крок для підприємців: звернення до відділу архітектури та містобудування Овідіопольської РДА з метою виготовлення паспортів прив’язки.

Сподіваюсь всі інші мешканці нашої громади наслідуватимуть їх прикладу та також здійснять державну реєстрації, як фізичні особи-підприємці та будуть оформлювати документи з метою легальною роботи та легальної сплати податків.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

17 thoughts on “«ПЕРШІ ЛАСТІВКИ»: ПІДПРИЄМЦІ «ЛІТНЬОГО РИНКУ» ПОЧАЛИ ОФОРМЛЮВАТИ ДОЗВІЛЬНІ ДОКУМЕНТИ

  1. От йобик этот бокал, та иди в суд и отмени это скасування если есть законные основания, уже бы апелляцию прошёл…

  2. Юра по тебе плачет, премия Дарвина. А самое ужасно что это совсем не смешно. И к сожалению такие как Юра это типичный портрет современного социума, глуповатое, быдловатое, вороватое. Может и правильно если такое мы допускаем ко власти значит мы этого заслуживаем.

  3. Грузик вчи мову, досить на собачій мові гавкати

  4. А як голосувала член виконкому Бокалова Леся? Чи вона не брала участі в голосуванні через конфлікт інтересів ??? Чомусь дехто утримався ?

  5. Бокалов с каждого стола за каждый день, определённый процент должен заплатить в громаду. Он же с торгующих людей оплату берёт? Если бы ему не было выгодно, даже пальцем не пошевелил “патриот ты местный”…. начинают год депутаты хорошо, каждый лабирует свои интересы, тот же Лысенко с ярмарками, я сегодня такой классный пацан шановни члены выконкому, мне очень надо…., а ещё больше нагадить Домецкому от своей паршивости, свои же интересы превыше…., а нам, людям, одинаково на чью ярмарку сходить, прикупить что-то или просто погулять. Савельевой нужно быть мудрее, чтобы волки были сыты и бараны целы. Больше участников в каких либо мероприятиях соответственно больше денег должно зайти в казну громады нашей, не отталкивайте наших людей к чужим громадам!!!!

    1. До Лысенка их просто небыло , ярмарок . Домецкий лезет на голову, прогонит как и все остальное чем занимался , а так да , всем пофиг куда ходить:)

  6. Кто же эти придурки голосовавшие за Юрика? Кто? Тупой и быдловатый народец.

  7. Концерт на публику и для прессы. Лиля и Юрчик тему рынка давно уже перетёрли, конечно же в свою пользу. Были времена когда Юрчик Савельеву х**ми обкладывал, а в настоящее время дарит ей букеты цветов. А ведь х** на цветы не зря сменились, они перед выборами обещали работать для громады. Где Бокалова обещанки ? Сдулся)). А что сделала Савельева для избирателей в частности для жителей Николаевки, много она обещала им когда туда с тортами заваливала, но к сожалению на тех тортах всё и заглохло. Через 5 лет ещё тортов пожрём и снова как быдло отдадим свои голоса. Или за торт или за пшеницу время есть еще подумать что лучше сожрать торт или взять пшеницу и кормить ею петухов. А в ближайшие 5 лет будем смотреть спектакли с участием тех кого мы сами же и выбирали.

    1. Прям тебе взяла и все обещанное выполнила. За 2 месяца. Ты дебил, дегенерат или просто поклонник Чегодарь?

  8. Во всем этом потоке сознания бакалова, мне больше всего нравится, когда он апеллирует к разуму или совести собравшихся ” мы же цевилизованое общество”.
    Прям “Совесть нации”.

  9. На 12 минуте 28 секунде, сама истина начала говорить устами депутата.

Comments are closed.