КОНФЛІКТ У ЧОРНОМОРСЬКОМУ РАГСІ: ЩЕРБАКОВУ ТАКИ ДОПИТАЮТЬ В АПЕЛЯЦІЙНОМУ СУДІ

Кількість переглядів 3047

Конфлікт у Чорноморському РАГСі, який відбувся у вересні 2017 року продовжується. На наш погляд сталось те, чого сама потерпіла не хотіла найбільше: колегія Одеського апеляційного суду вирішила заново допитати колишню робітницю Чорноморського РАГСу Ірину Щербакову.

Після тривалої перерви з серпня 2020 року, колегія судів Одеського апеляційного суду 02 лютого 2021 року продовжила розгляд апеляційної скарги Тетяни Петрової на Вирок Іллічівського міського суду від 02 червня 2020 року по справі № 501/2928/17, яким Петрову Т.П. було визнано винною в умисному нанесенні легких тілесних ушкоджень колишньому працівнику Іллічівського РАГСу Ірині Щербакової.

Про цей конфлікт наша редакція зробила чимало матеріалів й Вирок Іллічівського міського суду Одеської області виглядає м’яко кажучи натягнутим. Хто не знайомий, може ознайомитись:

Так ось, після всіх нестиковок у показаннях свідків сторони звинувачення, дивному лікарняному Щербакової І.М., при якому вона зі струсом мозку продовжувала реєструвати акти громадянського стану, за що й була покарана Головним територіальним управлінням юстиції в Одеській області, спробою переслідування нашої редакції за публікацію фактів з матеріалів кримінальної справи, нам здавалося, що все очевидно – звинувачення натягнуто й обвинувальний Вироку малоймовірний.

Але не так сталося, як здавалося – суддя Вергопуло К.В. на процесі завжди чомусь задовольняв клопотання обвинуваченої. Її істерична боязнь давати показання під відео камеру абсолютно доводить, що їй є що приховувати і саме тому нам так й не дали зняти на відео свідчення потерпілої.

Тепер же, колегія Одеського апеляційного суду однозначно хоче допиту потерпілої Ірини Щербакової заново, як і допиту самої обвинувачуваної Тетяни Петрової та ще чотирьох свідків по справі:

  • свідка Лопаткіну О.Ф.
  • свідка Свириденкову К.О.
  • свідка Губу О.В.
  • свідка Петрова В.Д.

Також колегія заново буде досліджувати всі відео слідчих експериментів, де захист бачить кричущі факти розбіжностей у показаннях свідків з реальним відтворенням подій від 06 вересня 2017 року.

Додатково до всього, головуючий на засіданні суддя Джулай О.Б. знайшов нестиковки у тексті Вироку, який був зачитаний в Іллічівському суді при його оголошенні з текстом, який потім був підшитий до матеріалів справи.

Загалом нас чекають цікаві засідання, де ми вже зможемо почути та записати на відео свідчення всіх учасників кримінального провадження. Особливо хочеться почути саму Ірину Щербакову, в апеляційному суді її істерики й викрутаси, сподіваємось, не пройдуть.

Наступне засідання заплановано на 30 березня на 14:30. Обов’язково буде на ньому.

Повне відео засідання одеського апеляційного суду 02.02.2021 року:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТІВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “КОНФЛІКТ У ЧОРНОМОРСЬКОМУ РАГСІ: ЩЕРБАКОВУ ТАКИ ДОПИТАЮТЬ В АПЕЛЯЦІЙНОМУ СУДІ

  1. Роман, а состоялось заседание 29 февраля относительно “боксёра”, что-то от вас никакой на этот счёт информации?

    1. Самого заседания не было. Сторона напсала заявление рассмотреть заявление без их присутствия. Ждем текста самого решения. Обязательно оповистим о нем.

  2. Помню был на приеме у этой крысы Принеприяная личность Очень падка на деньги

Comments are closed.