БАКАЛОВ ХОЧЕ РЕВАНШУ. НА П’ЯТНИЦЮ ЗАПЛАНОВАНА СЕСІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Кількість переглядів 2881

На 05 лютого 2021 року заплановане пленарне засідання V-ї сесії Овідіопольської селищної ради VІІІ скликання. За нашою інформацією, депутат Юрій Бакалов планує винести на голосування проєкт рішення про скасування рішення виконавчого комітету від 21.01.2021 року про надання дозволу на розміщення тимчасових споруд для впровадження підприємницької діяльності в смт Овідіополь по вул. Євгена Колісниченка (літній ринок) ФОП Тишинської М.П. та ФОП Кротенко Г.С.

Місце проведення засідання: зал пленарних засідань за адресою: смт Овідіополь, вул. Т.Шевченка, 169). Початок засідання: 15:00.

Депутатам буде запропонований наступний порядок денний:

  1. Про звернення депутатів Овідіопольської селищної ради Одеської області до Президента України, Прем’єр Міністра України, Верховної Ради України з питання зниження тарифів на комунальні послуги.
  2. Про внесення змін до рішення селищної ради від 23 грудня 2020 року № 33-VІІІ « Про місцевий бюджет Овідіопольської селищної територіальної громади на 2021 рік».
  3. Про внесення змін до рішення селищної ради від 14 грудня 2020 року №30-VІІІ «Про затвердження структури і чисельності Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Овідіопольської селищної ради.
  4. Про затвердження структури і чисельності Комунального підприємства Овідіопольської селищної ради «ОВІДІОПОЛЬ-СЕРВІС».
  5. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства Овідіопольської селищної ради «ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» на 2021 рік.
  6. Про проведення конкурсу на надання послуг з вивезення твердих/або рідких побутових відходів на території Овідіопольської селищної ради, затвердження складу комісії з проведення конкурсу на надання послуг з вивезення твердих/або рідких побутових відходів, Положення про проведення конкурсу на надання послуг з вивезення твердих/або рідких побутових відходів та конкурсної документації.
  7. Про внесення змін до рішення селищної ради від 29.06.2017 року № 458-VІІ «Про затвердження Правил благоустрою території смт Овідіополь».
  8. Про затвердження Плану діяльності Овідіопольської селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік.
  9. Про затвердження Перспективного плану роботи Овідіопольської селищної ради на 2021 рік.
  10. Про затвердження селищної цільової програми соціальної підтримки населення на 2021-2025 роки «Соціальний захист населення в Овідіопольській громаді».
  11. Про затвердження селищної цільової програми надання соціальних послуг та інших видів допомоги незахищеним верствам населення в Овідіопольській територіальній громаді на 2021-2025 роки – програма «Милосердя».
  12. Про створення комісії з питань захисту прав дитини Овідіопольської селищної ради, затвердження її складу та Положення
  13. Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи комунальної установи «Овідіопольський районний методичний кабінет».
  14. Про безоплатну передачу об’єктів нерухомого майна комунальної власності Овідіопольської селищної ради в оперативне управління відділу освіти, культури, молоді та спорту Овідіопольської селищної ради.
  15. Про передачу організацій, установ та закладів комунальної власності Овідіопольської селищної ради в оперативне управління відділу освіти, культури, молоді та спорту Овідіопольської селищної ради.
  16. Про передачу об’єкту нерухомого майна комунальної власності Овідіопольської селищної ради в оперативне управління КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ПАЛАЦ СПОРТУ».
  17. Про передачу об’єкту нерухомого майна комунальної власності Овідіопольської селищної ради в оперативне управління КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ОВІДІОПОЛЬСЬКА ЛІКАРНЯ».
  18. Про передачу об’єктів нерухомого майна комунальної власності Овідіопольської селищної ради в господарське відання КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «ОВІДІОПОЛЬ-СЕРВІС».
  19. Щодо питання тарифів на житлово-комунальні послуги, які надає КП «Водопостач».
  20. Про відмову у надані пільг щодо земельного податку на 2021 рік.
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ОВІДІОПОЛЬСЬКОМУ РАЙОННОМУ СПОЖИВЧОМУ ТОВАРИСТВУ.
  22. Про надання громадянці України Балан Т.І. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  23. Про надання громадянці України Балан Т.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.
  24. Про надання громадянці України Гарбузовій Л.Є. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  25. Про надання громадянам України Крупі К.О., Мальцевій Л.О., Няньчуку О.М., Няньчуку О.О. та Серт С.О. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  26. Про надання громадянці України Левицькій В.А. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  27. Про надання громадянину України Равнову Д.В. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Шостак Ч.Т. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Костіну Г.В. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Василакі О.П. для ведення особистого селянського господарства.
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Демяненко А.В. у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Чумаку Ф.М. для ведення особистого селянського господарства.
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Ігнатенку С.В. для ведення особистого селянського господарства.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Єфанову В.І. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Єфановій Є.А. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам України Мошинському С.С. та Соловйовій С.С. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  37. Про надання громадянину України Каранфілову М.Г. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  38. Про надання громадянці України Цуркан Н.П. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.
  39. Про надання громадянину України Шляхтіну В.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.
  40. Про надання громадянину України Редькіну О.С. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  41. Про надання громадянці України Цуркан Н.П. згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам України Ігнатенко А.О. та Абабіній Н.О. для ведення особистого селянського господарства.
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Гвоздовському В.О. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  44. Про безоплатну передачу у власність громадянину України Дігалову С.В. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Дурбалову А.А. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Матюшенко О.І. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Пазечку В.В. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Тищенко Н.О. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Ткач О.В. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Шляхтіну В.І. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам України Метеленко Т.М. та Берлізовій Г.І. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Мамонтовій О.С. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Михайленко В.С. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  54. Про надання ОВІДІОПОЛЬСЬКІЙ РАЙОННІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у довгострокову оренду терміном на 49 (сорок девять) років земельної ділянки для розміщення будівлі РОУТМР (адмінбудинок).
  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Гайдученко Н.В. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  56. Про розгляд клопотання директора ТОВ «ВІКТОРІЯ» про надання в короткострокову оренду терміном на 1 (один) рік земельної ділянки для обслуговування сільськогосподарських будівель.
  57. Про розгляд заяв громадян щодо виділення та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства, ведення садівництва, городництва та індивідуального гаражного і дачного будівництва.
  58. Про розгляд заяви фермерського господарства «АГЗО» від 09 серпня 2019 року про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка належить фермерському господарству «АГЗО», за адресою: вулиця Одеська, 17 смт. Овідіополь Одеської області 67801.
  59. Про розгляд клопотання громадянки України Тараненко О.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  60. Про відмову громадянину України Видрі О.Г. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо безоплатного відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2 га по вул. Суворова.

Ще матеріали на тему:

По матеріалам: Овідіопольська селищна рада

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

28 thoughts on “БАКАЛОВ ХОЧЕ РЕВАНШУ. НА П’ЯТНИЦЮ ЗАПЛАНОВАНА СЕСІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

  1. С**а опять Выдра!!!! Всё ещё хочет земельки хапнуть)))

    1. Так жители села не против выделения земли Выдре!
      Никто не выражает свой протест! Никто даже в Фейсбуке не пишет о своем негативном отношении к этому. Кроме Романа.
      Потому что тупое стадо с быдляческими наклонностями.

  2. Цікаве питання #19.
    Населенню готуватися до здорожчання води?

    1. Конечно же. А как вы хотели? Минимальная зарплата выросла как и стоимость электроэнергии и газа. Вы же сидите по норам и не хотите в Киеве протестовать или возле обладминистраций? Вам подняли минималку, а также ее подняли для работников Водопостача. Зарплата, как и все остальные расходы, заложена в тариф.

  3. Реванш по договору. Савельева с Бокаловым уже всё порешали, а 5евраля на сессии просто разыграют спектакль для наивных зрителей. Приятного просмотра!

  4. Знову Чумаки Ігнатенки отримують землю ,а де земля для атошників бардак продовжується

    1. Как это где земля для АТОшников? Вон ваш АТОшник Выдра поделится с вами своими 2 гектарами. Как ему выделят так и сразу же начнет вам, придуркам, нарезать по 6 соток :))))

    2. Интересно , а по какому адресу старому Чумаку земельный участок отводят?

  5. А зачем этот Овидиопольсервис, что вы раздувание штаты так как и архив и 5 человек в штате, да ещё и Савельевой невестка, у нас в пенсионном уже справки почти не берут в архиве только до 2000 года, а потом все в базе есть

    1. Почему-то этот вопрос раньше никого не интересовал, за что получал з/п 40000 грн в месяц начальник Овидиополь-Сервис?

  6. Черти проклятые тротуары не чищены, берите лопаты и идите убирайте

    1. Подай пример чертыняка! Возьми лопату и пи__уй чистить снег с тротуара.

  7. Скажите когда будут шрафовать частников,что у них люди работают неоформленные.???
    Пол Овидиополя неоформленные .
    Ау…….проверяющие,или сейчас таких нет?
    Деревня?есть кто живой?

  8. Спасибо Роман,ато совсем бардак .
    Хотят деньги в бюджете чтобы были,а откуда они будут?
    Спасать нужно больницу,ато ещё и больницы если не будет то Овидиополю совсем гаплык будет.
    Место хорошее над лиманом.
    Да и врачи разве у нас хуже?
    Есть добрые и внимательные есть.
    Обидно за наш Овидиополь,очень обидно.
    Нужно наоборот рабочие места, чтобы были,а не закрывать всё.

  9. Верните назад хлебзавод,птицефабрику,чтобы работы не было в Овидиополе, это ужас!
    На пенсию 1700 не сильно и вытяним,а цены всё повышают и повышают.
    Не все могут ездить за границу и в Одессу работать.
    А на месте пригодились бы ещё…
    Работать мы не против,только где?

    1. Бери инициативу в свои руки! Мы верим, что вам под силу запустить работу как хлебзавода так и птицефабрики!

    2. Працювать будемо на Бокалова, за миску баланди !!! На краще не заслуговуємо…

  10. РОМАН, скажите, а что будет с предпринимателями, которые поверили Вам ? СОГЛАСИЛИСЬ, что жить нужно по справедливости, платить ЧЕСТНО НАЛОГИ В КАЗНУ ОТГ, если Савельева и Бакалов уже все порешали ???
    ЧТО ЖДЕТ ЭТИХ ЛЮДЕЙ ? КОГДА ЭТИ ПРЕДПРИНИМАТЕЛИ ОСТАНУТСЯ БЕЗ РАБОТЫ, Вы РОМАН, будете дальше АГИТИРОВАТЬ и ТОЛКАТЬ людей в пропасть ??? СКАЖИТЕ ОТКРЫТО, кто будет и готов потом защищать этих предпринимателей ? Как этим людям потом жить и кому верить? КАКОЕ У НИХ БУДУЩЕЕ ? ОЧ-Ч-Ч-Ч-Чень любопытно… С огромным нетерпением ждем Ваших репортажей по этому сюжету. А к громаде ОТГ несомненно следующий вопрос: Все готовы поддержать бездельника Бокалова и желающую быть для всех УДОБНОЙ Савельеву ? Тогда отвечаю: Если да. ПОЗДРАВЛЯЮ нас всех с ” СЕСИЙНОЙ АНАРХИЕЙ !” ЖУРЧАТ РУЧЬИ, БОКАЛОВЫМ ДОРОГУ !!!

    1. Можно поточнее:
      Что значит, что будет с предпринимателями, которые мне поверили?
      Вы намекаете, что я кого обманул? Я на заседании исполкома отстаивал позицию предпринимателей и члены исполкома проголосовали ЗА.
      Вы хотите помочь тоже предпринимателям? Приходите завтра в 15:00 на сессиию.

  11. Я не сомневаюсь в Вашей искренности и готовности бороться. Если бы там, большинство были с таким
    мышлением и чувством справедливости , как Вы, я бы не задавал Вам никаких вопросов. Справедливых и достойных в ” калашный” ряд не пускают. Вы верите нашим депутатам? Мой приход не решит судьбу этих людей, не помню их фамилий, я не депутат как и Вы. Сотрясать воздух я не хочу. Но если этих предпринимателей не поддержат, я готов участвовать в акции протеста и помогать восстановить справедливость. Хотя вряд ли, это тоже может помочь…

  12. ОТДАЮ ДОЛЖНОЕ ВАШЕМУ ОПТИМИЗМУ ! Когда уже все решено, никакой драки быть не может… А в остальном Вы правы.

  13. Сессия была? Где можно посмотреть?

  14. ТГ Овидиополь не вытянет бюджет с прицепками КП Архив,Овидиопольсервис, водопостач, обьедените всех в одно Кп пересмотрите штаты, а они очень раздутые, больница понятно нужна но не в карман кому то… а то Тг пойдет ко дну

Comments are closed.