НА «7 КМ» ВКРАЛИ СЕЙФ З ГРОШИМА

Кількість переглядів 1832

На одеському промтоварному ринку «7 КМ» правоохоронці викрили трьох чоловіків, які намагалися винести зі складського приміщення сейф з грошима.

Змовившись, один зі зловмисників пробрався до павільйону, пошкодивши вікно на другому поверсі, а двоє його спільників тим часом спостерігали за обстановкою навколо. Окрім сейфу, в якому лежали більше 1,5 млн грн та близько 180 тис. $, правопорушники взяли кілька тисяч гривень з каси, але забрати їх з собою не змогли. Охоронці ринку спільно з поліцейськими, які відпрацьовували там оперативну інформацію, затримали правопорушників «на гарячому».

Один з крадіїв виявився колишнім працівником обкраденого підприємця. Всі мешканці Одеси.

За фатом злочину зареєстровано кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.5 ст.185 (замах на крадіжку, вчинену в особливо великих розмірах) КК України.

За скоєне одеситам загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

По інформації: Національна поліція в Одеській області

Роман Варшанідзе

АЛЬЕТРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

4 thoughts on “НА «7 КМ» ВКРАЛИ СЕЙФ З ГРОШИМА

  1. А можно содержимое сейфа направить на нужды несчастных наших пенсионеров ??? Эти деньги им очень бы были в радость. Хоть несколько дней счастья было бы в их жизни , в такое сложное время.

    1. Телефонуйте 102 прямо зараз !
      Акція діє до 28 лютого !
      Не пропустіть свій шанс !

  2. Роман , обязательно включить в список Сухинину и Катрук , парикмахеров – защитников животных, только подготовить этих прелестниц к возможно свалившемуся внезапно счастью, а то ведь не известно , как организм отреагирует… Жаль, что такие списки всего лишь МИРАЖ…

Comments are closed.