ЩОДО БЮДЖЕТНИХ ДОТАЦІЙ ФЕРМЕРСЬКИМ ГОСПОДАРСТВАМ

Кількість переглядів 812

Фермерському господарству, у власності якого перебуває від п’яти корів, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства, можливе надання спеціальної бюджетної дотації за утримання корів молочного напряму продуктивності.

Бюджетна дотація виплачується відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки розвитку фермерських господарств, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 року № 106 (із змінами).

Розмір дотації:

  • 5’000 грн за корову, але не більше 250 тис. грн на господарство.

Нагадаю, що дотація можлива лише легальним виробникам сільськогосподарської продукції. Громадянам, які виявили бажання стати легальними виробниками сільськогосподарської продукції, забезпечено можливість відкриття родинного бізнесу шляхом створення фізичною особою – підприємцем сімейного фермерського господарства на підставі договору (декларації) про створення сімейного фермерського господарства.

Реєстрацію ФОП  — голів сімейних фермерських господарств здійснюють державні реєстратори у Єдиному державному реєстрі.

Реєстрація надасть можливість скористатися податковими пільгами та державними програмами підтримки, передбаченими для сільськогосподарських товаровиробників і, зокрема, для сімейних фермерських господарств.

По матеріалам: Овідіопольська селищна рада

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ЩОДО БЮДЖЕТНИХ ДОТАЦІЙ ФЕРМЕРСЬКИМ ГОСПОДАРСТВАМ

  1. Главное, чтобы это небыло голословно. Сначала все рушим до основания и глубже. А потом восстанавливаем, но только с такими условиями, что возможно людям и не под силу такое. Труд очень тяжелый.

Comments are closed.