КОНФІСКАЦІЯ АЛАБАЇВ: ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ СУД ПОСТАНОВИВ КОНФІСКУВАТИ ДВОХ СОБАК ЗА ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ ЇХ ТРИМАННЯ

Кількість переглядів 1854

05 квітня 2021 року Овідіопольский районний суд Одеської області постановив конфіскувати двох собак породи Алабай, які належать мешканцю СОГ «Волна» (с. Молодіжне, Великодолинська громада) Валерію Стасевича за порушення правил тримання собак.

Ця історія розпочалась 11 лютого, коли два Алабая Валерія Стасевича увірвались до приватного господарства громадянина Парфьонова Р.М. та загризли його собаку породи Пекінес. Найстрашніше, що зробили вони це на очах у малолітньої дитини.

Останні 6 років мешканці СК «Волна» постійно мають проблеми з господарем цих алабаїв через те, що ці спеціально навчені собаки тероризують сусідів, нападаючи на домашніх тварин – кішок, собак і навіть на кіз.

Сам Валерій Стасевич у судове засідання неодноразово не з’являвся. Його представник наполягав, що немає ніяких доказів, що саме собаки Валерія загризли сусідську собаку породи Пікінес.

Але, дослідивши докази, заслухавши свідків суд дійшов висновку, що є достатні дані вважати Стасевича Валерія Павловича, 1967 р.н., мешканця СОГ «Волна» (с. Молодіжне) виним у скоєні адміністративного правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 154 КУпАП.

Окрім конфіскації двох собак породи Алабай, Стасевич В.П. повинен сплатити 85 грн адмінштрафу та 454 грн судового збору.

У Валерія Стасевича було 10 днів на оскарження цього рішення в апеляційній інстанції, проте, відповідно до сайту «Судова влада» постанова суду першої інстанції не оскаржувалась, а графі «Стадія розгляду» вказано – Виконання рішення.

Ще матеріали на тему:
ДВА АЛАБАЇ ТРИМАЮТЬ У СТРАХУ МЕШКАНЦІВ СК «ВОЛНА»

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “КОНФІСКАЦІЯ АЛАБАЇВ: ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ СУД ПОСТАНОВИВ КОНФІСКУВАТИ ДВОХ СОБАК ЗА ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ ЇХ ТРИМАННЯ

  1. Рома, в смысле – конфисковать собак? А куда денут собак? Где, у кого можно узнать эту информацию? Капец какое мудрое решение, аж до тупости, собак,по ходу, собираются усыпить? А этот долбень завтра привезет себе новых собак.

  2. Собак просто убьют. Суд не постановил конфисковать, суд постановил – УБИТЬ.

Comments are closed.