ВИХОВАНКА СК «МАНГУСТ-ОВІДІОПОЛЬ» СТАЛА ЧЕМПІОНКОЮ СВІТУ

Кількість переглядів 1220

З 19 по 22 серпня 2021 року у Києві у Міжнародному Виставковому Центрі проходить Чемпіонат Світу серед юнаків 12-15 років, серед дорослих та юніорів з Комбат Дзю-Дзюцу.

За підсумками першого дня чемпіонату 19 серпня вихованка СК «Мангуст-Овідіополь» борець панкратіону та грепплінгу Катерина Головчинська завоювала титул чемпіона Світу.

Вітаємо Катерину та нашого тренера СК «Мангуст-Овідіополь» Олександра Фіряєва з таким досягненням.

Також висловлюємо подяку директору палацу спорту ім. Дукова Мушегу Манукяну та тренеру Одеського СК «Самсон» Віталію Чебану, який входить до складу офіційної делегації національної збірної команди України з Комбат Дзю-Дзюцу, за допомогу та підтримку наших спортсменів.

По інформації: Олександр Фіряєв

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “ВИХОВАНКА СК «МАНГУСТ-ОВІДІОПОЛЬ» СТАЛА ЧЕМПІОНКОЮ СВІТУ

  1. Александр , Вы талантливый тренер!!! Я знаю несколько ваших учеников, которые сегодня уже ушли в свободное плавание, но до сих пор показывают высокие результаты в спорте благодаря , тому, что прошли уроки вашей школы будучи вашими воспитанниками. Честь Вам и Хвала!!! Поздравляю теперь уже НАШУ ЧЕМПИОНКУ!!! Желаю Вам и вашим подопечным новых побед, великих достижений и конечно прекрасного настроения!!! Всем УДАЧИ!!!

Comments are closed.