ДИТЯЧИЙ ЦЕНТР «КИДИ CLUB» ДАВ СВОЇ ПОЯСНЕННЯ ЩОДО СИТУАЦІЇ З ПІДТОПЛЕННЯМ СУСІДСЬКИХ ДОМОГОСПОДАРСТВ

Кількість переглядів 772

До редакції «Альтернатива.орг», після публікації матеріалу щодо дитячого центру «КиДи club», звернувся власник будинку № 19/9 по вул. Ясногорська у с. Лиманка Таїровської громади, який надав докази абсолютної невинуватості закладу у підтопленні навколишніх приватних будинків.

У якості доказу, власник будинку № 19/9 продемонстрував нам, що система каналізаційних стоків його будинку абсолютно не з’єднана ані з каналами для відводу поверхневих вод, ані з іншими каналізаційними системами.

Водовідведення будинку № 19/9 побудована по замкнутому циклу та абсолютно нічого нікуди не зливає, використовуючи спеціальні резервуари, які потім вивільняються спеціальним транспортом та є абсолютно екологічно безпечними.

Щодо інформації стосовно призначення земельної ділянки 5123755800:02:007:0356, адвокат господарів повідомив, що наразі розробляється технічна документація по зміні мети призначення ділянки, яка найближчим часом буде закінчена та приведена у повну відповідність з чинним станом справ.

Сподіваємось, що ЖК «Академмістечко» разом з Таїровською селищною радою зроблять все можливо, щоб підтоплення приватних домогосподарств по вул. Ясногорська припинилось.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ДИТЯЧИЙ ЦЕНТР «КИДИ CLUB» ДАВ СВОЇ ПОЯСНЕННЯ ЩОДО СИТУАЦІЇ З ПІДТОПЛЕННЯМ СУСІДСЬКИХ ДОМОГОСПОДАРСТВ

  1. Романе а ви можете опублікувати карту з новими назвами вулиць на Козацькому полі. І взяти інтерв’ю у Л.І. Савєльєвої, дуже б хотілося щоб вона відповіла як люди які не є жителям Овідіополя , мають купу земель, домівок – отримали землю на вулиці Фортечна на Козацькому полі. Таке інтерв’ю можливе ?

    1. У меня нет карты. Знаю, что на ул. Фортечна Андрей, как участник АТО, получил участок. Кто его соседи, не знаю. Интервью? Интервью возможно любое. Но на это необходимо согласие всех сторон.

Comments are closed.