ЩОДО СИТУАЦІЇ З ВАКЦИНАЦІЄЮ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

Кількість переглядів 3564

Станом на 08 листопада 2021 року всіх співробітників закладів освіти Овідіопольської громади (Одеській р-н, Одеська обл.), які не вакцинувались, відсторонено від роботи без збереження заробітної платні. Усього відсторонено 35 співробітника.

У нашій громаді 4 загально освітніх закладів освіти, 6 дитячих дошкільних закладів освіти (дитячі садки), дві музичні школи, ДЮСШ та центр позашкільної освіти.

З них:

  • у 2-х шкільних закладах освіти відсторонено 2 співробітника педагогічного складу та 3 співробітника технічного персоналу;
  • у 6-ті дошкільних закладах освіти відсторонено 8 співробітників педагогічного складу та 15 співробітників технічного персоналу;
  • у закладах позашкільної освіти відсторонено 5 співробітників педагогічного складу та 2 співробітники техперсоналу.

Серед відсторонених немає жодного керівника цих установ. Усі дошкільні заклади, а також 1 – 4 класи шкіл працюють. 5 – 11 класи на дистанційному навчанні, у зв’язку з тим, що з однією дозою вакцини допускаються викладачі тільки дошкільних закладів та викладачі 1 – 4 класів.

Цифри найближчим часом будуть скориговані, бо є співробітники, які вважають, що вони мають протипоказання до вакцинації, але остаточне рішення будуть приймати лікарі. У зв’язку з цим остаточне рішення про початок навчання у 5 – 11 класах шкіл буде прийнято пізніш.

Просимо всіх зберігати спокій, в усіх установах є тепло, вони забезпечені всім необхідним і, як мене запевнило керівництво управління освіти, показники вакцинації найближчим часом будуть вирівняні.

Дякуємо всім за розуміння. Роз’яснювальну роботу щодо законності протиепідемічних заходів уже зроблено. Із законністю заходів погодились профспілки.

Вакцинуйте. Вакцинація – єдиний спосіб поліпшення колективного імунітету до коронавірусу.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
4
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
1

34 thoughts on “ЩОДО СИТУАЦІЇ З ВАКЦИНАЦІЄЮ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

  1. Вот вам диктатура !!! Совок нервно курит…

    1. В “совке” вообще никто не спрашивал бы. Вакцинировали и всё. А тот кто, чтото написал бы моментально бы передумал. А вас оленей ещё уговаривают.

      1. Ну судя по вашему ответу,олень вы!И таких пол страны из за которых не дают нормально работать и развиваться!

      2. Ты не жил в “совке”,не знаешь что это. По крайней мере, не было бы взяток и воровства. А тут в 2020году открыто воровали мопеды. Без угрызения совести говорили ” А вы знаете, что в Овидиополе воруют мопеды” и нагло забирали. Или еще ” Ну дай хоть 150,00 грн на чай”, это у инвалида. Забирали сразу, как только человек выехал из дому, еще и не отъехал от дома. Как вам такое? В “совке”все конечно работали, лентяев садили на 15 суток и они тоже работали.

  2. 1-я школа (ПТУ) без отопления! Дети вышли, а школа холодная. Вот вам на завтра больные дети! Если ситуация завтра не изменится, ребенок будет сидеть дома.

    1. ПТУ – это здание, принадлежащее государству, а не нашей местной власти. К сожалению, мы не можем финансировать его отопление. Завтра спрошу в отделе образования, как они видят решение этого вопроса?

    2. С сегодняшнего дня заморозки , а с 18 настоящая зима со с снегом и на долго. Р У К О В О Д С Т В О Громады, а в организациях О Ч Е Н Ь холодно сейчас.

    1. Свободньіе вьіборьі безмозглому населению оказались не по силе ( т е не по уму)
      В результате у нас говномонобольшенство в парламенте с недообкурком прЗЕнтом…

      1. Да….к чему докатились, и лучшего нам не ждать,

    2. Диктатуры нет? А тогда почему отстраняют от работы за отказ от вакцинации? Почему не пускают в транспорт, магазины? Потому что уколотое меньшинство верещит, что вокруг них одна угроза. Потому что в стране диктатор у власти, набивающий карманы.

      Кстати, а куда подевали кнопочки “нравиться” и “не нравиться” под комментариями? Даже здесь не даете выказать людям, пишущим комменты, поддержку.

  3. Роман вы считаете что некто не кого не заставляет калоть вакцину от странение от работы человека это не давление на человека.

    1. Никто и никого не заставляет. Просто есть ограничения для не вакцинированных. Не хочешь вакцинироваться, готовься к ограничениям. Не хочешь ограничений – вакцинируйся. Все очень просто.

      1. це не все так просто як ви кажете – це лище слова та незаконі дії, яку відповідальність понесуть ті хто вас вакцинує у разі смерті?

        1. Поначалу обещали 1700000,00грн за последствия вакцинации, а теперь насильно вакцинируйся и лечись сам. Есть деньги или нет, никого не интересует. Даже если потратил 25000,00грн, то в лучшем случае вернут 5000,00. Вопрос, зачем вся эта свадьба?

      2. Давай, Ромчанідзе, популяризуй вакцинацію від вірусу іспанки 2.0.

        Пам’ятаєш, якою ефективною була вакцинація від іспанки на початку XX століття?

  4. А как закон Конституции?, а как права человека? от чего вакцинироваться? от ковида который уже 2 года или от дельта, это не прививки, а испытания на людях, вакцыну делают 6 лет, а не 2 м-ц крысы мы подопытные.

    1. С сегодняшнего дня заморозки , а с 18 настоящая зима со с снегом и на долго. Р У К О В О Д С Т В О Громады, а в организациях О Ч Е Н Ь холодно сейчас.

    2. А хто ж буде ту конституцію читати – всі без мізків:
      https://www.president.gov.ua/ua/documents/constitution/konstituciya-ukrayini-rozdil-ii
      Не пускайте до школи дітей у яких сімя 100% не вакцинована.
      Відсторонення без заробітньої плати – це геноцид українського народу та знущання над одними із самих незахищених верст населення.
      Всім вчителям потрібно задуматися над тим – чи варто працювати вчителями, може краще піти робити прибиральницями на вулиці – зарплати такі ж, відповідальність відсутня. А мололоді – ні в якому разі не йти навчатися на вчительку. Краще пригрітися біля корита – сільської ради та мати і землі і гроші, все у вас буде

      1. Просто, хочуть щоб люди були не тільки бідні, але ще й не грамотні. Дуже легко тоді поганяти рабами. Які налоги Громада хоче мати, якщо так знущаються з людей, і де Г А Р А Н Т И Я, що вакциновані не є розповсюджувачами ковіду? Вони теж боліють!

    3. Стаття 28. Кожен має право на повагу до його гідності.

      Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню.

      Жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним, науковим чи іншим дослідам.

      1. https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/996_001-21#Text кто уже читал? как вам? поделитесь эмоциями?
        вот пока мы здесь только способны писать и читать, будут из нас потихонечьку рабов делать, 36 ст Конституции как мин уже нарушено, вирус бляха до сих пор не выделен , а мы бараны мекаем в этом стойле. Никого не хочу оскорбить это и ко мне тоже относиться!

  5. Тогда по логике Варшанидзе каждый ребенок должен принести справку ,что его родители вакцинированы . Если нет ,то не пускать в садик и школы . Дети основные переносчики .Учителей оставить без работы !!!!!!! Это же надо до такого додуматься !!!!!!!?????

    1. а якої ще логіки ви чекали від ЗЕленої влади ???
      Ви зробили це разом !

  6. Я давно говорил, что проблема в этой стране не в президентах, не в парламенте, не в законах! В людях! Процентов 60 это тупые, сепары, больные руцким миром и совкострадальцы! С таким баластом далеко не уедешь! Есть закон и он един для всех! Очень рад, что президент показал зубы! Демократия это хорошо, но в нашей ситуации только так!

  7. Чому вчителям не виплатили премію до дня вчителя, це повязано з тим , що Ткаченку спалили машину і він потім купив ще кращу. Чому державні кошти не контролюються.

  8. Чому Суровцева знущається над колективом? Тримає педагогів у холодному будівлі закладу. Ткаченко числиться вчителем фізкультури, а уроки не викладає. Суровцева числиться вчителем у вечірній школі, а уроки не викладає. Мертвих душ повно, за них зарплату отримує Суровцева, ії премія не потрібна.

  9. Холодний заклад це СПТУ і там навчаються наші діти , електрика не витримує напруги щоб включити обігрівачі. Але керівництву байдуже, переведіть дітей в старий кортпус всерівно старшокласники навчаються дистаційно. За мертві душі знає добре Любов Романівна . Вона іх приймала на роботу а зараз незадоволена працювати в СПТУ охоронцем.

      1. Дровамя топят? пойдите проверьте

  10. Интересно, почему подчищаете клиенты? У нас же свобода слова….Не? Не слышали?

Comments are closed.