КП «ВОДОПОСТАЧ» НАГАДУЄ ПРО УКЛАДАННЯ ДОГОВОРУ НА ВИВЕЗЕННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ

Кількість переглядів 1237

Комунальне підприємство «Водопостач» нагадує про необхідність укладання договору на вивезення твердих побутових відходів на новий 2022 рік для всіх мешканців Овідіопольської громади.

Договір буде укладений терміном на 12 місяців, а розрахунки за ним можливо проводити, або щомісячно, або щоквартально, або раз на півроку, або за весь рік.

Тариф встановлений Рішенням Овідіопольської селищної ради № 156-VIII від 15 березня 2021 року та складає:

205,65 грнза вивіз 1 контейнера
37,70 грнв місяць з 1 людини
452,40 грнна рік з 1 людини

З питань укладання договору необхідно звертатись до КП «Водопостач» за адресою підприємства: смт Овідіополь, вул. Євгена Колісниченка, 72.

По інформації: КП «Водопостач»

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “КП «ВОДОПОСТАЧ» НАГАДУЄ ПРО УКЛАДАННЯ ДОГОВОРУ НА ВИВЕЗЕННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ

  1. Денег нет от слова СОВСЕМ, пытаются максимально выжать из оставшегося населения. Самая нищая громада области с разворованой землёй, огромными зарплатами гопчиновников, откатами и воровством и нарастающим криминалом. Ни одно ФОП не платит нормально налоги все скрывается. Скоро громада достигнет дна. Нужно вызывать ГБР, СБУ на любые злоупотребления властью и корупцию писать жалобы во все инстанции

    1. Той хто це написав схожий на пoца !

  2. Грузине, не ховай від людей мої коментарі на “сміттєву” тему, поважай мої витрачені на їх написання час, знання і сили, інакше просто перестану коментувати твої висєри.

Comments are closed.