ЦНАП смт ТАЇРОВЕ: ЗНОВУ ВІДМОВИЛИ У ДОЗВОЛІ «ВЕЛИКОМУ БУДІВНИЦТВУ»

Кількість переглядів 1220

Це вже перетворюється на комедійний серіал, але після виправлення помилки з приводу Ліцензії генерального підрядника ТОВ «БЕНЕБІЛД», замовник будівництва Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП») у смт Таїрове в другий раз отримав відмову у реєстрації «Повідомлення про початок виконання будівельних робіт».

Цього разу підставою відмови стало «Відсутність експертизи проекту в частині міцності, надійності, довговічності унеможливлює прийняття рішення». Такий висновок надав головний інспектор будівельного нагляду відділу виконання дозвільних функцій у будівництві Департаменту сервісних послуг Мережко Ольга Юріївна. Тут можна ознайомитись з документами:

Нагадаю, що 24 листопада головний інспектор будівельного нагляду відділу державного архітектурно-будівельного контролю Олексін Олександр Олександрович вже повертав документи на доопрацювання з підстав «Відсутність ліценції генерального підрядника у Реєстрі будівельної діяльності на виконання будівельних робіт та відсутність відомостей про відповідального за виконання робіт унеможливлює прийняття рішення»:

Ось, що трапляється, коли тендер проведений за сумнівними обставинами. Продовжуємо дивитись серіал по будівництву «ЦНАП смт ТАЇРОВЕ». Сподіваємось, що громада все ж отримає новий будинок Центру надання адміністративних послуг.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0