МІТИНГ В ОВІДІОПОЛІ ПО СПРАВІ «СМОТРЯЩОГО» З ЧОРНОМОРСЬКУ

Кількість переглядів 2050

23 грудня 2021 року біля Овідіопольського районного суду Одеської області мітингували активісти з м. Чорноморськ, які були незадоволені рішенням судді Козирського Є. С. від 08.12.2021 року на підставі якого так званого «смотрящего» по м. Чорноморськ Віталія Флоренко відпустили з-під варти на домашній арешт.

З 2020 року Овідіопольським судом розглядається обвинувальний акт відносно Буженко, Григоряна та Кіріа за незаконне заволодіння транспортним засобом. 07 жовтня 2021 року до суду надійшов ще обвинувальний акт відносно Флоренко В.С. та Григорян Б.А., яких обвинувачують у вимаганні від чоловіка повернення вигаданого боргу у сумі 2’500 доларів США.

Всі обвинувальні акти були об’єднанні в одне провадження та наразі розглядаються суддею Козирським Є.С. Номер справи 509/4192/20.

Найближче засідання по справі заплановане на 27.01.2022 року на 15 годину.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

8 thoughts on “МІТИНГ В ОВІДІОПОЛІ ПО СПРАВІ «СМОТРЯЩОГО» З ЧОРНОМОРСЬКУ

  1. А почему эти “активисты”прячут свои лица? Или
    просто замёрзли?

  2. Козырский в день Х судье неожиданно захотелось в отпуск и он не смог себе в этом отказать.
    Сам криминальный авторитет по кличке ГНОМ (Виталий Флоренко) действительно “смотрящий за Черноморском” от вора в законе Миндии Горгадзе (Лавасогли Батумський или ХРОМОЙ).
    В мае этого года полиция задержала ГНОМА и его дружков в с. Александровка под Черноморском. Ребятки вымогали у предпринимателя выдуманный долг, но их накрыли по приезду за деньгами. Гному инкриминируют ч. 1 ст. 255-1 УК (распространение преступного влияния).
    Поговаривают, что судья Козырский обменял свои честь и беспристрастность на 35.000 $ США. За эту скромную плату он отпустил ГНОМА из под стражи и теперь всячески помогает ему избежать наказания.

Comments are closed.