МЕШКАНЦЯ ЧОРНОМОРСЬКУ ЗААРЕШТУВАЛИ ЗА РОЗБІЙНИЙ НАПАД

Кількість переглядів 3592

Овідіопольським районним судом заарештований 23-річний мешканець м. Чорноморськ, якого підозрюють у розбійному нападі у с. Новоградківка.

16 січня 2022 року Олександр перебував в с. Новоградківка (Дальницька громада, Одеській р-н, Одеська обл.) у приватному будинку 67-річної жінки з якою він розпивав алкогольні напої.

Після певної дози алкоголю, Олександр вирішив обжитися телевізором жінки та спробував його винести з будинку. Жінка була не задоволена таким бажанням «товариша по чарці» та вирішила перешкодити цьому. У відповідь вона отримала стільцем по голові та потрапила у лікарню з важкими тілесними пошкодженнями.

В результаті оперативних заходів, Олександр був затриманий співробітниками відділення поліції № 1 Одеського РУП № 2 (смт Овідіополь). За фактом події зареєстроване кримінальне провадження по ч. 4 ст. 187 КК України в рамках якого Олександру обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяця.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна. Триває слідство.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
2

7 thoughts on “МЕШКАНЦЯ ЧОРНОМОРСЬКУ ЗААРЕШТУВАЛИ ЗА РОЗБІЙНИЙ НАПАД

  1. Зачем такое надо на Земле,какая польза от него?

  2. Д*б*л.
    Сперва нужно кастрировать.

  3. Національна поліція в Одеській області :

    У Чорноморську на Одещині поліцейські затримали 23-річного молодика за підозрою в розбійному нападі на літню жінку.
    Потерпілу в безпритомну стані виявила сусідка, яка допомагала їй по господарству. На місце події вона викликала поліцію та «швидку». Жінку медики госпіталізували в комі з відкритою черепно-мозковою травмою та переломом основи черепа. Правоохоронці ж встановили, хто навідувався до її житла.

    Пошуками фігуранта зайнялися оперативники. За лічені години вони розшукали правопорушника в місті Чорноморськ. Той зізнався: приходив до пенсіонерки по гроші, які вона нібито в нього викрала влітку минулого року, коли він в неї проживав, але замість коштів, яких у жінки не було, забрав телевізор. Господиня спробувала стати на заваді непроханому гостю, за що він її жорстоко побив.

    Правопорушника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури кваліфікували його дії як розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, що передбачає ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України. За скоєний злочин молодикові загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

  4. Зачем такое существо надо на Земле?

Comments are closed.