СЕСІЯ ДАЛЬНИЦЬКОЇ ГРОМАДИ: ПРОТИСТОЯННЯ МЕШКАНЦІВ РОКСОЛАН

Кількість переглядів 3828

28 січня 2022 року відбулось пленарне засідання сесії Дальницької сільської ради Одеського району Одеської області на якої присутні заслухали звіт про витрачання коштів бюджету розвитку у 2021 року.

У цілому сесія пройшла спокійно, але після засідання мешканці Роксолан підняли питання водопостачання у селі (на відео 1:02:00). Депутат 3 округу та мешканка с. Роксолан Людмила Ткач висловила позицію сільської ради з цього приводу.

Дискусія вийшла гарячою. Подробиці дивиться у відео сюжеті.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

38 thoughts on “СЕСІЯ ДАЛЬНИЦЬКОЇ ГРОМАДИ: ПРОТИСТОЯННЯ МЕШКАНЦІВ РОКСОЛАН

  1. Закройте мокрой тряпкой рот Симионида и Бессараб . Им еше не долго осталось

  2. Ткач Л.А сколько ты людей кинула на деньги? И твои муж тоже. Сейчас берет по 300$ за решение сесии с людей. Говорят 200$ отдает Бессараб Марине начальница отдела земельных Дальницкой ОТГ.

    1. Не потрібно такі звинувачення писати анонімно. Вы що така труслива людина? Якщо ви себе поважаете то скажуть це відкрито. І мы разберёмся за що і хто бере кошти. І чи беруться вони взагалі.

    2. Це дуже серйозні звинувачення.
      Не будьте трусом назвіть себе і того у кого ніби то було взято 300 доларів.
      Я точно знаю що це не правда.
      Після таких звинувачень приходить розуміння, що нам українцям іще далеко далеко до щасливого майбутнього в своїй країні.
      Не зря ж кажуть що там де три українця два гетьмана .
      Ми, українці блукаємо в пошуках себе вже 30 років, а кінця і краю не видно, бо стоїмо на одному місці. Все шукаємо бревно в чужому оці.
      Доречі Мойсей вів народ Ізраїлю з єгипетського рабства до землі обетованной 40 років. Можливо
      нам іще залишилося 10 років бо 30 років в незалежній Україні ми вже блукаємо. Від виборів до виробів бігаємо від однієї політичної партії до іншої в пошуках хто більше заплатить і хто більше пообіцяє.
      Більшість з роксоланівців які приїхали на сесію сільської ради навіть і не зрозуміли, що їх використовують як ‘ковку ‘електорату в політичній боротьбі.
      На сьогодні проблеми водозабезпечення села Роксолани водою не має. Її отримають усі навіть ті хто не платить.Не має проблем із оплатою за воду бо усім пільговим категоріям населення і тим хто отримує субсидію Держава допомагає і вішкодовує частково здорожчення комунальних послуг.
      А найбільше не вдоволені ті хто користується не облікованою водою. В Роксоланх дуже багато сімей в яких проживає 4-6 осіб а за місяць вони споживають по одному метру кубічному води. Ото уміють люди економити. Вони мабуть заслуговують на занесення рекорду з економії до книги рекордів Гінесу

      10 років зрозуміємо

      1. Ого фантазія на біблейну тему серед ночі! Найбільше невдоволені ті що витрачають за рік по 500 і більше кубів і їм треба платить по 21 гривні за куб! Ні пільговикам ні пенсіонерам держава не допомагає заплатить за воду

  3. Ой. Сколько можно сказать об этой Марине Бессараб. Очень много. У меня даже видео есть с её участию. Но это на потом скину Крутюку и всему сельсовета на почту….Удачи Марисабель

  4. Э така Людмила Ткач а звідки в її сина та доні,таунт Хаус на Савіньені,по вулиці спортивній!Чесні,прям дуже!На державній посаді!
    За державну зарплату!Скільки Ви продали????

  5. Так що шановні Аноніми. Давайте про все говорити відкрито. Не ховаючись за чужі спини.
    Взагалі сесія Дальницької сільської ради пройшла в робочому режимі. О. Сіміоніді озвучила велику кількість проведених робіт по усім селам Дальницької громади і кошти, які були витрачені на ці роботи. За озвученнимм цифрами стоїть велика повсякдення праця спеціалістів виконавчого комітету сільської ради, які працюють майже без вихідних і відпусток щоденно по 10-14 годин. Загальний результат колективної важкої робити посадовців є очевидним. Це і освітлення і асфальтовані дороги, ремонти об’єктів комунальних закладів, благоустрій їх територій, своєчасно виплачена заробітна плата. Тільки роксоланівці від цього не радіють. Вони не задоволені, що особисто не знайомі з новим постачальником води Комісаром О і вода для них занадто дорога, тому
    З0 відсотків водокористувачів не платять за неї взагалі. Не дивлячись на те що вода у їхніх кранах тече до цього часу в повному обсязі і під нормальним тиском. Вони навіть і не знають що ТОВ Інфокс від серпня 2021 до цього часу вже декілька разів намагався понизити тиск води на наше село. А це означає, що ні душеві кабіни ні пральні машини і навіть газові колонки опалення працювати не зможуть. Тільки своєчасна і конструктивна робота керівництва сільської ради не допускає дистабілізації з водопостачанням у нашому селі. Уміють же роксоланівці створити собі проблеми на рівному місці. Ось тут і криється відповідь на те, чому Роксолани до цього часу перебували у такому занедбаному стані.
    Переглянувши іще раз відео з сесії Дальницької ради пригадала пісню Володимира Висоцького Про канатчикову дачу. Хочеться ‘ уколоться и забится и упасть на дно колодца бо Роксоланы це Бермуды непокрытый пуп земли

    1. За свой нелегкий труд немаленький аппарат сельского совета получает достойную зарплату, на которую можна много чего себе позволить. Жители села Роксоланы конечно же будут недовольны услугами водоснабжения по 20.80 грн, если в Инфоксе себестоимость воды 7.70 грн. Всегда можна прийти к диалогу, если местная власть будет открыто информировать село о его жизнедеятельности в т.ч на сборах села, и не было проблем бы на ровном месте. У занедбаному стани мы вместе с Вами столько времени сколько Вы при власти были. Что же Вы за время своего правления ничего не сделали для села? Только устраивали матриархат при каждом председателе, в нужный момент уходя в сторонку. А за Ваш поэтический стиль писания Вы достойны награды американской премии Золотая малина.

      1. Золотую малину получайте Вы. А мне достачно того доверия которое на выборах мне оказывают люди нашего села.
        У ” занедбаному селі” пропоную Вам зробити щось за що Вам роксоланівці скажуть спасибі. Хочу на це подивитися.
        Крутюк вже робить. Чим більше робить тим більше невдоволених.
        В сторону відходила тому, що я незалежна людина і не терплю зневагу, ніколи не дозволю собою керувати в приказному тоні, а тим більше людям, що мають нижчий рівень знань і не високий інтелект. Ціную в людях поміркованість і розсудливість. Істеричні мене пригнічують.
        Матріархат повсюди, і сільська рада і школа и дитячий садок. Все на жіночих плечах ” и коня на скаку остановим и в горящую избу войдем”
        Доречі я маю грамоту Районної адміністрації за спасіння людей у негоду.

        1. Фигасе, интересно, а почему ты решила, что ты умнее кого то?
          Я хоть и не житель вашего села, но вывод смешит. Ты ноунейм, которого продвинули и теперь ты воруешь во благо монолита вместе со всеми(и может даже больше)

    2. Жителі села Роксолани дуже вдячні Сергію Івановичу Крутюку за всю роботу і те що він зробив для нас. Наше село стає кращим. Ми розуміємо що це великі гроші. Є одне але. Йому дуже тяжко працювати у такому незгуртованому колективі де деякі особи зневажливо ставляться до нас. А ми прості люди які хочуть нормального відношення і бути хоч трохи в курсі справ села. Люда Ткач у фейсбукі щось колись і пише але не всі то бачуть.

  6. У моїх дітей не має майна у Совінйоні.
    Син заробітчанин працює будівельником на важких роботах за кордоном. За шість років зібрав кошти і придбав однокімнатну квартиру в м. Одеса
    Донька студенка 3 курсу Харчової академії. Власного майна не має взагалі проживає у студентському гуртожитку.
    Я своїми дітьми пишаюся.
    Мої діти гарно навчалися у школі і вищих навчальних закладах.
    Син закінчив будівельну академію з відзнакою а кошти для сім’ї заробляє на важких будівельних роботах за кордоном.
    Донька також досягає успіхів у навчанні. Після здачі зимової сесії увійшла в ТОП – 100 кращих студентів вузу. Зайняла пяте місце на своєму факультеті. Пропоную не обливати когось брудом а працювати самим і вчити працювати своїх дітей.

  7. У меня два вопроса, а что сделано в селе Барабой? Когда починят мост через реку Барабойку? Пешеходам приходиться ходить по проезжей части, так как его покрасили, положили асфальт, а на перила наверное не хватило денег да ещё и провалилась земля при спуске с моста ( большая дыра). Обратите пожалуйста внимание!!!!

    1. Мост через речку Барабой сельсвет ремонтировать не может. Мост относится к Укравтодору и ремонтировать его могут только они. Автодорога Н-33 (частью которой и есть мост через р. Барабой) частями ремонтируют. Сделали участок в Великодолинском, в Овидиополе, небольшой участок между Овидиополем и Барабоем. Думаю, что и о участокка дороги Н-33 в с. Барабой, включая и мост, тоже руки скоро дойдут.

  8. Ого фантазія на біблейну тему серед ночі! Найбільше невдоволені ті що витрачають за рік по 500 і більше кубів і їм треба платить по 21 гривні за куб! Ні пільговикам ні пенсіонерам держава не допомагає заплатить за воду

  9. Заступник голови Ляшенко Юрій сказав у відео на сесії шо Комісаров тако приблизно за 4500 кубів заплатив 30000 грн за місяць То виходить що за 1 куб Інфоксводоканалу заплатив він десь 7 грн, а в Роксоланах вода стоїть почті 21 гривня. Непоганий навар у бідного Комісарова! Люди поїхали відстояти тариф на воду не просто так!

  10. Зачем приглашать какой то ФОП ,может расширить штат КП в Дальника ?

    1. В Роксоланах был свой комунхоз, который Дальницкий сельсовет почему-то ликвидировал, а теперь скинули нас фопу который хозяйничает благодаря решениям сессии сельсовета где вода утверждена по 20.80

  11. Вода по 7.78грн з першого січня 22року, а до того -десь близько 4грн. Так що заробляють вони не погано.

    1. А взамен затуманивают нам глаза дорогами, тротуаром, ненужным водопроводом, недешевой аптекой, освещением Лас Вегас. А в селе нету кафе, куда можна было бы пойти под роскошным освещением.

  12. Крутюк опять хочет всех поиметь. Имущество громады с. Роксоланы у него ,имущество КП с. Роксоланы у него ,а какой то ФОП зайдет и будет работать на правах оперативного управления и это при наличии своего КП .Бред сивой кобылы !Расширяйте КП в Дальнике и заключайте договора с жителями с. Роксоланы ! Начинайте работу ,посчитаете затраты и тогда озвучите тарифы . Люди правы , к кому идти в случае порывов и остановки счетчика .Вынос счетчика идет в случае не допуска до него или реального воровства (установка магнитов ,обводных труб ит. д )

  13. Вода по 7.78грн з першого січня 22року, а до того -десь близько 4грн. Так що заробляють вони не погано.

  14. Атиандилыч приглашаю на внеочередную тайную сессию в Великодолинское 31..01.2022.
    Будут здание и землю продавать за копейки твоему другу НИКиТИНСКОМУ.
    В пятницу депутаты отказались поддерживать этот вопрос. Будет интересно, что изменилось за выходные.??!,.

  15. У Крутюка одна валюта – земля. Он считает, что раз дал кусок земли то уже ничего и не должен. Поэтому Болгирев молчи. А всем его сторонникам рекомендую присмотреться на поведение Сергея. Он как флюгер – нос держит по ветру. Был выгоден Крутюк – рвал жопу за него. Понял что теперь никому не нужен – изображает из себя защитника людей.

  16. да, особенно участки которые нельзя оформить. Дали возле фермы а бы считалось. Называется на тебе боже, что мне не гоже….. главное заява закрыта и все прекрасно…..

  17. Да уж. Не делаешь – плохо. Делаешь – ещё хуже. Нафиг эти Роксоланы кому нужны? Отрезать им воду, пусть носят ведрами с лимана.

  18. Давайте на чистоту- вся эта истерика по поводу тарифов- фишка опожоперов. А от какой партии шел Болгирев на выборах? Правильно от опожоперов!!! Народ используют в политических целях, чтобы раскачать ситуацию. Путину нужен повод.Не важно где он будет -в Сумской, Черниговской или Харьковской области. Им подходит и Одесская. Главное показать всем, что Украина не способна сама урегулировать свои проблемы и конечно же заступиться за нас,за русскоговорящих, будь он неладен этот рузький мир.
    ДумайТе!!!

  19. Да, Болгарев М**АК еще тот . Сейчас время таких идиотов ,но и избиратели тоже хороши , если верят Болгареву и им подобным .Но проблема с водой в селе Роксоланы ,это чистая проблема Крутюка и его помощников .Они когда зазывали в свое ОТГ что не знали об этом ? Крутюк даже на сессии не ходит все Жанна отдувается . ПОЗОРИЩЕ -Царьки и Царицы обделались и воды не будет ,что бы привести себя в порядок ……..

  20. Зачем по 5 коп. ,дайте калькуляции по затратам и все будут реально понимать за что платят. И не надо будет дополнительно собирать 10-15 гр ., как делали Люда и Болгарев . В договорах четко указать , кто и за что отвечает И люди не будут переживать ,что им делать в случае поломки .Все это давно работает в нашей стране но для этого нужно работать ,а не жаловаться на камеру за материалы сессии . Болгарев ,а чего вы с группой обиженых депутатов не обратились по этому поводу в прокуратуру и в суд ,как вам советует Жанна ?

  21. Вы заслужили такую власть, выбрали – терпите и не скулите теперь

    1. Ну что Марина Бессераб жди на почте видео в понедельник. Классное получилось видео. Пусть все посмотрят. Какая ты ….

      1. Что за интриги??? Скандал???

Comments are closed.