ЧОРНОМОРСЬКА МІСЬКА РАДА ПРИЗУПИНИЛА ДОГОВІР З «ВАКО»

Кількість переглядів 1390

Після розголосу конфліктної ситуації, управління комунальної власності Чорноморської міської ради звернулась до «Відокремленого підрозділу всеукраїнської громадської організації «Федерація кікбоксингу України ВАКО» та розпорядилось не використовувати нежитлове приміщення, розташоване у м. Чорноморськ на вул. Паркова, 14/74-Н, до повного вирішення спірного питання.

Нагадаю, що 02 лютого 2022 року начальник управління комунальної власності Чорноморської міської ради Вікторія Цинько та начальник КП «МУЖКГ» Чорноморської міськради Сергій Миза, з порушення Поряду та в супереч Рішення комісії Мінекономіки України, підписали договір оренди комунального майна.

Журналістам Вікторія Цинько пояснила, що вже звернулась до Мінекономіки України з приводу отримання роз’яснення їх Рішення.

Юрист Чорноморської міської ради не зміг надати пояснення, з якої причини Чорноморська міська рада допустила до конкурсу та уклало договір з громадською організацією, яка не має статусу юридичної особи, що порушує вимогу п. 3 ст. 4 закону України «Про оренду державного та комунального майна» та запропонував дочекатись рішення Господарчого суду, який на даний час розглядає позов ТОВ «Група Атлант» з цього приводу.

Спостерігаємо за перебігом подій у цієї справи й далі.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

28 thoughts on “ЧОРНОМОРСЬКА МІСЬКА РАДА ПРИЗУПИНИЛА ДОГОВІР З «ВАКО»

  1. Колись НАФТОГАЗ УКРАЇНИ купив не газ, а право вимоги газу.

    Оскільки Закон України “Про оренду державного та комунального майна” регулює відносини, пов’язані не лише з передачею майна в оренду, а й з передачею права на експлуатацію цього майна, організація спортсменів (кожен з яких вважається фізичною особою відповідно до статті 24 Цивільного кодексу України) без статусу юридичної особи може бути не орендарями комунального майна, яким вона користується багато років, а отримувачем права на експлуатацію такого майна.

    І все буде по закону, яким врегульовано, але не визначено, що право на експлуатацію державного чи комунального майна може передаватися лише юридичній чи фізичній особі.

  2. В Єдиному державному реєстрі судових рішень під №101969711 (https://reyestr.court.gov.ua/Review/101969711) є ухвалка господарського суду Одеської області по справі 916/3836/21 (суддя Погребна К.Ф.), з якої вбачається, що ТОВ “ГРУПА АТЛАНТ” звернулась до суду тому, що як учасник електронного аукціону вважає себе його переможцем , хоча переможця визначає не учасник, а організатор.

    Бажаю юристам і співчуваючим ТОВ “ГРУПА АТЛАНТ” витратити для досягнення своїх передових і оригінальних ідей, переконань і забаганок по даній справі якомога більше грошей, заплатити ВАРШАНІДЗУ, заплатити ХЛОПЧИКУ.

      1. Того УБДшника, який тверезим людей до дерев прив’язує, а п’яним б’ється з нацгвардійцями. Носителя відеотехніки, якого батьки назвали Андрієм.

        У ДонКіхота був СанчоПансо, а у ВАРШАНІДЗЕ є ХЛОПЧИК, який любить гроші не менше.

        1. Про ситуацию с нацгвардейцами знаю а вот про привязанных людей нет. Можно уточнить? Интересно.

          1. Звертайтеся за інформацією до ХЛОПЧИКА, але щоби він на момент Вашого звернення і не п’яним був, і не тверезим.

  3. Прошу пробачення, а за якого Хлопчика іде ріст?

    1. Того, який записаний як співавтор репортажу під його текстом.

  4. Колхоз. Идет собрание. Встает председатель и говорит: «Вы знаете, у нас проблема — посевная на носу, а кузнец запил. Запил кузнец, надо что-то делать».

    Есть предложение. Поднимается самый продвинутый и говорит: «Давайте его отправим на лечение».
    Председатель: «Ну какое лечение? Посевная на носу — кто будет ремонтировать? А кузнец один. Все пропали, других нет! Какие еще предложения?»
    Кто-то говорит: «Давайте его лишим премии квартальной». «Ну да, у него трое детей — он сейчас пойдет в соседний колхоз, и мы его тоже потеряли. Давайте что-нибудь получше».

    Кто-то говорит: «Давайте морду набьем!» «Ну вы что: 40 лет мужику, набить морду — он просто развернется и бросит всю работу, так же тоже нельзя».

    И тут тянется рука: «А давайте его изнасилуем?» Председатель разводит руками: «Вы что — с ума посходили? Что за предложение?» Тянется вторая рука: «А давайте изнасилуем тракториста?»
    «А при чем здесь тракторист?»
    «А у нас их двое!»

    ***

    Цей анекдот з терен Інтернету я навів для ілюстрації ситуації, коли у Чорноморську комерсів-рестораторів багато, а хворий на всю голову спортсмен, який займається позашкільним фізичним вихованням дітей – ОДИН.
    Нехай цей хворий і фітнесом займається, і продає БАДи спортсменам, і шукає суборендарів – громада Чорноморська зацікавлена не лише у грошах від оренди власного майна, а й у здійсненні соціальної і виховної функції дітей жителів міста. Скільки коштують сльози на очах дитини з медаллю на грудях? Скільки гривень дорівнює гордість в очах батьків за свою дитину? Скільки слід заплатити і скільки часу слід чекати, щоби другий такий як МКРТЧЯН з’явився у Чорноморську?

    У ВАРШАНІДЗЕ на день Овідіополя дочка вийшла на сцену у вишиванці і заспівала українську пісню, а чому? А тому, що в Овідіополі також опікуються проблемами молоді, сприяють діяльності закладів позашкільної освіти і виховання дітей.

    Не все має цінник і ціну.

    1. Анекдот прикольный) а давайте весь бизнес из города уберём и одному мктычану все отдадим? И почему другие тренера работают на общих основаниях а этому такие «привелегии»? И боксерский зал в юности за государственные деньги и зал на Парковой под раздевалки. Здесь просто один бизнес против другого. Один под которого это все зарядили заплатил денег взяточникам в исполкоме, вот они для него все о делают по беспределу, а второй нет и хочет по закону, поэтому пошёл в суд.

      1. Для мене ВАРШАНІДЗЕ такий самий хворий на всю голову блогер-журналіст, як МКРТЧЯН – спортсмен.
        І деякі репортажі його – відверте лайно, і бере за свої послуги багато “не по чіну”, і провокаціями і скандалами займається, і народ збурює, і складні питання для обговорення піднімає, і керівникам-чиновникам допомагає, і поліціянтів популяризує, і брудну білизну вивертає… Багато дурні він робить, але ВАРШАНІДЗЕ, слід визнати, рівних нема, хоча сайтів на тему життя території у трикутнику Овідіополь-Великодолинське-Чорноморськ багато, та й кожен власник смартфону є потенційним журналістом.

        Тренерів у Чорноморську, можливо, і кілька, але хто з них, крім МКРТЧЯНА, проводить чемпіонати зі свого виду спорту у цьому місті? Чиї вихованці виступають на світовому рівні і представляють Чорноморськ, але не займаються рекетом? З якого ще виду спорту?

        1. 10-12 летние рекетиры?😂😂 все у них впереди. Знаю 10000000 боксеровкикбоксеров ставших рекетирамии и бандитами. Не знаю ни одного шахматиста рекетира. Даёшь там шахматную школу. Ну или музыкалку 😂
          Пока есть такие как вы так и будем жить в дерьме! Хороший человек или тренер это не диагноз. Речь идёт про законность того или иного решения.

          1. Лошков а чего же все твои детеи занимались у Артема?! все троя.

            1. Артёмка не пались. Твой почерк сразу узнаваем

        2. Вы наверно не из Ильичевска тренеров хороших очень много. Особенно по олимпийским видам спорта. В юности хороший тренер по футболу. На стадионе отличный тренер по легкой атлетике. Хватит уже этого мкртычана рекламировать

  5. В нашем городе все решает взятка и ее объём. А аппетиты растут не по дням а по часам. Уверен, сейчас идут торги кто больше даст. Закона в нашем городе нет. И не надо давить на жалость и детей. Хороших секций и тренеров в городе много.

    1. Звертайтеся до правоохоронних органів з повідомленням, якщо володієте інформацією про кримінальні правопорушення.

      І чекайте на шанс стати депутатом, пропонуючи виборцям лозунги “гроші понад усе!”, “все майно – комерсантам!”, “першу лінію від моря – під шашлики!” та “Чорноморську спортсменів достатньо!”.

  6. Роман, так это вы оказывается во всем виноваты😂😂😂, как перевели стрелочки и тему на вас в комментариях!!! Считают людей тупыми! Один тренер порядочный и честный в городе. Остальные не люди((( Специально отвлекают внимание от сути происходящего!!! Писать от анонимов считаю подло и не по-мужски, мужики в глаза говорят, а не в спину кудахчут!!!

  7. Оксана лучше скажите как ваш муж Лошков захватывает зелёные зоны в городе? Человек который вывез весь металл из Черноморского порта , где так же был дисквалифицирован из за невыполнения договора. Человек который не платит зарплаты своим работникам, приписывает недостачи при подаче заявления по собственному желанию! Человек который идёт против спорта и не даёт возможности его развития ради трех квадратных метров! Его сложно назвать человеком! Вы гадите везде где появляетесь! В вашем заведении “гризли” люди травятся, да и цены для города очень высокие!

  8. А вы подойдите и в глаза все это мне скажите!!!! Сыкотно??????? Каверкать фамилию)))) детский сад!!!! Ни одного слова правды!!!! Вы же даже заблокировали человека который вам написал типа про невыплату зарплаты чтоб он не мог комментировать или зайти почитать то что вы написали. Где ваша зелёная зона перед Кик Мастером??? Или мой муж в бетон закатал???? Такой лживой грязи я ещё не встречала. Мои дети ходили , все трое, пока Артём вёл себя адекватно. Пока у нас была договоренность. Пока не начал свои грязные игры за нашей спиной!!!!Сущность человеческая -она не сразу раскрывается. Вы лучше напишите как 2 года сотрудничали с Гризли и поставляли к пиву бастурму))). Закусочку для пива. Травятся в вашем заведении дети, травятся душой от этой всей грязи лживой которую вы распространяете!!!!Вы в свою игру грязную даже детей втягиваете. Не дай Бог такого тренера-наставника моим детям!!!

    1. И да!!! Мы против спорта никогда не шли, личные взаимоотношения ( неприязнь и зависть вашу) глупо приписывать к нам « якобы мы против спорта». Во-первых это помещение не подходит для спорта!!!!! Во-вторых в городе много свободных помещений, но вам надо, именно, это за копейки!!!! Хватит врать, в эту ложь верят только ваши дружки, кумовья, одноклассники!!!

      1. Оксаночко, лише як матері трьох дітей хочу попередити, що і суд Ваш чоловік (ним очолювана компанія) у місцевих чиновників програє, і свій (Ваш з Вашими дітьми) бізнес втратить, але через деякий час, якщо не змінить тактику.

        Філія не є юридичною особою, але всі дії від її імені вчиняє особа, повноваження якої визначені довіреністю юридичної особи. ВЕРХОВНИЙ СУД у постанові від 22.07.2020 по справі 569/15101/16 провадження 61-4691св19 (ЄДРСР 90536979) дійшов до висновку, що відсутність довіреності або відсутність переданих повноважень перетворює керівника філії на звичайного працівника, тобто десь існує (Ви з чоловіком можете про це і не знати) видана кікбоксеру довіреність від імені федерації на право представляти її інтереси, тому суд спокійно і розсудливо розцінить дії очолюваної ним філії як вчинені від імені юридичної особи, філією якої є орендар без статусу юридичної особи.

        Відомий в Одесі і Одеській області “ІНФОКСВОДОКАНАЛ” (код ЄДРПОУ ВП 26472133) насправді має правовий статус філії ТОВ “ІНФОКС” (14289688), але це не заважає “ІНФОКСВОДОКАНАЛУ” мати майно, працівників, купувати, виготовляти і постачати воду, збирати/вибивати гроші чи орендувати майно територіальної громади Одеської області. Всі без винятку податкові інспекції і навіть обласне управління податкової служби не мають статусу юридичних осіб, те ж стосується і прокуратур, і відділів національної поліції нижче обласного рівня. Озирніться.

        Ніхто не дозволить Вашому дуже розумному чоловікові утворювати прецедент, за яким через одне речення у законі вся структура державного управління стане ризикованою. Юристи в Україні не для того стають суддями, серед них немає революціонерів.

        Спробуйте знайти людину (арбітра, медіатора) відому, авторитетну і незацікавлену, яка б організувала і провела між Вашим чоловіком та кікбоксером перемовини на предмет відмови від подальшого судового врегулювання і укладання мирової угоди. Наприклад, домовитися про те, щоби відремонтоване за рахунок Вашого чоловіка як літній майданчик спірне приміщення кікбоксер віддав комусь в суборенду, а дохід від суборенди за мінусом оренди місту ділив навпіл з Вашим чоловіком. Або фізично розділити приміщення навпіл гіпсокартоном, і кожен з вас міг у прилеглій до його території частині здійснювати діяльність, запитавши електрикою і водою зі своїх частин. У розумної людини може бути мільйон варіантів вирішення спору. І передбачити санкції за порушення домовленості, які застосовуватиме цей арбітр.

  9. Фрезеровщик сергей лошков, а ныне, “великий” ресторатор забегаловки “гризли”, захватывает у города зелёные зоны и использует в своих целях, аппетит появляется во время еды и теперь хочет захватить у спорта помещение.

    В данный момент бар “гризли” (адрес Парковая 14) разными путями пытается завладеть в аренду рядом стоящее помещение.
    7.12.21 состоялся аукцион, где было два участника, тов “группа атлант” где он является директором (вид.деятельность можете проверить по едрпу 41649085) и Федерация кикбоксинга г.Черноморск. После проведения аукциона из-за нарушения закона тов “группа атлант” был дисквалифицирован. У него видимо это в порядке вещей, так же и было в порту Черноморска.
    Суть в том, что аферист ложков обходит все запреты и ограничения по аукциону, недоДЕПУТАТ решается зайти на аукцион через фирму, которая занимается металломом, чтобы любимыми путями захватить у спорта помещение. Потому что, если там откроется спортивный зал, он потеряет часть своей летней площадки, где незаконно захватил, поставил ограждения и сделал летнюю площадку, право собственности или аренды на эту часть земли у него нет (где ранее в Фейсбуке соврали что у них есть все документы, врать это для них в порядке вещей, скрин в комментариях). Вывод можно сделать один: он хочет расширить свой бизнес “гризли”, где будут наливать пиво. Вместо этого там успешно будет работать спортивный зал, где будут заниматься дети и молодежь.
    Теперь понятно, почему он и его жена так грязно и низко введут себя по отношению к руководителю федерации кикбоксинга г.Черноморск.

  10. Это хорошо, что недодепутате. Был бы депутатом, была б беда🤣🤣🤣

    1. Беда у вас с головой, большая вавка!!!

      1. Да вы достали уже! Вас открытым текстом слать нах.. нужно! Вы по другому не понимаете! Ваш рейтинг ристоранный снизился к нулю! Ни один нормальный родитель не оставит у вас ребёнка, кроме тех кого вы купили пивом! Вы грязные люди, к вам нет уважения! И вы сами это понимаете и бьетесь из последних сил! У вас нет поддержки, поэтому вы проплачивает всех кого возможно! Но запомните одно! Спорт и здравых людей не купить!

  11. Ты говориш, что место не прегодно для спорта? А каким образом оно прегодно для детской комнаты? Ты и твой муж с ума сходите! Вы заигрались в игру которая вам не по силам! Если вы думаете что суд вам поможет то вы ошибаетесь!

  12. Эти люди прыгают от Гулчевских к Круковским, а потом на оборот! В общем переходное знамя! Но ни тут ни там уже не берут! Вот и нужно укрепиться!

Comments are closed.