МИЗА ТА ЦИНЬКО: ЧОРНОМОРСЬКИМ ЧИНОВНИКАМ МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІКИ «НЕ УКАЗ»

Кількість переглядів 1653

02 лютого 2022 року начальник управління комунальної власності Чорноморської міської ради Вікторія Цинько та начальник КП «МУЖКГ» Чорноморської міськради Сергій Миза, з порушення Поряду та в супереч Рішення комісії Мінекономіки України, підписали договір оренди комунального майна.

Редакція «Альтернатива.орг» вже висвітлювала тему аукціону із передачі в оренду нежитлового приміщення загальною площею 124,2 м2, розташованого у м. Чорноморськ на вул. Паркова, 14/74-Н.

Суть спору полягає у тому, що за підсумками аукціону більшу ціну за приміщення було запропоновано ТОВ «Група Атлант», проте, у чиновників Чорноморської міської ради було окреме бачення щодо переможця і тому, шляхом оціночного судження, переможець був визнаний таким, що не може примати участі в аукціоні.

Більш детально можна ознайомитись тут:

ТОВ «Атлант груп» не погодилось з таким станом справ та оскаржила дії чиновників до:

  • Господарчого суду Одеської області;
  • Міністерства економіки України;
  • Національної поліції в Одеській області.

Судове засідання Господарчого суду повинно було відбутись сьогодні, 03 лютого 2022 року, але через хворобу судді засідання було перенесено.

Національною поліцією за результатами розгляду заяви, ще 22 грудня 2021 року, були внесені відомості до Єдиного Реєстру Досудових Розслідувань та розпочато кримінальне провадження № 12021162160001222 за ч. 1 ст. 366 КК України. Там поки триває слідство та, скоріш за все, будуть чекати Рішення суду.

Міністерство економіки України 19 січня 2022 року на засіданні «Комісії з розгляду скарг та підготовки пропозицій стосовно організації та проведення аукціонів щодо передачі в оренду державного та комунального майна, у тому числі електронних аукціонів», скаргу ТОВ «Група Атлант», в якої товариство прохало прийняти рішення про встановлення порушень порядку проведення аукціону зі сторони Орендодавця, розглянуло та за результатами розгляду скарги встановила, що товариством інформація про кінцевого бенефіціарного власника ТОВ «Група Атлант» була надана у повному обсязі та з цього приводу Організатор аукціону не дотримався вимоги п. 76 Порядку при прийнятті рішення про відмову у затвердженні протоколу про результати аукціону.

Але, навіть після такого рішення Комісії Мінекономіки, начальник управління комунальної власності Чорноморської міської ради Вікторія Цинько та начальник КП «МУЖКГ» Чорноморської міськради Сергій Миза підписали договір оренди з іншим учасником аукціону – з «Відокремленим підрозділом всеукраїнської громадської організації «Федерація кікбоксингу України ВАКО».

03 лютого 2022 року журналісти «Альтернатива.орг» побували у Чорноморської міської раді та поспілкувались з чиновниками, які повідомили нам, що з Рішенням Комісії Мінекономіки вони не ознайомленні. Це незважаючи на те, що ще 27 січня 2022 року до Господарчого суду адвокатом ТОВ «Група Атлант» була надана Відповідь на Відзив до якого наданий Витяг з Протоколу Комісії Мінекономіки від 19.01.2022 року.

Про кримінальне провадження, яке розслідується слідчим відділення ВП № 2 Одеського РУП № 2 (м. Чорноморськ) з приводу підроблення офіційний документів під час проведення аукціону, чиновники Чорноморської міськради теж не освідомленні.

Варто відзначити, що у зв’язку з появою журналістів у будинку Чорноморської міськради, начальник управління начальник управління комунальної власності Вікторія Цинько раптом дізналася про існування документа від Комісії з Мінекономіки та попросила час на ознайомлення. У понеділок, 08 лютого, Цинько В.В. пообіцяла прийняти рішення вже з урахуванням Рішенням Комісії.

Невже відкличе свій підпис під договором оренду нежитлового приміщення загальною площею 124,2 м2, розташованого у м. Чорноморськ на вул. Паркова, 14/74-Н? Почекаємо…

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

7 thoughts on “МИЗА ТА ЦИНЬКО: ЧОРНОМОРСЬКИМ ЧИНОВНИКАМ МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІКИ «НЕ УКАЗ»

  1. Репортаж чистая заказуха. Ложков сколько вы заплатили независимому журналисту?

    1. О, набежали крысы исполкомовские
      По вам тюрьма плачет
      Я работаю над этим вопросом, вашего Орлова уже пинком под зад

    2. По сути можно? А то только воздух портите) что ж вы под своим именем не пишете?

  2. Так там и мер тупейшее создание!!

  3. Тупейшие создания-это вы! А мер, норм! Поддерживает спорт и развивает город!

    1. Да, и наркота в Вашем городе процветает!!!

  4. Ну что там уже отдали помещение? И если отдали то кому?

Comments are closed.