«ТІТУШКИ» ШАНУВАЛЬНИКА «руЗЬкого мира» ОРЛОВА НАПАЛИ НА ЖУРНАЛІСТІВ

Кількість переглядів 23478

Давно завербований колаборант, який захопив владу у Таїровській територіальній громаді Одеської області – Олександр Віталійович Орлов, після неодноразових безуспішних спроб контролю над редакцією «Альтернатива.орг» пішов у наступ на свободу слова.

Всім давно відомо, що обраний голова Тимур Хасаєв безмовно віддав владу зраднику України, та мовчки спостерігає за політичним життям громади. Жоден документ Тимур Хасанович не підписує, без резолюції «покровителя» – Олександра Орлова, котрий у свою чергу діє за прямими вказівками братів Аврамових, зв’язок із Москвою яких ніхто давно не заперечує.

17 березня 2022 року у день, коли було заплановане засідання сесії Таїровської селищної ради, незаконні озброєні «тітушки» напали на редакційну групу «Альтернатива.орг», прямо у будівлі селищної ради.

Все почалося з того, що заступник селищного голови Артем Баранов нахабно зачинив двері перед журналістами, не пояснивши причину такої поведінки. Його прізвище та ім’я ми дізналися пізніше.

Замкнувши двері, але розуміючи, що ми все одно будемо намагатись потрапити до сесійної зали, він привів групу озброєних «тітушок» у кількості чотирьох осіб, яким наша редакційна група представилася та показала документи у розгорнутому вигляді, але які без пояснення причин просто почали застосовувати силу до журналістів.

У відео сюжеті ви зможете побачити процес нападу, але це відео силою нас змусили видалити з телефону. Проте, завдяки нашим зусиллям, відео вдалося відновити, хоч нам довелося витратити на це майже 1’500 грн, сплативши за необхідне програмне забезпечення.

Потрапити на сесію нашим журналістам все-ж таки вдалося, завдяки журналісту Національної спілки журналістів України Володимиру Букачу та депутатам Таїровської селищної ради, які вийшли на захист свободи слова! Дякуємо їм усім за це.

Заява до поліції написана. Обидва журналісти «Альтернатива.орг» з 17 березня 2022 року проходять стаціонарне лікування у лікарні, після завершення якого буде дано оцінку ступеня завданих побоїв.

Тепер щодо того, чому ми стверджуємо, що Орлов намагався нас неодноразово взяти «під контроль». У 2021 році до редакції звертався Прессекретар Таїровської селищної ради до редакції звертався Владислав Станков, який наполегливо пропонував співпрацю. Проте позиція нашої редакції завжди була непохитною – з представниками «руЗЬкого мира» партією ОПЗЖ ми не працюємо за жодних умов!

У процесі висвітлення діяльності Таїровської селищної ради ми не могли залишити без уваги судові засідання Приморського районного суду міста Одеси з розгляду кримінального провадження стосовно Олександра Орлова, якого звинувачують в організації масових заворушень у період Революції Гідності 2014 року. Тоді цей колаборант намагався організувати так звану «одеську народну республіку». Орлов відповідав за масове підвезення «тітушок».

На жаль, за 8 років українське правосуддя так і не змогло ухвалити вирок щодо Орлова, а коли журналісти почали цікавитися його справою в суді, він перейшов до крайніх заходів.

А на крайні заходи він пішов лише після того, як до редакції було відправлено депутата від партії «Слуга Народу» Віліна Цандра. Мабуть, ОПЗЖесні куратори сподівалися, що мої добрі стосунки з Віліном змусять нас піти на союз із ними. Наша зустріч з Вілєю відбулася 19 січня 2022 року, на якій депутат Цандр запропонував нам співпрацю і що на це Таїровська селищна рада готова виділити майже 400 тис грн. Відповідь редакції «Альтернатива.орг» була однозначною: з представниками «руЗЬкого мира» партією ОПЗЖ ми не працюємо за жодних умов!

Вірю, що після перемоги над російськими окупантами, ми вже доведемо справи по всім калобарантам та прихильникам «руЗЬкого миру» до логічного кінця, у тому числі й по Орлову.

Але і всі ті, хто з ними працював і сприяв їхній діяльності, не повинні залишитися осторонь. Вибір у людини є завжди і не треба нам розповідати – «що було що їсти».

Далі буде…

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
1

6 thoughts on “«ТІТУШКИ» ШАНУВАЛЬНИКА «руЗЬкого мира» ОРЛОВА НАПАЛИ НА ЖУРНАЛІСТІВ

  1. Этот Баранов, полный неадекват. Он же пустое место, ничего не решает в образовании, культуре, соцсфере. Кроме как деньги 💰 воровать. Зачем он нам нужен? Наш бюджет лучше направьте на премии. Зачем столько замов? Никитенко тоже не нужна, эта барышня очень агрессивная и психбольная

  2. “Обидва журналісти «Альтернатива.орг» з 17 березня 2022 року проходять стаціонарне лікування у лікарні, після завершення якого буде дано оцінку ступеня завданих побоїв”.
    После завершения лечения уже нечего будет оценивать…

  3. Ой по заслугам!) только вот маловато!

  4. Уважаемый Роман Варшанидзе и уважаемый Мурад Варшанидзе. Ребята лично вы конечно молодцы скорейшего вам выздоровления. И в дальнейшем будьте осторожнее. Но всё же хочется вам Роман задать вопрос: когда выйдет репортаж о сессии Овидиопольской ОТГ которая по вашим словам прошла 16 марта и на которой голосовал Бокалов с Молдавии. Или сессия нашей ОТГ прошла под российским грифом ” совершенно секретно”. И второй вопрос к вам как к квалифицированному журналисту как вы оцениваете оскорбление своих избирателей устами головы Овидиопольской ОТГ Савельевой Л. И. Вы поддерживаете оскорбление народа? Или вы считаете что она не имела никакого морального права на такое высказывание.? Ответьте пожалуйста нам.

    1. Сессия обязательно выйдет. Не забывайте, нас только перевели на дневной стационар и мы тольо начали чуть-чуть работать. Ничего секретного на сессии не было.
      По поводу ваших вопросов в отношении нашего головы – о каких оскорблениях вы говорите? Кто, кого и где оскорбил?

Comments are closed.